About

VÀlkommen till vÄr webbplats, vi Àr en webbplats med tillförlitligt och oberoende informativt innehÄll som upprÀtthÄlls av professionella utgivare och Àr erkÀnt inom det medicinska omrÄdet.

Det Àr alltid mycket svÄrt att hitta svar pÄ internet om medicinska behandlingar, varför vi hÀr ger dig en av de största databaserna om dina mediciner.

Vi har skapat denna plattform för att inte bara hitta ett botemedel mot dina symtom online utan ocksÄ för att kunna köpa dem online via en certifierad och godkÀnd europeisk partner: denna partner Treated.

Vi strÀvar efter att tillhandahÄlla de mest exakta innehÄlls- och kvalitetsregistrerna sÄ att du kan vÀlja din behandling med tillförsikt.

Treated, en kvalitetspartner i ditt val av behandling

Treated Àr ett onlineapotek och en pÄlitlig partner nÀr det gÀller att vÀlja medicinsk behandling. Du kan bestÀlla helt online, en lÀkare bestÀmmer sig sedan för att ordinera det lÀkemedel du vÀljer enligt dina symtom.

Den kliniska chefen för Treated Àr Dr Daniel Atkinson, som har varit allmÀnlÀkare sedan 2004.

 

 

Dr Daniel Atkinson

 

Examen frÄn Southampton University School of Medicine (1999). Han har praktiserat som huslÀkare sedan 2004.

Dr Atkinson övervakade utbildningen av allmÀnlÀkare. Han har lÄng erfarenhet av klinisk styrning och skydd av barn och utsatta vuxna.

Dr Atkinson övervakar arbetet, utbildningen och erfarenheten av Treated.coms förskrivande lÀkare och ser till att endast sÀkra mediciner levereras till vÄra patienter.

GMC-registreringsnummer (General Medical Council): 4624794

Treated, utmÀrkt betyg pÄ Trustpilot

Det som visar hur bra behandlingarna Àr, lÀkarna och kvaliteten pÄ tjÀnsterna Àr deras kunders Äsikter.

Treated har utmÀrkta kvalifikationer pÄ Trustpilot sÄ att du kan vara sÀker pÄ deras professionalism.