Köpa aciclovir

kr 541.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Utan recept, köp Aciclovir

Du kan se att du kan köpa utan eget recept i tabellen nedan. Ett online-möte med en läkare som tillhör General Medical Council (GMC), som är associerad med följande onlinemedicinska leverantör, har möjliggjorts.

Aciclovir, vad är det?

Acyclovir är ett genital herpes antiviralt läkemedel. Det kan tas för vård eller förebyggande av könsherpesutbrott och är receptbelagd. Även om det inte finns något botemedel mot herpes och din kropp kommer att finnas kvar med viruset, kan intag av acyklovir undvika eller minska obehagliga symtom. Du behöver ett recept för att köpa Acyclovir. En av våra läkare kommer att kontrollera din beställning när du beställer hos oss och utfärda ett recept om läkemedlet är nödvändigt för dig.

Medicin struktur

Det finns 400 mg acyklovir (den ’aktiva ingrediensen’) i varje Acyclovir-piller. Laktos, magnesiumstearat, pulver, E132, natriumstärkelseglykolat, kolloidal vattenfri kiseldioxid, E172 eller E460 kan vara ytterligare tillsatser. Kontrollera med läkaren innan du tar den första dosen om du misstänker att du är allergisk mot något av dessa ingredienser.

Hur används Aciclovir?

Acyclovir-tabletter kan tas utan mat, så varje gång du tar ett piller måste du dricka ett glas vatten. För att minska risken för uttorkning kan du också dricka mycket vatten under proceduren, eftersom acyklovir kan vara giftigt för njurarna om du blir uttorkad.

Vilka är biverkningarna av läkemedlet Acyclovir?

Acyklovirs vanliga biverkningar

 • Sjukdom och kräkningar
 • Huvudvärk
 • Diarrépatienter
 • Smärta i magen
 • Klåda och hudutslag
 • Yrsel
 • Trötthet
 • Sällsynta negativa konsekvenser
 • Exponering för solljus (liksom för vissa konstgjorda ljus och solstolar)
 • En feber
 • Sällsynta negativa konsekvenser
 • Allmän sjukdomskänsla
 • Sömnighet, oordning eller hallucinationer
 • Ökningar av vissa bilirubin- och leverenzymer (det gula pigmentet som finns i gallan)
 • Problem med levern och organsvikt
 • Extremt hudutslag med blåsor, sår, rodnad, feber
 • Kroppsskalning och svullnad
 • Angrepp och minskad uppfattning
 • TAP AV HÅR
Ganska ovanliga skadliga resultat
 • För hepatit
 • Gulsot
 • Förändringar i antal och typer av blodkroppar som kan orsaka svullnad, blödning, trötthet eller infektion (anemi, leukopeni, trombocytopeni)

Du kan se en läkare så snart som möjligt om du har något av dessa symtom.

Dosen

Dosen och varaktigheten av din behandling med Acyclovir beror på om du har tecken på herpes vid den tidpunkten, eller om du övervakas för att förebygga kroniska könsherpesutbrott. Din läkare kommer att rekommendera en 5-dagarsperiod om tre 400 mg tabletter Acyclovir per dag om du har ett akut herpesutbrott. Observera att produktens förpackning kan skilja sig från bilden ovan.

Interaktioner mellan läkemedel

Det är känt att tabletterna av Acyclovir stör vissa läkemedel, inklusive följande:

 • Cimetidin (ett läkemedel som används för att behandla halsbränna och magsår med antihistaminer) och probenecid (används för att behandla gikt)
 • Teofyllin (används vid behandling av astma)
 • Zidovudine Zidovudine (ett anti-HIV-läkemedel)
 • Cyklosporin och Mofetil Mycophenolate (läkemedel som påverkar immunsystemet som används vid organtransplantation och vissa andra tillstånd)
 • Informera läkaren om alla receptbelagda och receptfria läkemedel du tar innan du börjar behandlingen med Acyclovir.
  Acyclovir Vanliga frågor

Hur lätt kan det fungera?

Hastigheten och effekten av Acyclovir beror på svårighetsgraden av dina symtom och börja behandlingen så snart du har symtom.

Så snart du får de första tecknen är det bäst att börja ta Acyclovir. I vissa situationer, om det tas innan de första såren bildas, kommer Acyclovir att avskräcka sår från att bildas.

Acyklovir kan förhindra att fler sår bildas efter att sår har vuxit och hjälper kroppen att bekämpa infektionen. Längden på herpesepisoder varierar, och från några dagar till några veckor kommer en epidemi att pågå. Så snart du märker symtom på en första epidemi kan du kontakta en läkare.

Kan jag ha sex när jag tar Acyclovir?

Under ett pågående utbrott sprids herpesviruset särskilt lätt. Om alla skador har läkt helt kan du sluta ha sex. Under tiden, om du vill ha sex, kan du använda kondom.

Det kan hjälpa till att minska risken för överföring genom att använda kondom. Eftersom kondomer bara skyddar penis och lämnar andra delar av din hud synliga för din kompis, även om du använder kondom, finns det också en chans att du kommer att kunna sprida viruset.

När du har viruset riskerar du nu att kunna överföra det till din kompis, oavsett om du har några symtom. För att minimera risken för infektion är det säkrare att undvika att använda kondom tills skadorna har läkt.

Administreras acyklovir under amning?

Mycket minimala bevis finns tillgängliga om Acyclovir är lämpligt för användning under graviditet och under amning. Besök läkaren för att utforska medicinska planer om du får en herpesattack under graviditeten eller under amning.

Är det möjligt att ta Acyclovir med alkohol?

Det finns ingen etablerad koppling mellan alkohol och Acyclovir, så behandlingen bör inte försämras genom att dricka alkohol medan du tar Acyclovir. För att hjälpa kroppen att läka och bekämpa viruset kanske du vill sluta dricka en ohälsosam mängd alkohol när du har en herpesepisod.

Acyclovir-beställning (över disk)

Från tabellen ovan kan du beställa Aciclovir. Du hittar mer kunskap om detta läkemedel där också. Vi uppmuntrar dig också att få tillgång till denna onlineläkertjänst när du är involverad i en alternativ STD-behandling. Om du föredrar, då:

Köp, utan recept, Acyclovir;
Se fler läkemedel / produkter för könssjukdomar;
Läs mer information om STD.

Besök läkemedelsleverantören online eller tryck på knappen nedan ’Köp nu’
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa aciclovir”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen