Köpa airomir

kr 562.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Köp Airomir utan recept behövs

Du kan se att du kan köpa utan eget recept i tabellen nedan. Ett online-möte med en lÀkare som tillhör General Medical Council (GMC), som Àr associerad med följande onlinemedicinska leverantör, har möjliggjorts.

Hur fungerar detta lÀkemedel? Vad kommer det att göra för mig?

Salbutamol tillhör en familj av lĂ€kemedel som kallas ÎČ2-adrenerga bronkdilatatorer och, mer specifikt, agonister. Astma, kronisk bronkit och andra lungproblem behandlas med detta lĂ€kemedel.

För att undvika astmaattacker orsakade av trÀning anvÀnds ocksÄ inhalerad salbutamol. Genom att lugna musklerna i vÀggarna i de smala luftvÀgarna i lungorna fungerar det. Detta lÄter luftvÀgarna lossna och gör det lÀttare att andas.

Detta lÀkemedel kan finnas i mÄnga olika formuleringar och / eller under flera namn. Under alla förhÄllanden som nÀmns hÀr kanske ett visst mÀrke av detta lÀkemedel inte finns tillgÀngligt i alla typer eller kanske inte licensieras. Ofta, med alla fall som diskuteras hÀr, kan vissa formuleringar av detta lÀkemedel inte anvÀndas.

För andra symtom Àn de som nÀmns i dessa lÀkemedelskunskaper kan lÀkaren ha ordinerat detta lÀkemedel. Tala med din lÀkare om du inte har delat detta med din lÀkare eller Àr förvirrad om du tar detta lÀkemedel. Sluta inte ta detta lÀkemedel utan att kontakta lÀkaren.

Ge inte nÄgon annan detta lÀkemedel, Àven om de har samma effekter som du. Att anvÀnda detta lÀkemedel kan vara farligt för mÀnniskor om det inte har ordinerats av en lÀkare.

Av vilken form kommer detta lÀkemedel?

100 ÎŒg salbutamolsulfat administreras till varje inandning under tryck. Icke-medicinska ingredienser: drivmedel etanol, oljesyra och HFA-134a. Inhalations aerosolen inkluderar drivmedlet HFA-134a som inte innehĂ„ller klorfluorkolvĂ€ten (CFC).

Hur Àr detta lÀkemedel avsett att anvÀndas?

Aerosolinhalator: För vuxna 12 Ă„r och Ă€ldre Ă€r den normala dosen för att lindra astmaattacker 1 till 2 puffar (Ă€ven kallad ’inhalationer’) och 1 puff för barn 6 till 11 Ă„r. Under en allvarligare attack kan det krĂ€vas fler puffar för att lindra symtomen.

För lÄngvarig astmabehandling Àr den normala dosen 1 till 2 inandningar (eller 1 inandning för barn 4 Är och Àldre) 4 gÄnger om dagen. 8 inandningar för vuxna och 4 inandningar för barn Àr den rekommenderade dagliga dosen.

För att undvika trÀningsinducerad astma Àr den normala dosen 2 inandningar för vuxna före trÀning och 1 inandning för barn före trÀning.

Nebulisatorlösning: den normala dosen för vuxna över 12 Är Àr 2,5 mg till 5,0 mg upp till 4 gÄnger om dagen. Den dagliga dosen Àr 2,5 mg upp till 4 gÄnger om dagen för barn 5 till 12 Är.

Diskus: Den normala dosen för att lindra astmasymtom hos vuxna och barn 4 och Àldre Àr 1 inandning om sÄ Àr lÀmpligt. Den normala dosen Àr 1 inandning 3 till 4 gÄnger om dagen för lÄngvarig behandling av astma. Den rekommenderade dagliga dosen Àr 4 om dagen för inandning. Den normala dosen för behandling av trÀningsinducerad astma Àr 1 inandning, 15 minuter före trÀning.

Vilka biverkningar Àr möjliga med detta lÀkemedel?

 • Hosta
 • SvĂ„righeter att sova
 • Yrsel
 • Sömnlöshet
 • Hals som Ă€r dammig eller irriterad
 • Snabbare puls (vanligtvis tillfĂ€llig)
 • Trötthet
 • Rodnad
 • HuvudvĂ€rk
 • Irritabilitet
 • IllamĂ„ende och sjukdom
 • Nervositet
 • Bekymring
 • Tremblance (skakar)
 • NĂ€s- och halsbakterieinfektioner (feber, halsont, rinnande nĂ€sa)
 • Svaghet

Airomir Ladda ner broschyr

Airomirs order (utan recept)

Du kan bestÀlla Airomir frÄn ovanstÄende tabell. Du hittar mer kunskap om detta lÀkemedel dÀr ocksÄ. Vi föreslÄr ocksÄ att du besöker den hÀr online-lÀkemedelsleverantören om du Àr intresserad av ytterligare ett astmalÀkemedel. Om du föredrar, dÄ:

Utan recept, köp Airomir;
Se mer LÀkemedel / lÀkemedel mot astma;
LĂ€s allt om astma.

GĂ„ till onlinelĂ€kertjĂ€nsten online, eller tryck nedan pĂ„ knappen ”Köp nu”.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera ”Köpa airomir”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Andra medicinska tjÀnster

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen