Köpa airomir

kr 562.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Köp Airomir utan recept behövs

Du kan se att du kan köpa utan eget recept i tabellen nedan. Ett online-möte med en läkare som tillhör General Medical Council (GMC), som är associerad med följande onlinemedicinska leverantör, har möjliggjorts.

Hur fungerar detta läkemedel? Vad kommer det att göra för mig?

Salbutamol tillhör en familj av läkemedel som kallas β2-adrenerga bronkdilatatorer och, mer specifikt, agonister. Astma, kronisk bronkit och andra lungproblem behandlas med detta läkemedel.

För att undvika astmaattacker orsakade av träning används också inhalerad salbutamol. Genom att lugna musklerna i väggarna i de smala luftvägarna i lungorna fungerar det. Detta låter luftvägarna lossna och gör det lättare att andas.

Detta läkemedel kan finnas i många olika formuleringar och / eller under flera namn. Under alla förhållanden som nämns här kanske ett visst märke av detta läkemedel inte finns tillgängligt i alla typer eller kanske inte licensieras. Ofta, med alla fall som diskuteras här, kan vissa formuleringar av detta läkemedel inte användas.

För andra symtom än de som nämns i dessa läkemedelskunskaper kan läkaren ha ordinerat detta läkemedel. Tala med din läkare om du inte har delat detta med din läkare eller är förvirrad om du tar detta läkemedel. Sluta inte ta detta läkemedel utan att kontakta läkaren.

Ge inte någon annan detta läkemedel, även om de har samma effekter som du. Att använda detta läkemedel kan vara farligt för människor om det inte har ordinerats av en läkare.

Av vilken form kommer detta läkemedel?

100 μg salbutamolsulfat administreras till varje inandning under tryck. Icke-medicinska ingredienser: drivmedel etanol, oljesyra och HFA-134a. Inhalations aerosolen inkluderar drivmedlet HFA-134a som inte innehåller klorfluorkolväten (CFC).

Hur är detta läkemedel avsett att användas?

Aerosolinhalator: För vuxna 12 år och äldre är den normala dosen för att lindra astmaattacker 1 till 2 puffar (även kallad ’inhalationer’) och 1 puff för barn 6 till 11 år. Under en allvarligare attack kan det krävas fler puffar för att lindra symtomen.

För långvarig astmabehandling är den normala dosen 1 till 2 inandningar (eller 1 inandning för barn 4 år och äldre) 4 gånger om dagen. 8 inandningar för vuxna och 4 inandningar för barn är den rekommenderade dagliga dosen.

För att undvika träningsinducerad astma är den normala dosen 2 inandningar för vuxna före träning och 1 inandning för barn före träning.

Nebulisatorlösning: den normala dosen för vuxna över 12 år är 2,5 mg till 5,0 mg upp till 4 gånger om dagen. Den dagliga dosen är 2,5 mg upp till 4 gånger om dagen för barn 5 till 12 år.

Diskus: Den normala dosen för att lindra astmasymtom hos vuxna och barn 4 och äldre är 1 inandning om så är lämpligt. Den normala dosen är 1 inandning 3 till 4 gånger om dagen för långvarig behandling av astma. Den rekommenderade dagliga dosen är 4 om dagen för inandning. Den normala dosen för behandling av träningsinducerad astma är 1 inandning, 15 minuter före träning.

Vilka biverkningar är möjliga med detta läkemedel?

 • Hosta
 • Svårigheter att sova
 • Yrsel
 • Sömnlöshet
 • Hals som är dammig eller irriterad
 • Snabbare puls (vanligtvis tillfällig)
 • Trötthet
 • Rodnad
 • Huvudvärk
 • Irritabilitet
 • Illamående och sjukdom
 • Nervositet
 • Bekymring
 • Tremblance (skakar)
 • Näs- och halsbakterieinfektioner (feber, halsont, rinnande näsa)
 • Svaghet

Airomir Ladda ner broschyr

Airomirs order (utan recept)

Du kan beställa Airomir från ovanstående tabell. Du hittar mer kunskap om detta läkemedel där också. Vi föreslår också att du besöker den här online-läkemedelsleverantören om du är intresserad av ytterligare ett astmaläkemedel. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Airomir;
Se mer Läkemedel / läkemedel mot astma;
Läs allt om astma.

Gå till onlineläkertjänsten online, eller tryck nedan på knappen ”Köp nu”.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa airomir”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen