Köpa aldara

kr 1,361.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Handla utan recept Aldara

Och vad Àr Aldara?

Detta lÀkemedel anvÀnds för behandling av vissa hudtillvÀxtformer. Det finns pre-cancerösa tillvÀxter (aktiniska keratoser), en viss form av hudcancer pÄ utsidan av könsorganen / anusen (ytlig basalcellscancer) och vÄrtor. Komplikationer som orsakas av dem kan elimineras vid hantering av dessa störningar. Imiquimod tillhör en kategori lÀkemedel som kallas modifierare av immunsvar.

Det Àr kÀnt att fungera för att motverka dessa oregelbundna hudtillvÀxt genom att hjÀlpa till att aktivera immunsystemet. Detta lÀkemedel Àr inte godkÀnt för anvÀndning med barn under 12 Är om inte en lÀkare uttryckligen har instruerat dig.

SammansÀttning Aldara

Varje förpackning innehÄller 12,5 mg imiquimod i 250 mg grÀdde (5 procent) och 5 mg imiquimod i 100 mg grÀdde.

Hur anvÀnds Aldara?

Innan du börjar ta pramipexol och lÀs bipacksedeln för patientkunskap som ges av din apotekspersonal varje gÄng du förnyar medicinen. FrÄga lÀkare eller apotekspersonal om du har nÄgra frÄgor.

AnvÀnd bara pÄ din hud för detta lÀkemedel. Applicera detta lÀkemedel enligt instruktioner frÄn din lÀkare pÄ de infekterade regionerna, vanligtvis precis innan du somnar pÄ natten. AnvÀnd en annan förpackning för varje dos om du anvÀnder engÄngspaket. Om du anvÀnder pumpen ska du pumpa den enligt instruktionerna innan du anvÀnder den för första gÄngen.

Rengör hÀnderna och omrÄdet som ska hanteras med mild tvÄl och vatten före anvÀndning. Torka bra med fÀltet. Enligt instruktionerna, lÀgg till ett tunt lager av lÀkemedel i det eller de infekterade omrÄdena och gnugga in det. Efter varje inlÀmnande, tvÀtta hÀnderna med tvÄl och vatten. AnvÀnd inte bandage eller skyddslock för att tÀcka det behandlade omrÄdet.

Om könsregionen behandlas kan du dock tÀcka omrÄdet med bomullsgasbind eller anvÀnda bomullsunderklÀder. LÀmna grÀdden över natten, vanligtvis cirka 8 timmar för behandling med aktinisk keratos eller karcinom i bascellerna, eller 6 till 10 timmar för behandling med vÄrtor. Duscha inte eller bada just nu. TvÀtta det behandlade omrÄdet med tvÄl och vatten pÄ morgonen för att extrahera grÀdden. LÀmna inte grÀdden av imiquimod lÀngre Àn föreskrivet.

Aldaras biverkningar

PÄ flera sÀtt kan lÀkemedel och deras biverkningar pÄverka patienter. NÄgon av de biverkningar som kan förknippas med Aldara-krÀm beskrivs nedan. Det faktum att en biverkning nÀmns hÀr betyder inte att den eller alla andra biverkningar skulle mötas av alla som anvÀnder denna inhalator.

 • KlĂ„da pĂ„ applikationsstĂ€llet, obehag, smĂ€rta eller sveda.
 • Rödhet och hudsvullnad pĂ„ applikationsstĂ€llet.
 • PĂ„ applikationsstĂ€llet, erosion, skalning eller svullnad i huden.
 • Skorpning pĂ„ applikationsstĂ€llet i huden.
 • Stickande kĂ€nsla vid inlĂ€mningens position.
 • Ulceration pĂ„ inlĂ€mningsnĂ€tet.
 • HĂ„ravfall runt applikationsplatsen.
 • Öka eller minska i applikationsplatsens hudpigmentering: detta kan vara permanent.
 • HuvudvĂ€rk.
 • Symtom som liknar influensa
 • Tryck i muskler eller led.
 • Med patogener.
 • Adenopati
 • Munkavle. IllamĂ„ende.
 • SvĂ„righeter eller obehag vid urinering hos kvinnor som genomgĂ„r vĂ„rd av könsvĂ„rtor. BerĂ€tta för din lĂ€kare om du kĂ€nner denna pĂ„verkan.
Aldaras dos

Aldara anvÀnds vid behandling av flera hudsjukdomar. Din lÀkare kommer att ge dig rÄd nÀr Aldara-krÀm kan anvÀndas, hur mycket och hur lÀnge det ska anvÀndas för din sjukdom. Det Àr nödvÀndigt att tillsÀtta Aldara strax före sÀnggÄendet och hÄlla det pÄ huden i 6-10 timmar. För att tÀcka behandlingsomrÄdet bör du tillsÀtta tillrÀckligt med krÀm. Om din sjukdom Äterkommer efter operationen, tala med din lÀkare.

Interaktioner mellan lÀkemedel

Innan du applicerar nÄgot annat lÀkemedel pÄ samma hudregion som Aldara-krÀm, kontakta din lÀkare eller apotekspersonal.

Imiquimod intas endast i extremt smÄ mÀngder i blodomloppet genom ögonen, sÄ det Àr osannolikt att det pÄverkar lÀkemedel som ges via munnen eller genom injektion.

Eftersom imiquimod aktiverar immunsystemet menar företaget att Aldara kan anvÀndas med försiktighet hos patienter som tar mediciner som hÀmmar immunsystemet (immunsuppressiva medel), till exempel efter en organtransplantation eller för behandling av en autoimmun sjukdom, eftersom dessa lÀkemedel kan vara mindre effektiva.

Viktiga fakta om grÀdde frÄn Aldara

Aldara-krÀm Àr endast lÀmplig för vuxna över 18 Är.

Innan du gÄr och lÀgger dig, lÀgg till grÀdden i det infekterade omrÄdet och tvÀtta den pÄ morgonen. Det bör vara pÄ vid könsvÄrtor i 6 till 10 timmar och för basalcellscancer eller aktinisk keratos i 8 timmar.

För könsvÄrtor eller aktinisk keratos, lÀgg till Aldara-krÀm tre dagar i veckan och för basalcellscancer fem gÄnger i veckan. Följ följande anvisningar.

Var uppmÀrksam pÄ att Aldara-krÀm kan pÄverka kondomer och membran om du behandlar könsvÄrtor, vilket gör dem mindre effektiva för att förhindra graviditet och STI. NÀr du hanterar könsvÄrtor Àr det bÀttre att sluta ha sex.

NÀr du behandlar basalcellscancer eller aktinisk keratos, anvÀnd tyg och en bredbreddad hatt för att skydda den behandlade huden frÄn solsken nÀr du Àr ute. AnvÀnd inte solstolar eller ljus i solen.

Den behandlade regionen kommer sannolikt att se tydligt annorlunda ut Àn den vanliga friska huden nÀr den har lÀkt nÀr du anvÀnder Aldara-krÀm.

Vid applicering av krÀm Àr repor, rodnad, irritation, brÀnnande kÀnsla eller obehag de vanligaste biverkningarna.

Aldara Order (över disk)

Du kan bestÀlla Aldara frÄn ovanstÄende tabell. Du hittar mer kunskap om detta lÀkemedel dÀr ocksÄ. Vi uppmuntrar dig ocksÄ att fÄ tillgÄng till denna onlinelÀkertjÀnst nÀr du Àr involverad i en alternativ STD-behandling. Om du föredrar, dÄ:

Utan recept, köp Aldara;
Se fler lÀkemedel / produkter för könssjukdomar;
LĂ€s mer information om STD.

GĂ„ till vĂ„rdgivaren online eller tryck nedan pĂ„ knappen ”Köp nu”.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera ”Köpa aldara”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Andra medicinska tjÀnster

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen