Köpa aldara

kr 1,361.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Handla utan recept Aldara

Och vad är Aldara?

Detta läkemedel används för behandling av vissa hudtillväxtformer. Det finns pre-cancerösa tillväxter (aktiniska keratoser), en viss form av hudcancer på utsidan av könsorganen / anusen (ytlig basalcellscancer) och vårtor. Komplikationer som orsakas av dem kan elimineras vid hantering av dessa störningar. Imiquimod tillhör en kategori läkemedel som kallas modifierare av immunsvar.

Det är känt att fungera för att motverka dessa oregelbundna hudtillväxt genom att hjälpa till att aktivera immunsystemet. Detta läkemedel är inte godkänt för användning med barn under 12 år om inte en läkare uttryckligen har instruerat dig.

Sammansättning Aldara

Varje förpackning innehåller 12,5 mg imiquimod i 250 mg grädde (5 procent) och 5 mg imiquimod i 100 mg grädde.

Hur används Aldara?

Innan du börjar ta pramipexol och läs bipacksedeln för patientkunskap som ges av din apotekspersonal varje gång du förnyar medicinen. Fråga läkare eller apotekspersonal om du har några frågor.

Använd bara på din hud för detta läkemedel. Applicera detta läkemedel enligt instruktioner från din läkare på de infekterade regionerna, vanligtvis precis innan du somnar på natten. Använd en annan förpackning för varje dos om du använder engångspaket. Om du använder pumpen ska du pumpa den enligt instruktionerna innan du använder den för första gången.

Rengör händerna och området som ska hanteras med mild tvål och vatten före användning. Torka bra med fältet. Enligt instruktionerna, lägg till ett tunt lager av läkemedel i det eller de infekterade områdena och gnugga in det. Efter varje inlämnande, tvätta händerna med tvål och vatten. Använd inte bandage eller skyddslock för att täcka det behandlade området.

Om könsregionen behandlas kan du dock täcka området med bomullsgasbind eller använda bomullsunderkläder. Lämna grädden över natten, vanligtvis cirka 8 timmar för behandling med aktinisk keratos eller karcinom i bascellerna, eller 6 till 10 timmar för behandling med vårtor. Duscha inte eller bada just nu. Tvätta det behandlade området med tvål och vatten på morgonen för att extrahera grädden. Lämna inte grädden av imiquimod längre än föreskrivet.

Aldaras biverkningar

På flera sätt kan läkemedel och deras biverkningar påverka patienter. Någon av de biverkningar som kan förknippas med Aldara-kräm beskrivs nedan. Det faktum att en biverkning nämns här betyder inte att den eller alla andra biverkningar skulle mötas av alla som använder denna inhalator.

 • Klåda på applikationsstället, obehag, smärta eller sveda.
 • Rödhet och hudsvullnad på applikationsstället.
 • På applikationsstället, erosion, skalning eller svullnad i huden.
 • Skorpning på applikationsstället i huden.
 • Stickande känsla vid inlämningens position.
 • Ulceration på inlämningsnätet.
 • Håravfall runt applikationsplatsen.
 • Öka eller minska i applikationsplatsens hudpigmentering: detta kan vara permanent.
 • Huvudvärk.
 • Symtom som liknar influensa
 • Tryck i muskler eller led.
 • Med patogener.
 • Adenopati
 • Munkavle. Illamående.
 • Svårigheter eller obehag vid urinering hos kvinnor som genomgår vård av könsvårtor. Berätta för din läkare om du känner denna påverkan.
Aldaras dos

Aldara används vid behandling av flera hudsjukdomar. Din läkare kommer att ge dig råd när Aldara-kräm kan användas, hur mycket och hur länge det ska användas för din sjukdom. Det är nödvändigt att tillsätta Aldara strax före sänggåendet och hålla det på huden i 6-10 timmar. För att täcka behandlingsområdet bör du tillsätta tillräckligt med kräm. Om din sjukdom återkommer efter operationen, tala med din läkare.

Interaktioner mellan läkemedel

Innan du applicerar något annat läkemedel på samma hudregion som Aldara-kräm, kontakta din läkare eller apotekspersonal.

Imiquimod intas endast i extremt små mängder i blodomloppet genom ögonen, så det är osannolikt att det påverkar läkemedel som ges via munnen eller genom injektion.

Eftersom imiquimod aktiverar immunsystemet menar företaget att Aldara kan användas med försiktighet hos patienter som tar mediciner som hämmar immunsystemet (immunsuppressiva medel), till exempel efter en organtransplantation eller för behandling av en autoimmun sjukdom, eftersom dessa läkemedel kan vara mindre effektiva.

Viktiga fakta om grädde från Aldara

Aldara-kräm är endast lämplig för vuxna över 18 år.

Innan du går och lägger dig, lägg till grädden i det infekterade området och tvätta den på morgonen. Det bör vara på vid könsvårtor i 6 till 10 timmar och för basalcellscancer eller aktinisk keratos i 8 timmar.

För könsvårtor eller aktinisk keratos, lägg till Aldara-kräm tre dagar i veckan och för basalcellscancer fem gånger i veckan. Följ följande anvisningar.

Var uppmärksam på att Aldara-kräm kan påverka kondomer och membran om du behandlar könsvårtor, vilket gör dem mindre effektiva för att förhindra graviditet och STI. När du hanterar könsvårtor är det bättre att sluta ha sex.

När du behandlar basalcellscancer eller aktinisk keratos, använd tyg och en bredbreddad hatt för att skydda den behandlade huden från solsken när du är ute. Använd inte solstolar eller ljus i solen.

Den behandlade regionen kommer sannolikt att se tydligt annorlunda ut än den vanliga friska huden när den har läkt när du använder Aldara-kräm.

Vid applicering av kräm är repor, rodnad, irritation, brännande känsla eller obehag de vanligaste biverkningarna.

Aldara Order (över disk)

Du kan beställa Aldara från ovanstående tabell. Du hittar mer kunskap om detta läkemedel där också. Vi uppmuntrar dig också att få tillgång till denna onlineläkertjänst när du är involverad i en alternativ STD-behandling. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Aldara;
Se fler läkemedel / produkter för könssjukdomar;
Läs mer information om STD.

Gå till vårdgivaren online eller tryck nedan på knappen ”Köp nu”.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa aldara”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen