Köpa almogran

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Och vad är Almogran?

Almogran-tabletter erbjuder framgångsrik migränattack. Almotriptan, som är en av formerna av ’triptan’ läkemedel, är huvudkomponenten. För att lindra migränvärk används alla dessa läkemedel specifikt.

Vad som orsakar migränepisoder är inte helt känt. Den stickande smärtan tros dock orsakas av expansionen av blodkärlen i hjärnan. Almotriptan är en agonist av serotonin (eller 5HT), vilket innebär att det aktiverar serotoninreceptorer i hela hjärnan. Genom att aktivera vissa receptorer efterliknar läkemedlet serotonins verkan. Detta inducerar sammandragning av blodkärlen och lindrar därmed obehag.

Almotriptan är mer framgångsrikt om det ges vid en migränattack, men om det tas senare i avsnittet kan det också ge lättnad. Tryptans undviker inte heller migrän. Att ta dem tillsammans med förebyggande farmaceutiska läkemedel som propranolol är dock säkert.

Almotriptan gör att bröstet känns hårt. Denna biverkning skulle vanligtvis lätt blekna. Om detta inte är fallet, sluta ta tabletterna och meddela din husläkare.

Huvudvärk med migrän

25 procent av kvinnorna och 8 procent av männen i Spanien plågas av migrän. Störningen tros vara åtminstone delvis genetisk, vilket innebär att om någon i din utökade familj fortfarande lider av migränepisoder kan du vara mer utsatt. Mer extrema attacker kommer att förstöra dagen helt och orsaka illamående och dunkande smärta. En ökad intolerans mot starkt ljus, ljud och lukt möter ofta många. En del lättnad från dessa symtom kan också ges av Almotriptan.

Innan huvudvärk uppträder upplever ungefär 1 av 4 personer som drabbas av migrän en slags varningssignal (eller ’aura’). Visuella tecken som suddig eller suddig syn kan vara inblandade i detta. När auran inträffar inträffar en tyst migrän men åtföljs inte av ett avsnitt.

Episoder av migrän varar vanligtvis i några timmar, men kan sträcka sig upp till tre dagar. Du kan uppleva trötthet i flera dagar efter att huvudvärken har avtagit.

Det finns en mängd olika faktorer, inklusive dålig kost, alkohol, koffein, stress och sömnbrist, som kan orsaka migränattack. Under sin tid har vissa kvinnor frekventa migränattacker.

Vad används i Almotriptan / Almogran-tabletterna?

I varje piller finns 12,5 mg av den aktiva ingrediensen Almotriptan. Det finns också några inaktiva komponenter: de som utgör tablettens kropp och de medel och tabletter som används i produktionsprocessen. Se fliken ”Ingredienser” ovan för mer information.

Hur fungerar Almotriptan?

Vad som orsakar migränepisoder är inte helt känt. Den stickande smärtan tros dock orsakas av expansionen av blodkärlen i hjärnan.

Almotriptan är en agonist av serotonin (eller 5HT), vilket innebär att det aktiverar serotoninreceptorer i hela hjärnan. Genom att aktivera vissa receptorer efterliknar läkemedlet serotonins verkan. Detta inducerar sammandragning av blodkärlen och lindrar därmed obehag.

12,5 mg Almogran

Hur tar jag tabletter med Almotriptan?

Almotriptan är mer framgångsrikt om det ges vid en migränattack, men om det tas senare i avsnittet kan det också ge lättnad. Du kommer att ta en andra dos efter två timmar om attacken har återupptagits eller inte har försvunnit. Överskrid inte två doser (två tabletter) under en 24-timmarscykel.

Är almotriptan nedsatt av läkemedlet, alkohol eller antibiotika?

Inget av ovanstående kan påverka Almotriptan alls. Alkohol kan dock göra en migränattack starkare, så du kanske vill avskräcka den. Migrän kan vara förknippade med hormonförändringar under tiden, men Almotriptan orsakas inte av p-piller.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa almogran”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen