Köpa Amlodipin

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad är Amlodipine-medicinen?

Amlodipin används för att behandla högt blodtryck (högt blodtryck) och för att minska angina (bröstsmärtor). Det hjälper till att förbättra din träningsförmåga och minska frekvensen av brösttrycket du har. Det fungerar genom att lugna dina blodkärl för att göra det lättare för blodet att cirkulera, vilket minskar ditt blodtryck. Amlodipin tillhör en grupp läkemedel som kallas blockerare av kalciumreceptorn. Amlodipin används i olika tablettkoncentrationer i Nya Zeeland (2,5 mg, 5 mg och 10 mg).

En dos
 • Den vanliga dosen Amlodipin är 5 mg en gång dagligen. En högre dos på 10 milligram kan krävas av vissa människor en gång om dagen.
 • Ta alltid din Amlodipine enligt läkarens anvisningar. Läkemedelsetiketten på ditt recept kommer att informera dig hur ofta, hur ofta och eventuella exakta anvisningar för att ta Amlodipin.
 • När ska du ta Amlodipine för behandling
 • Att ta Amlodipine-läkemedlet en gång om dagen. Försök att ta doserna varje dag, vid samma tid på dagen.
 • Det är bäst att svälja tabletterna med ett glas vatten.
 • Med eller utan måltider ska du ta Amlodipine.
 • Förbjud eller förbjud alkoholintag när du tar Amlodipine. Din risk för biverkningar, som att bli yr, kan öka.
 • Om du tappar en dos av detta läkemedel, ta det så snart du kommer ihåg dagen. Men om nästa dos är nästan tidsbunden, ta bara nästa dos vid nästa regelbundet schemalagda tid. Du ska inte ta en dubbel dos.
 • Sluta inte omedelbart ta Amlodipine; tala med läkare eller sjuksköterska innan du slutar ta detta läkemedel.
 • Amlodipins tabletter finns i olika styrkor. Tala med din läkare eller apotekspersonal för råd om dina piller ser annorlunda ut än din senaste leverans.

Hur fungerar Amlodipine-behandlingen?

Amlodipin är ett slags läkemedel som anses vara en blockerare av kalciumreceptorn. Det fungerar genom att arbeta på cellerna i musklerna i artärväggarna.

Dessa muskelceller avslappnas av amlodipin, vilket hjälper artärerna att dra ihop sig och expandera. Detta minskar den energi som pumpas in i blodet, vilket hjälper till att minska förhöjt blodtryck.

Amlodipin ökar cirkulationen ytterligare och därmed syreflödet till hjärtat genom att lugna och vidga hjärtats artärer.

Detta inducerar bröstsmärtor eller en anginaattack eftersom hjärtmuskeln inte får tillräckligt med syre. Amlodipin ökar tillgången på syrgas i hjärtmuskeln. Det ökar också ansträngningen hjärtat behöver göra för att pumpa blod genom kroppen genom att sänka blodtrycket, eftersom det inte kräver för mycket syre. Det hjälper till att minska smärta i bröstet.

 • 5 mg amlodipin
 • 10 mg amlodipin

Vad är dosen och hur lång tid tar jag Amlodipine?

För vuxna är den vanliga dosen Amlodipin 5 mg en gång dagligen. Om du inte reglerar ditt blodtryck eller kärlkramp tillräckligt bra kan din läkare höja din dos till 10 mg en gång om dagen. Följ ofta anvisningarna som läkaren ger. Dessa kommer också att skrivas ut på etiketten som apotekaren har placerat på läkemedelsförpackningen.

När som helst på dagen kommer du att ta din dos av Amlodipine, bara försök att ta den vid samma tid varje dag, eftersom det hjälper dig att komma ihåg det.

För att undvika kärlkrampssymtom och för att kontrollera förhöjt blodtryck måste du fortsätta att ta Amlodipin under lång tid. Det är viktigt att fortsätta att ta det varje dag, även om du inte har några symtom. Ditt blodtryck kommer sannolikt att öka igen om du slutar ta det och dina anginaattacker kan förekomma oftare eller förvärras.
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa Amlodipin”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen