Köpa Ampicillin

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Ampicillin, vad är det?

För behandling av en bakteriell infektion ges ampicillin. Det rekommenderas vanligtvis för infektioner i sinus och bröstkorg, urininfektioner och öroninfektioner. Detta är ett penicillinantibiotikum som behandlar infektionen genom att döda bakterierna (bakterierna) som är ansvariga för infektionen.

I kombination med ett annat penicillinantibiotikum, kallat flucloxacillin, är ampicillin också tillgängligt. Blandningen kallas co-fluampicil.

När ska du ta Ampicillin för behandling
 • Läs tillverkarens skrivbipacksedel innanför behandlingen. Det ger dig mer information om ampicillin och ger dig en detaljerad lista över biverkningar som kan uppstå när du tar det.
 • Ta Ampicillin precis som läkaren säger till dig. Det tas normalt var sjätte timme, fyra gånger om dagen. Din läkare eller apotekspersonal kommer att ge dig råd om hur du administrerar läkemedlet och för att påminna dig kommer denna detalj att skrivas ut på sidan av lådan. Det är viktigt att du delar dina doser enhetligt under dagen. Svälj vatten med tabletterna.
 • Ampicillin ska ges på fastande mage, vilket innebär att du ska ta dina doser en timme innan du konsumerar lite måltid eller vänta upp till två timmar efter att du tagit det. Detta beror på att kroppen efter en måltid konsumerar mindre ampicillin, vilket innebär att läkemedlet är mindre effektivt.
 • När ett spädbarn har tagit flytande medicin, läs anteckningarna noggrant och se till att rätt mängd medicin beräknas.
 • Ta det så fort du kan om du inte tar en dos. Försök ta rätt doser per dag, men ta inte två doser åt gången för att kompensera för den saknade dosen.
Hur man placerar Ampicillin i lager

Håller barn utom kontroll och hörsel. Förvara den från stark hetta och ljus på en kall, torr plats. Om du har fått flytande läkemedel, förvara det i kylskåpet. Det kommer att göras av apoteket och kommer att pågå i sju dagar, så kontrollera utgångsdatumet på flaskan och använd det inte efter det datumet.

 • Ampicillins viktigaste fakta
 • Penbritin är från Ampicillin-märket.
 • För vuxna, barn och gravida kvinnor är ampicillin tillräckligt.
 • Om du redan har haft en biverkning mot ett antibiotikum som kallas penicillin eller cefalosporin, ska det inte användas.
 • För att bota sjukdomar används ampicillin vanligtvis fyra gånger om dagen. Ta det och avsluta fortfarande kursen med tom mage.
 • Diarré, sjukdom, utslag och cancersår är de vanligaste biverkningarna.
 • Om du har allvarlig, kronisk eller blod / slemhaltig diarré, kontakta läkare så snart som möjligt.
 • Att dricka alkohol med måtta när du tar Ampicillin, se nedan, är normalt OK.
Bieffekter

Illamående, kräkningar, diarré eller mun / tunga sår kan orsakas av det. Meddela läkare eller apotekspersonal om något av dessa symtom kvarstår eller förvärras.

När du har fått detta läkemedel av din läkare, kom ihåg att han eller hon har beslutat att din fördel uppväger risken för biverkningar. Det finns inga signifikanta biverkningar för de patienter som tar detta läkemedel.

Om några av dessa ovanliga men mycket allvarliga biverkningar uppstår, meddela läkaren omedelbart: svart urin, konstant illamående eller kräkningar, mag- / buksmärta, gula ögon eller hud, snabb svullnad eller blödning, ihållande halsont eller feber.

På grund av en resistent form av bakterier orsakar detta läkemedel sällan en allvarlig tarmsjukdom (Clostridium difficile-associerad diarré). Denna störning kan uppstå under rehabilitering, eller veckor eller månader efter att läkemedlet har avbrutits. Om du har alla ovanstående effekter, använd inte anti-diarréprodukter eller narkotiska smärtstillande medel eftersom dessa produkter förvärrar dem. Om du har kronisk diarré, mag- eller magont / kramper, blod / slem i avföringen, berätta omedelbart för läkaren.
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa Ampicillin”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen