Köpa anusol

kr 445.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Och vad är Anusol?

Användningen av Anusol-kräm, salva och suppositorier hjälper till att lindra smärtan i samband med milda anala och rektala problem, såsom

  • Pålarna (hemorrojder).
  • Rektuminflammation (proktit).
  • Klåda längs baksidan (anal klåda).
  • Tårar i den bakre passageringen (analfissur).
  • Obehag efter rektal eller anal kirurgi.
  • För inre och yttre symtom kan krämer och salvor användas, medan suppositorier endast är lämpliga för inre symtom.

Det är också möjligt att använda Anusol-kräm och salva som smörjmedel för att främja införande av suppositorier. Zinkoxid, vismutoxid, vismutsubgallat och peruansk balsam finns i Anusol-salvor och suppositorier, medan Anusol-kräm endast innehåller zinkoxid, vismutoxid och peruansk balsam.

De måttliga antiseptiska, antioxidativa och sammandragande egenskaperna hos vismutoxid, peruansk balsam, zinkoxid och vismut är subgallat (detta innebär att de förtränger blodkärlen). Det hävdas också att peruansk balsam stimulerar utvecklingen av nya hudceller.

Det hjälper till att lugna smärta orsakad av inre och yttre hemorrojder och andra irritationer i analområdet när Anusol ges i eller nära den bakre (rektala) kanalen.

Medicin struktur

Varje salva på 100 g innehåller:

  • 10,75 g zinkoxid
  • Subgallat vismut 2,25 g
  • Perus Balsam 1,875 g
  • 0,875 g vismutoxid

Hur används Anusol?

Tvätta händerna ordentligt före och efter användning av Anusol.

Anusol suppositorier: På morgonen, på natten och efter varje avföring bör vuxna injicera ett suppositorium i ändtarmen.

Anusolkräm och salva: En begränsad mängd kräm eller salva kan användas för vuxna på morgonen, på natten och under varje tarmrörelse.

Krämen eller salvan kan appliceras externt på den anala regionen, eller så kan grädden eller salvan injiceras i bakpassagen med det angivna munstycket. Munstycket som medföljer läkemedlet måste skruvas fast på slangen för användning i den bakre passagen. Sedan är det lämpligt att försiktigt sätta in munstycket i ändtarmen och pressa ut en liten mängd kräm eller salva. De kan långsamt skära munstycket. Efter varje användning ska munstycket rengöras noggrant. Rådfråga din läkare om dina effekter inte förändras eller förvärras när du tar Anusol.

Anusols biverkningar

Rodnad, brännande eller repor på applikationsplatsen kan uppstå. Informera läkare eller apotekspersonal omedelbart om något av dessa symtom kvarstår eller förvärras.

Om du har fått detta läkemedel av din läkare, kom ihåg att han eller hon har bestämt att nyttan är större än risken för biverkningar. Det finns inga signifikanta biverkningar för de patienter som tar detta läkemedel.

Om du har någon av dessa oväntade men allvarliga biverkningar, meddela läkaren omedelbart: rektal blödning, förändringar i hudens struktur (t.ex. färg, tjocklek), rodnad / känslighet i huden / pus eller andra symtom på infektion.

I sällsynta tider är det möjligt att absorbera detta läkemedel i blodomloppet från ögonen. Detta kan leda till allvarliga kortikosteroid biverkningar. Hos barn och personer som har tagit detta läkemedel under lång tid är dessa biverkningar vanligare. Om någon av följande biverkningar uppstår, kontakta läkaren omedelbart: ovanlig trötthet / extrem viktminskning, feber, svullnad i fotleder / fötter, ökad törst / rörelse, problem med synen.

Dosering Anusol

Suppositorier i ändtarmen i två veckor, morgon och natt, för icke-specifik proktit. Ett suppositorium tre gånger om dagen, eller två suppositorier två gånger om dagen, i mer extrema situationer. Beroende på reaktion är den rekommenderade behandlingen faktiskt sex till åtta veckor eller mindre.

Interaktioner mellan läkemedel

Sådana läkemedel anses inte påverkas av detta läkemedel. Men som med andra läkemedel kan du fortfarande konsultera din apotekspersonal om du för närvarande tar andra mediciner innan du också använder den här.

Kan jag använda Anusol under graviditeten eller under amning?

Om det används vid amning eller amning anses Anusol-kräm, salva och suppositorier inte vara farliga. Men som i alla läkemedel, oavsett om du är gravid eller ammar, rekommenderas det att du kontaktar en läkare innan du tar Anusol.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa anusol”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen