Köpa arcoxia

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Och vad är Arcoxia?

En aktiv ingrediens som kallas etoricoxib används i Arcoxia kapslar. Det rekommenderas av läkare för att lindra giktkomplikationer, tandvärk, vissa fall av artrit och andra orsaker till inflammation, inklusive sportskador.

Etoricoxib är känt som ett ’NSAID (icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel). Det är kompatibelt med andra antiinflammatoriska läkemedel som aspirin och ibuprofen och antas inducera magbesvär mindre än andra antiinflammatoriska läkemedel. Det är dock inte fritt från biverkningar, och det är därför det endast är receptbelagt.

Hur får man Arcoxia

Innan du börjar ta Arcoxia-piller, se till att du har läst den bifogade bipacksedeln. Arcoxia finns i doser av etoricoxib per piller om 30 mg, 60 mg, 90 mg och 120 mg. Resultaten är relativt långvariga, så du behöver bara administrera en tablett om dagen. För kortast möjliga varaktighet kan du ta den lägsta vikten som kan underlätta dina symtom.

Arcoxia-piller kan tas med eller utan mat, men när de tas på fastande mage kan de fungera snabbare; överväga att ta dem varje dag ungefär vid samma tidpunkt.

Det rekommenderas att du också tar ett recept för att förhindra irritation i magen när du tar Arcoxia. Vi rekommenderar antingen omeprazol 20 mg kapslar (en om dagen) eller Zoton FasTab 30 mg (lansoprazol) oralt dispergerbara tabletter (en om dagen) – båda är tillgängliga från vår online-apotekstjänst.

Bra för mig, är Arcoxia?

Det finns vissa fall som Arcoxia kan eller inte kan rekommenderas att tas med försiktighet; detta är normalt med andra mediciner.

För patienter under 16 eller över 65, missbrukare eller personer med magsår eller någon annan tarmblödning, kanske Arcoxia inte är lämpligt. De som tidigare har fått ett svar på aspirin eller andra antiinflammatoriska läkemedel, eller som lider av hjärtproblem eller hjärtskador, bör också vara medvetna om att de inte ska behandlas för denna procedur.

Okontrollerat förhöjt blodtryck, diabetes, höga nivåer av lipider (fetter) i blod-, lever- eller njursjukdomar och inflammatorisk tarmsjukdom är några sjukdomar som Arcoxia inte ordineras med. Individer med andningsproblem, inklusive astma, och personer som är allergiska mot någon av de aktiva eller inaktiva ingredienserna kan också rekommenderas att inte ta eller använda medicinen

Vänligen meddela oss under ditt möte om du tar andra mediciner, inklusive de du köper i apotek eller apotek, eller de som din läkare rekommenderar. I kombination med andra terapier, inklusive aspirin, andra antiinflammatoriska läkemedel, warfarin och andra blodförtunnande medel, kan Arcoxia orsaka komplikationer. Litium- och hjärt- och cirkulationssjukdomar, inklusive hi

Ta inte Arcoxia om du misstänker att du är eller planerar att bli gravid. Om du ammar gäller samma rekommendation.

Om behandlingen med Arcoxia inte lyckas, informera din läkare eftersom ett nytt läkemedel kan vara mer framgångsrikt. Din läkare vill ha tydlig tillgång till all din information för att säkerställa att Acroxia är det lämpligaste valet för dina förhållanden, så att han eller hon kan fatta beslut.

Vilka biverkningar har Acroxia?

Att ta Acroxia har förmågan att framkalla en rad biverkningar, men det kan hända att alla patienter inte stöter på dem.

Matsmältningsbesvär och magont, förstoppning eller diarré anses vara typiska biverkningar. Du kan också känna dig yr eller sömnig eller utsatt för huvudvärk, influensaliknande symtom, svullna knän, blåmärken och ökat blodtryck.

Eventuella biverkningar, även om de är mindre frekventa, kan inkludera hudutslag eller klåda, muskelsmärta eller kramper, bröstsmärta eller hosta. Om du har återkommande eller besvärliga biverkningar, sluta ta Arcoxia och kontakta läkare.

I bipacksedeln kan du hitta en detaljerad lista över biverkningar och all relaterad information som bifogas. Hitta den på Arcoxia, eller så kan du komma åt den online.
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa arcoxia”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen