Köpa artrotec

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vill du handla Artrotec online? Du kommer att se att detta läkemedel kan köpas på den här webbplatsen utan recept som du tidigare fått av din egen läkare. Säker, exakt och konfidentiellt. Smärt- och inflammationsmedicinen tillhör detta läkemedel och många läkare tycker att det är hälsosamt att beställa online.

Köp Artrotec utan recept

Du kan se att du kan köpa utan eget recept i tabellen nedan. Ett online-möte med en läkare som tillhör General Medical Council (GMC), som är associerad med följande onlinemedicinska leverantör, har möjliggjorts.

Vad är det, Artrotec?

Artrotec innehåller diklofenak, ett farmaceutiskt ämne i en kategori som kallas icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID). Detta används i leder och muskler för att minska inflammation och obehag. Arthrotec kan inte behandla artrit utan används för att lindra komplikationer som ledinflammation, svullnad, svaghet och obehag.

Är Artrotec ett smärtstillande läkemedel?

Misoprostol och ett smärtstillande medel som kallas diklofenak finns i Artrotec och Oxaprost. Det används för inflammation eller artrit i knäna.

Hur mycket kostar det, Artrotec?

Kostnaden för den orala tabletten Artrotec (50 mg-200 mcg) är ungefär 85,50 euro för ett lager av 60 piller, beroende på apoteket du besöker. Priserna är tillgängliga för konsumenter med kontant betalning och gäller inte för försäkringar. Det finns en generisk form av Artrotec, se priser på diklofenak / misoprostol.

Hur lång tid skulle det ta för Artrotec?

Fortsätt ta Artrotec 50 så länge som din läkare rekommenderar dig att göra det. Kontakta läkaren för daglig kontroll om du behöver ta Artrotec 50 under en längre tid så att din diagnos och återhämtning kan spåras. När du tar Artrotec 50 i 8 veckor eller längre, vilket kräver dagliga leverkontroller.

Vilka mediciner hanterar Artrotec?

Antikoagulantia, cyklosporin, digoxin, diuretika (vattenpiller), läkemedel för insulin eller oral diabetes, litium, metotrexat, fenobarbital, steroider, aspirin eller andra NSAID eller ACE-hämmare kan interagera med Artrotec. Berätta för din läkare om alla läkemedel du tar. Det är inte lämpligt att använda Arthrotec under graviditet. Fostret och mamman kan påverkas av det. När du tar detta läkemedel måste du fortfarande använda preventivmedel. Detta läkemedel tillsätts sedan till bröstmjölk. Det är dock osannolikt att detta läkemedel skadar ett ammande barn. Innan du ammar, kontakta läkare eller vårdgivare.

Vilka är de troliga biverkningarna av Artrotec?

 • Smärta i magen,
 • Förstoppning, stelhet,
 • Diarré,
 • Svullnad
 • Gaser
 • Med syra,
 • Ryckningar, illamående,
 • Via kräkningar,
 • Sjukdom, yrsel,
 • Huvudvärk
 • Skakningar, nervositet,
 • Utslag eller repor,
 • Syn som är fördunklad, eller
 • Bruset i öronen.

Andra biverkningar av ibuprofen kan uppstå. Om du märker potentiella biverkningar av ibuprofen, kontakta din läkare.

Artrotecc

Överväganden innan Artrotec tar

Patienter bör undersöka risken för allergiska reaktioner mot en av de två aktiva ingredienserna i detta läkemedel innan behandlingen påbörjas. Om de är allergiska mot aspirin eller andra NSAID, såsom ibuprofen, naproxen och celecoxib, bör de också listas hos patienter.

Att diskutera patientens medicinska historia, särskilt relaterad till lever- och magtillstånd som blödning, halsbränna eller sår, är avgörande. Högt blodtryck, eventuell tidigare hjärtsjukdom eller stroke och blodtillstånd som anemi bör också identifieras av patienter.

Problem med ödem och vätskeansamling, samt blödnings- eller koagulationsstörningar, bör identifieras till den ordinerande läkaren. Näspolyper och aspirinkänslig astma ingår också i listan.

Njurproblem kan förekomma hos vissa patienter som använder NSAID som diklofenak. Hos äldre vuxna och andra som använder vissa läkemedel är det mer sannolikt att detta händer (se avsnittet Farmakologiska interaktioner).

En förhöjd risk för njurkomplikationer möter människor som är uttorkade, har hjärtsvikt eller redan existerande njursjukdom. För att undvika uttorkning bör patienter dricka mycket vätska. Om du noterar några variationer i urinvolymen, meddela genast din läkare.

Artrotec order (över disk)

Ovanstående tabell hjälper dig att beställa Artrotec. Du hittar mer kunskap om detta läkemedel där också. Vi rekommenderar också att du besöker denna onlineleverantör när du är involverad i ett alternativt läkemedel mot smärta och inflammation. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Artrotec;
Se mer smärtstillande läkemedel / produkter;
Lär dig allt om inflammation och obehag.

Besök läkemedelsleverantören online eller tryck på knappen nedan ’Köp nu’
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa artrotec”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen