Köpa atrovent

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vill du handla Atrovent online? Du kommer att se att detta läkemedel kan köpas på den här webbplatsen utan recept som du tidigare fått av din egen läkare. Säker, exakt och konfidentiellt. Detta recept är en av astmamedicinerna och det anses säkert att beställa online av de flesta läkare.

Köp utan recept, Atrovent

Du kan se att du kan köpa utan eget recept i tabellen nedan. Ett online-möte med en läkare som tillhör General Medical Council (GMC), som är associerad med följande onlinemedicinska leverantör, har möjliggjorts.

Av vilken anledning används Atrovent?

För långvarig hantering av kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL) och andra obstruktiva luftvägsförhållanden såsom kronisk bronkit och emfysem, och behandling av kronisk astma, används Atrovent-inhalatorn (utan CFC). Atrovent-inhalatorn lindrar symtom orsakade av reversibel bronkospasm (luftvägsförträngning), såsom andfåddhet, kronisk sputumhosta, täthet och väsande andning i munnen och ökar cirkulationen till lungorna.

Hur fungerar Atrovent?

Atrovent-inhalatorn (CFC-fri) ger en bronkdilatator av ipratropiumbromid, ett långverkande antikolinergiskt medel som verkar på speciella muskarinreceptorer i lungbronkiolerna (små luftvägar) för att undertrycka sammansättningen av acetylkolin (en neurotransmittor i nervsystemet eller kemisk budbärare) med muskarinreceptorer för att undvika acetylkolininducerad luftväggsspasmer. Den mjuka muskeln i luftvägsväggarna slappnar av och hjälper luftvägarna att vidgas (vidgas), vilket ökar luftflödet genom lungorna och lindrar bronkospasm genom att blockera acetylkolins verkan i luftvägarna (minskning av luftvägarna).

Ipratropium kommer omedelbart in i lungorna vid inandning och mycket lite släpps ut i blodomloppet. Regelbunden långvarig applicering av Atrovent-inhalatorn hjälper till att lindra symtom på obstruktiva luftvägssjukdomar såsom kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL), kronisk bronkit och ihållande astma, vilket minskar andfåddhet, återkommande sputum hosta, brösttäthet och väsande andning.

Vad innehåller Atrovent?

Atrovents (CFC-fria) inhalator använder den aktiva ingrediensen ipratropiumbromid, en bronkdilatator som används för att behandla kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL) -relaterad reversibel bronkospasm, kronisk bronkit och kronisk astma. Den innehåller ofta ammoniak, vattenfri citronsyra i destillerat vatten och norfluran (ofta klassificerad som HFA 134a eller 1,1,1,2-tetrafluoroetan), ett CFC-fritt drivmedel som släpper 20 mikrogram ipratropium genom lungorna som en aerosol en gång inhalatorn är aktiverad (tryck nedåt). Minst 200 puffar finns i varje inhalator.

Vilka är biverkningarna av detta läkemedel?

Torr mun och nacke, hosta, oregelbunden puls (takykardi), dimsyn, förhöjt ögontryck (glaukom), oral candida (tröst), yrsel, illamående, förstoppning, ont i magen, näsinflammation, näsblod är de vanligaste biverkningarna som registrerats medan med Atrovent-inhalatorn.

När ska Atrovent inte behöva användas?

Om du använder Atrovent kan du inte få det om du

 • Ipratropium eller något av de andra ämnena i Atrovent-inhalatorn är allergiska mot
 • Överkänslighet mot andra antikolinerga medel, såsom atropin eller benztropin, har ett mönster av
 • Atrovent hade en akut bronkospasmepisod; Atrovent är inte avsett för räddningsbehandling.
 • Du har glaukom, oregelbundenhet i urinen, oregelbunden puls eller prostata eller njursvikt
 • Du är gravid, tänker bli gravid eller ammar
 • Du tar läkemedel, såsom beta-adrenerga läkemedel och xantin, som kan störa din Atrovent-inhalator

Hur skulle Atrovent ha tagits?

Dosen (hur många puffar eller inhalationer) av Atrovent (icke-CFC) -inhalatorn du behöver och hur mycket du tar det beror på vad du vårdas och kan behandlas enligt läkarens ordination, vanligtvis upp till 2-4 puffar 2-6 dagar om dagen, men färre för spädbarn och upp till 8 puffar om dagen. Efter inandning börjar Atrovent-inhalatorn arbeta inom 2 timmar, men varar bara upp till 4 timmar.

 • Hur du använder inhalatorn med Atrovent
 • Följ instruktionerna för Atrovent-inhalatorn.
 • Bryt locket och skaka inhalatorn från munstycket
 • Andas ut och lägg munstycket i munnen så mycket du kan och sedan
 • Börja andas in och tillsätt en dos ipratropium till toppen av inhalatorn medan du fortfarande andas från munnen tills lungorna är fulla och du håller andan i några sekunder.
 • Inaktivera inhalatorn och, naturligtvis, slappna av.
 • Sätt tillbaka skyddet på munstycket.
 • Rengör munnen sedan du använder den.

Obs! För att hjälpa dig att andas in bättre bör du använda en distansanordning.

Hur lång tid tar Atrovent dig?

Du ska ta Atrovent-inhalatorn dagligen så länge som läkaren föreslår.

Utgången dos av Atrovent

När du hoppar över en dos Atrovent-inhalator, ta den så snart du kommer ihåg, tills nästa dos är på väg och den saknade dosen saknas. Du ska inte ta en dubbel dos.

Hur lagrar jag Atrovent?

Det rekommenderas att din Atrovent-inhalator (utan CFC) hålls vid mindre än 30 ° C. Skydda inhalatorn från att frysa, för om den är kall fungerar den inte ordentligt och håller den borta från direkt solsken. Om du inte använder inhalatorn ska du byta munstyckslocket.

Atrovent order (utan recept)

Från ovanstående tabell kan du beställa Atrovent. Du hittar också mer information om detta läkemedel online. Vi föreslår också att du besöker den här online-läkemedelsleverantören om du är intresserad av ytterligare ett astmaläkemedel. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Atrovent;
Se mer Läkemedel / läkemedel mot astma;
Läs allt om astma.

Gå till vårdtjänsten online eller tryck på knappen nedan ’Beställ nu.’
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa atrovent”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen