Köpa augmentine

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Av vilken anledning används Augmentine?

Augmentintabletter är ett kombinationsantibiotikum som används för kortvarig behandling av ett brett spektrum av vanliga och allmänna bakterieinfektioner orsakade av ett antal mottagliga bakterier, inklusive bihåleinflammation, lunginflammation, öroninfektioner, bronkit, urinvägsinfektioner, hudinfektioner, peritonit , septikemi och postoperativa infektioner. Augmentinpiller, efter större operationer, används också som profylax för att undvika infektion.

Hur fungerar Augmentine?

Augmentintabletter innehåller två antibiotika i en blandning. Amoxicillin är ett penicillinliknande antibiotikum som tillhör gruppen beta-laktamantibiotika som hämmar bakteriell cellväggsutveckling och förstör bakterier. Emellertid kan enzymet som produceras av en bakterie som heter beta-laktamas, vilket gör dessa bakterier immuna mot amoxicillin, inaktivera amoxicillin. Clavulansyra är ett strukturellt penicillin-relaterat antibiotikum som kan inaktivera en mängd olika beta-laktamasenzymer som vanligtvis finns i bakterier som är resistenta mot amoxicillin.

Denna dubbla verkan av Augmentine-tabletter inkluderar ett bredspektrumantibiotikum och en hämmare av beta-laktamas, som utökar mängden mottagliga bakterier och hjälper till att förhindra utveckling av läkemedelsresistens, gör det möjligt för Augmentine-tabletter att bekämpa infektioner och behandla ett brett spektrum av orsakade symtom. av bakterieinfektioner. Augmentine-tabletterna fungerar inte mot virus som utvecklas och reproduceras med en annan mekanism.

Vad är det som innehåller Augmentine?

Augmentintabletter innehåller en blandning av de aktiva ingredienserna amoxicillin 500 mg och klavulansyra 125 mg, antibiotika som används vid behandling av en mängd olika vanliga användningsområden och bakterieinfektioner på sjukhus. De inkluderar även magnesiumstearat, hypromellos, makrogol 4000, makrogol 6000, dimetikon, opadry, vatten, natriumstärkelseglykolat, kolloidal kiseldioxid, mikrokristallin cellulosa, titandioxid.

Vilken typ av biverkningar har Augmentine?

Diarré, illamående, kräkningar, matsmältningsbesvär, oral och vaginal tröst, huvudvärk, måttligt hudutslag, är bland de vanligaste biverkningarna av att ta Augmentine-piller.

När ska du inte använda Augmentine?

Om du använder Augmentine kan du inte använda det om du

  • De är resistenta mot amoxicillin eller något annat beta-laktamantibiotikum, som cefalosporin, eller mot klavulansyra, eller mot något av övriga innehållsämnen i Augmentins tabletter.
  • Sedan de först tog Augmentine-piller hade de gulsot eller leverproblem
  • Utan att kontakta läkaren först är du gravid eller planerar att bli gravid eller amma.
  • Du har en viral mononukleos eller tror att du har det.
  • Har eller har haft hepatit eller njure eller gulsot
  • Du tar orala preventivmedel och Augmentine minskar mängden östrogen
  • Intag av läkemedel, inklusive probenecid och allopurinol (mot gikt), blodförtunnande medel, som interagerar med Augmentine-tabletter

Hur var Augmentin tänkt att tas?

För att minska effekterna på magen kan du ta Augmentine-tabletterna med ett glas vatten tillsammans med maten, helst precis före en måltid. Dosen du tar och hur lång tid du tar beror på vad du vårdas och råd från din läkare, som kan vara 1-2 piller 1-3 gånger om dagen i upp till 14 dagar. Även om du mår bättre, avsluta fortfarande tablettbehandlingen, annars försvinner inte infektionen helt eller symtomen dyker upp igen och du riskerar att resistens mot Augmentine kan växa från de bakterier som orsakar infektionen.

Hur lång tid ska du ta för Augmentine?

Beroende på vad du vårdas måste du slutföra Augmentine-tabletter enligt läkarens ordination, vilket kan ta upp till 14 dagar. Även om du mår bra, avsluta fortfarande tablettbehandlingen, annars kommer inte infektionen att försvinna helt eller symtomen kan återkomma och du riskerar att de infektionsframkallande bakterierna utvecklar resistens mot Augmentine.

Övergiven dos av Augmentine

När du hoppar över en dos Augmentine-tabletter, ta dem så snart du kommer ihåg, tills nästa dos är på väg och den saknade dosen saknas. Du ska inte ta en dubbel dos.

Hur ska jag förvara Augmentina?

Du bör förvara Augmentine-tabletterna i blisterförpackningarna innan du behöver dem och förvara dem i direkt solljus i ett mörkt, torrt läge under 25 ° C.
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa augmentine”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen