Köpa avamys

kr 541.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad använder de Avamys för?

För vård av vuxna och barn från 2 år med säsongsbunden allergisk rinit och perenn allergisk rinit.

Hur är detta läkemedel avsett att användas?

Lägsta dos för vuxna och tonåringar i åldern 12 år är 2 sprayer per näsborre en gång om dagen, helst vid samma tid på dagen.

Den föreslagna startdosen för barn i åldern 2 och under 12 år är 1 spray en gång om dagen i varje näsborre. Tills symtomen hanteras kan läkaren rekommendera att doseringen höjs till 2 sprayer i varje näsborre en gång om dagen. När symtomen är under kontroll kan läkaren rekommendera att dosen minskas till 1 spray en gång om dagen för varje näsborre.

Doseringen av medicin som en person behöver, såsom kroppsvikt, andra medicinska problem och andra läkemedel, kan påverkas av många faktorer. Om en annan dos än den som nämnts ovan har ordinerats av din läkare, ändra inte sättet du tar ditt läkemedel utan att rådfråga din läkare.

Om du tar detta läkemedel för första gången, om du inte har använt det på mer än 30 dagar, eller om det har lämnats utan lock i mer än 5 dagar, genom att spruta det i luften (bort från dig) 6 gånger eller innan en fin dimma från flaskan sprutas måste du pumpa pumpen. Blås näsan mjukt och rensa näsborrarna före varje applicering.

Skaka det terapeutiska ämnet väl med locket på.

 • Använd läkemedlet genom att klippa locket och följa dessa tre steg.
 • Tippa huvudet något framåt och lägg munstycket i en av dina näsborre. Peka på sidan av näsan i slutet av munstycket.
 • För att spraya läkemedlet när du andas från näsan, tryck kraftigt på knappen en gång. Ta bort näsan från munstycket och andas ut från munnen.
 • Upprepa steg 1 och 2 för den andra näspassagen.
 • Upprepa steg 1 till 3 igen om du använder två sprayer i varje näsborre.

Sluta spruta dina ögon med denna dimma. Tvätta ögonen kraftigt med vatten om detta uppstår. Sätt tillbaka locket efter användning.

Via en indikationsruta kan flaskans innehåll ses. När det märkta antalet sprayer har använts ska nässystemet tas bort. Utöver detta, även om flaskan inte är helt klar, kommer inte rätt mängd medicin i varje spray att vara säker.

Det är viktigt för din läkare att använda detta läkemedel exakt enligt instruktionerna. Hoppa över den saknade dosen och återuppta din dagliga dosregim om du hoppar över en dos av detta läkemedel i flera timmar. Upprepa inte dosen för att kompensera för den dos du missade. Fråga din läkare eller apotekspersonal om du är osäker på vad du ska göra efter att ha tappat en dos.

Förvara detta läkemedel i upprätt läge med locket vid rumstemperatur och håll det ur händerna på spädbarn. Kan inte frysa eller kyla.

Utseende Visuellt

Avamys är en vit suspension med en spraydoseringspump i en glasbehållare i en vit plastapparat med en blå sidospak med lock.

Letar jag efter ett recept?

Detta läkemedel finns tillgängligt och behöver recept från en onlineapotekare (receptbelagd medicin).

Gravid eller graviditetsplanering?

Flutikasonfuroat är en aktiv ingrediens.

Du bör ta råd om hur du tar detta läkemedel från din läkare eller apotekspersonal. Under amning hjälper de dig att hantera kostnaderna och fördelarna med detta läkemedel.

Anusols broschyrsalva

Vilka biverkningar är möjliga med detta läkemedel?

Biverkningar kan orsakas av vissa läkemedel. När det ges i vanliga doser är en biverkning en oavsiktlig reaktion på ett läkemedel. Det kan finnas måttliga eller allvarliga, akuta eller livslånga biverkningar.

Inte alla individer som tar detta läkemedel lider av de biverkningar som beskrivs nedan. Meddela din vårdgivare om du märker någon av dessa biverkningar kontinuerligt eller om de blir värre med tiden.

Minst 1 procent av personerna som tar detta läkemedel har rapporterat följande biverkningar. Det är möjligt att övervaka många av dessa biverkningar och vissa kan blekna över tid på egen hand.

Om du märker dessa biverkningar och är allvarliga eller besvärande, kontakta läkare eller vårdgivare. Din apotekspersonal kommer att informera dig om biverkningar.

 • Smärta i ryggen
 • Hosta
 • Yrsel
 • En feber
 • Huvudvärk
 • Illamående och sjukdom
 • Näsa obehag eller smärta
 • Näsblod blöder
 • Halsont
 • Trängsel i näsan
 • Även om de flesta av dessa biverkningar som nämns nedan inte förekommer alltför ofta, kan de orsaka allvarliga problem om du inte söker läkare.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa avamys”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen