Köpa avamys

kr 541.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad anvÀnder de Avamys för?

För vÄrd av vuxna och barn frÄn 2 Är med sÀsongsbunden allergisk rinit och perenn allergisk rinit.

Hur Àr detta lÀkemedel avsett att anvÀndas?

LÀgsta dos för vuxna och tonÄringar i Äldern 12 Är Àr 2 sprayer per nÀsborre en gÄng om dagen, helst vid samma tid pÄ dagen.

Den föreslagna startdosen för barn i Äldern 2 och under 12 Är Àr 1 spray en gÄng om dagen i varje nÀsborre. Tills symtomen hanteras kan lÀkaren rekommendera att doseringen höjs till 2 sprayer i varje nÀsborre en gÄng om dagen. NÀr symtomen Àr under kontroll kan lÀkaren rekommendera att dosen minskas till 1 spray en gÄng om dagen för varje nÀsborre.

Doseringen av medicin som en person behöver, sÄsom kroppsvikt, andra medicinska problem och andra lÀkemedel, kan pÄverkas av mÄnga faktorer. Om en annan dos Àn den som nÀmnts ovan har ordinerats av din lÀkare, Àndra inte sÀttet du tar ditt lÀkemedel utan att rÄdfrÄga din lÀkare.

Om du tar detta lÀkemedel för första gÄngen, om du inte har anvÀnt det pÄ mer Àn 30 dagar, eller om det har lÀmnats utan lock i mer Àn 5 dagar, genom att spruta det i luften (bort frÄn dig) 6 gÄnger eller innan en fin dimma frÄn flaskan sprutas mÄste du pumpa pumpen. BlÄs nÀsan mjukt och rensa nÀsborrarna före varje applicering.

Skaka det terapeutiska Àmnet vÀl med locket pÄ.

 • AnvĂ€nd lĂ€kemedlet genom att klippa locket och följa dessa tre steg.
 • Tippa huvudet nĂ„got framĂ„t och lĂ€gg munstycket i en av dina nĂ€sborre. Peka pĂ„ sidan av nĂ€san i slutet av munstycket.
 • För att spraya lĂ€kemedlet nĂ€r du andas frĂ„n nĂ€san, tryck kraftigt pĂ„ knappen en gĂ„ng. Ta bort nĂ€san frĂ„n munstycket och andas ut frĂ„n munnen.
 • Upprepa steg 1 och 2 för den andra nĂ€spassagen.
 • Upprepa steg 1 till 3 igen om du anvĂ€nder tvĂ„ sprayer i varje nĂ€sborre.

Sluta spruta dina ögon med denna dimma. TvÀtta ögonen kraftigt med vatten om detta uppstÄr. SÀtt tillbaka locket efter anvÀndning.

Via en indikationsruta kan flaskans innehÄll ses. NÀr det mÀrkta antalet sprayer har anvÀnts ska nÀssystemet tas bort. Utöver detta, Àven om flaskan inte Àr helt klar, kommer inte rÀtt mÀngd medicin i varje spray att vara sÀker.

Det Àr viktigt för din lÀkare att anvÀnda detta lÀkemedel exakt enligt instruktionerna. Hoppa över den saknade dosen och Äteruppta din dagliga dosregim om du hoppar över en dos av detta lÀkemedel i flera timmar. Upprepa inte dosen för att kompensera för den dos du missade. FrÄga din lÀkare eller apotekspersonal om du Àr osÀker pÄ vad du ska göra efter att ha tappat en dos.

Förvara detta lÀkemedel i upprÀtt lÀge med locket vid rumstemperatur och hÄll det ur hÀnderna pÄ spÀdbarn. Kan inte frysa eller kyla.

Utseende Visuellt

Avamys Àr en vit suspension med en spraydoseringspump i en glasbehÄllare i en vit plastapparat med en blÄ sidospak med lock.

Letar jag efter ett recept?

Detta lÀkemedel finns tillgÀngligt och behöver recept frÄn en onlineapotekare (receptbelagd medicin).

Gravid eller graviditetsplanering?

Flutikasonfuroat Àr en aktiv ingrediens.

Du bör ta rÄd om hur du tar detta lÀkemedel frÄn din lÀkare eller apotekspersonal. Under amning hjÀlper de dig att hantera kostnaderna och fördelarna med detta lÀkemedel.

Anusols broschyrsalva

Vilka biverkningar Àr möjliga med detta lÀkemedel?

Biverkningar kan orsakas av vissa lÀkemedel. NÀr det ges i vanliga doser Àr en biverkning en oavsiktlig reaktion pÄ ett lÀkemedel. Det kan finnas mÄttliga eller allvarliga, akuta eller livslÄnga biverkningar.

Inte alla individer som tar detta lÀkemedel lider av de biverkningar som beskrivs nedan. Meddela din vÄrdgivare om du mÀrker nÄgon av dessa biverkningar kontinuerligt eller om de blir vÀrre med tiden.

Minst 1 procent av personerna som tar detta lÀkemedel har rapporterat följande biverkningar. Det Àr möjligt att övervaka mÄnga av dessa biverkningar och vissa kan blekna över tid pÄ egen hand.

Om du mÀrker dessa biverkningar och Àr allvarliga eller besvÀrande, kontakta lÀkare eller vÄrdgivare. Din apotekspersonal kommer att informera dig om biverkningar.

 • SmĂ€rta i ryggen
 • Hosta
 • Yrsel
 • En feber
 • HuvudvĂ€rk
 • IllamĂ„ende och sjukdom
 • NĂ€sa obehag eller smĂ€rta
 • NĂ€sblod blöder
 • Halsont
 • TrĂ€ngsel i nĂ€san
 • Även om de flesta av dessa biverkningar som nĂ€mns nedan inte förekommer alltför ofta, kan de orsaka allvarliga problem om du inte söker lĂ€kare.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera ”Köpa avamys”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Köp dina lÀkemedel online

Leverans inom 24 timmar

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen