Köpa avodart

kr 768.00

Se apoteket 

Beskrivning

Köp utan recept Avidart

Du kan se att du kan köpa utan eget recept i tabellen nedan. Ett online-möte med en läkare som tillhör General Medical Council (GMC), som är associerad med följande onlinemedicinska leverantör, har möjliggjorts.

Vad rekommenderas för detta läkemedel?

Avidart används för att behandla godartad prostatahyperplasi ensam eller med en annan farmaceutisk substans (tamsulosin [Flomax]) (BPH; förstoring av prostatakörteln). Avidart används för att behandla BPH-symtom och kan minska risken för akut urinretention (plötslig oförmåga att urinera). Oddsen för prostatacancer kan också minskas av Avidart. Avidart tillhör en familj av läkemedel som kallas hämmare av 5-alfa-reduktas. Det fungerar genom att förhindra tillverkningen av ett naturligt material som förstorar prostata.

Hur är detta läkemedel avsett att användas?

Avidart finns i kapslar för oral konsumtion. Det tas normalt med eller utan frukt, en gång om dagen. Ta Avidart varje dag ungefär vid samma tidpunkt. Följ noga läkemedelsanvisningarna och be läkaren eller apotekaren att beskriva något som du inte förstår. Ta Avidart som driven, exakt. Ta inte läkaren mer eller mindre eller oftare än föreskrivet.

Ta hela kapslarna; inte öppna, tugga eller krossa dem.

Sedan du tar Avidart i 3 månader kan symtomen förändras, men det kan ta 6 månader eller längre innan du ser den fulla effekten av Avidart. Tala med läkaren om hur du mår när du undersöks.

Dina symtom kan hanteras av Avidart, men det läker inte din sjukdom. Och om du inte är bra, fortsätt ta Avidart. Sluta inte att ta Avidart utan din läkares samråd.

Be apotekaren eller läkaren om en kopia av patientens information om tillverkaren.

Ytterligare applikationer för detta läkemedel

Kanske är detta läkemedel ordinerat för andra ändamål. Be om mer information från läkare eller apotekspersonal.

Vilka extra försiktighetsåtgärder ska jag vidta?

Innan du tar Avidart,

 • Om du är allergisk mot Avidart, finasterid (Propecia, Proscar), något annat läkemedel eller något av innehållsämnena i Avidarts kapslar, meddela din läkare och apotekspersonal. För en lista över ingredienser, fråga din läkare eller kontrollera tillverkarens patientjournaler.
 • Berätta för läkare och apotekspersonal vilka receptbelagda och receptfria läkemedel du tar eller förväntar dig att ta, inklusive vitaminer, kosttillskott och växtbaserade föremål. Antisvampar såsom ketokonazol (Nizoral); cimetidin (Tagamet); ciprofloxacin (Cipro); diltiazem (Cardizem, Dilacor, Tiazac); ritonavir (Norvir), troleandomycin (TAO); och verapamil bör noteras enligt följande: (Calan, Covera, Isoptin, Verelan). Din läkare kan behöva justera dosen av ditt recept eller spåra biverkningarna noggrant.
 • Berätta för läkaren om du har eller har haft leversjukdom eller bröstcancer.
 • Du bör vara medveten om att Avidart endast är för manligt bruk. Kvinnor ska inte hantera Avidart kapslar, särskilt de som är eller kan bli gravida. Det kan skada det ofödda barnet genom att komma i kontakt med innehållet i kapslarna. Om en kvinna som är gravid eller kan bli gravid kommer i kontakt med läckade kapslar oavsiktligt, bör hon snabbt tvätta regionen med tvål och vatten och ringa till sin läkare.
 • Kom ihåg att när du tar Avidart och i 6 månader efter att du slutat ta detta läkemedel, får du inte ge blod.

Vilka speciella näringsriktlinjer förväntas jag följa?

Fråga din läkare om du ska dricka grapefruktjuice när du tar detta läkemedel.

Vad gör jag om jag saknar en dos av detta läkemedel?

Om den saknade dosen återkallas varje dag, ta den missade dosen så snart du kommer ihåg det. Om du inte kommer ihåg förrän nästa dag, ignorera dock den överhoppade dosen och återuppta din dagliga doseringsrutin. Administrera inte två doser eller ta en dubbel dos på en dag för att kompensera för en sak som saknas.

Vilka biverkningar av detta läkemedel märker jag?

Biverkningar kan orsakas av Avidart. Om alla dessa symtom är allvarliga eller inte försvinner, berätta för din läkare:

 • Oförmåga att ta emot eller upprätthålla en erektion
 • Sexuell aptit minskade
 • Utlösningsproblem
 • Några av de negativa konsekvenserna kan vara allvarliga. Kontakta genast läkare eller kontakta akut läkarvård om du har något av följande symtom:
 • Bröstförändringar, såsom förstoring, klumpar, tryck eller urladdning från bröstvårtorna
 • Svullnad i öron, hals eller tunga
 • Andnings- eller sväljproblem
 • Skalar av huden

Risken att utveckla högkvalitativ prostatacancer kan ökas genom att ta Avidart (en typ av prostatacancer som sprider sig och växer snabbare än andra typer av prostatacancer). Chatta om farorna med att använda Avidart med din läkare.

Biverkningar kan orsakas av Avidart. Om du har några ovanliga komplikationer när du tar detta läkemedel, kontakta din läkare.

Broschyr från Avidart

Avidart Order (utan recept)

Du kan beställa Avidart från ovanstående tabell. Du hittar också mer information om detta läkemedel online. Vi föreslår också att du besöker denna onlineleverantör medan du är involverad i kompletterande prostatamedicin. Om du vill, då:

Utan recept, köp Avidart;
Se fler läkemedel / produkter för prostata;
Läs mer information om prostatafrågor.

Gå till vårdgivaren online eller tryck nedan på knappen ”Köp nu”.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa avodart”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen