Köpa Azitromycin

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Köp receptfritt Azitromycin

Azitromycin, vad är det?

Azitromycin används för att förebygga många bakterieinfektioner, såsom bronkit, lunginflammation, sexuellt överförbara sjukdomar (STD) och öron-, lung-, sinus-, ögon-, hals- och reproduktionsorganinfektioner. Azitromycin används ofta för att bota eller förhindra [en form av lunginfektion som också drabbar människor med humant immunbristvirus (HIV)] Mycobacterium avium complex (MAC) -spridad infektion. Azitromycin är en klass av farmaceutiska produkter som kallas antibiotiska makrolider. Det fungerar genom att förhindra att bakterier utvecklas.

Vid förkylning, mässling eller andra virussjukdomar kanske antibiotika som azitromycin inte fungerar. Om antibiotika inte behövs ökar chansen att utveckla en infektion som motstår antibiotikabehandling senare.

Medicin struktur

500 mg azitromycinin per filmdragerad tablett innehåller: (som azitromycinmonohydrat)

Hjälpämne med erkänd påverkan:

 • 0,36 mg sojalecitin finns i varje piller.
 • Tabletterna innehåller vardera 0,407 mg natrium (0,018 mmol).

Hur används azitromycin?

Azitromycin kommer i tablettform, en suspension (vätska) med tidsfrisättning (långverkande) och en suspension (vätska) som ska administreras genom munnen. Tabletter och suspensionsläkemedel (Zithromax) tas vanligtvis en gång om dagen i 1 till 5 dagar, med eller utan mat. Azitromycintabletter administreras vanligtvis med eller utan mat en gång i veckan och används för att förhindra spridd MAC-infektion.

Suspensionen med förlängd frisättning (Zmax) tas vanligtvis som en enda dos på fastande mage (minst 1 timme före eller 2 timmar efter en måltid). Att ta det ungefär samma tid per dag för att få dig att fortsätta ta azitromycin. Följ noga läkemedelsriktlinjerna och be läkaren eller apotekspersonalen att klargöra något som du inte förstår. Ta exakt enligt instruktionerna, ta azitromycin. Ta inte läkaren mer eller mindre eller oftare än föreskrivet.

För att balansera läkemedlet lika, skaka vätskan väl före varje inlämning. För att mäta rätt mängd medicin, använd en sked, oral spruta eller måttkopp. Rengör mätinstrumentet med vatten efter att ha tagit hela läkemedelsdosen.

Zithromaxa

Om du använder en engångsdos (Zithromax) 1 gram förpackning med azitromycinpulver för suspension, måste du först blanda det med vatten innan du tar läkemedlet. Blanda innehållet i ett 1-paket i en flaska med 1/4 kopp (60 ml) vatten och drick snabbt allt innehåll. I samma flaska, tillsätt ytterligare 1/4 kopp (60 ml) vatten, blanda och drick allt innehåll så att du får full dos.

Om du får azitromycin (Zmax) förlängd frisättning som ett torrt piller, innan du sväljer läkemedlet, måste du först applicera vatten på behållaren. Öppna flaskan genom att klicka och vrida på hatten. Mät 60 ml (1/4 kopp) vatten och applicera det på flaskan. Försegla flaskan tätt och skaka väl för att blanda. Med användning av en suspension av azitromycin med förlängd frisättning inom 12 timmar efter att den erhållits på apoteket eller efter applicering av pulvret i badet.

Azitromycin biverkningar

Biverkningar kan uppstå med azitromycin. Om alla dessa symtom är allvarliga eller inte försvinner, berätta för din läkare:

 • Illamående och sjukdom
 • Diarrépatienter
 • Kräkningar
 • Smärta i magen
 • Huvudvärk

Det är troligt att någon av biverkningarna är allvarliga. Undvik att använda fentanyl och kontakta läkare omedelbart eller få akut läkarvård om du har något av följande symtom:

 • Hjärtslag snabbt, dunkande eller oregelbunden
 • Yrsel
 • Bleknar
 • Med eller utan feber, utslag
 • Blåsor eller peeling
 • Sår, blåsor, rodnad och svullnad i huden är feber och pusfyllda
 • Kuporna
 • Klåda
 • Väsande andning eller har svårt att andas eller dricka
 • Svullnad i öron, hals, tunga, mun, ögon, tassar, fötter, kalvar eller fotleder
 • Heshet
 • Kräkningar vid matning eller irritabilitet (hos spädbarn under 6 veckor)
 • Extrem diarré som kan uppstå med eller utan feber och kramper (vattnig eller blodig avföring) (kan uppstå i upp till 2 månader eller mer efter behandlingen)
 • Gulskuggade ögon eller hud
 • Trötthet till det yttersta
 • Mindre vanliga blödningar eller blåmärken
 • Förlust av styrka
 • Appetitunderskott
 • Höger övre magsmärta
 • Symtom som liknar influensa
 • Mörkhårig urin
 • Ovanlig muskeltrötthet eller problem med att reglera muskler
 • Svullna och rosa ögon

Andra biverkningar kan orsakas av azitromycin. Om du har några ovanliga komplikationer när du tar detta läkemedel, kontakta din läkare.

Dosering Azitromycin
 • Azitromycin 500 mg: en enda dos på 1 g för behandling med klamydia
 • 4 kapslar azitromycin 250 mg
 • 200 mg / 5 ml azitromycin. 30 ml.

Interaktioner mellan läkemedel

Om du tar något läkemedel mot oregelbunden hjärtslag (arytmi), såsom amiodaron eller sotalol, kan du också informera läkaren.

Pulsen kan också försämras av azitromycin, så det är bäst att inte ta den tillsammans med andra mediciner med samma biverkning.

Av den anledningen är det viktigt att du berättar för din läkare om du tar mediciner som kan ha en bieffekt på ditt hjärtrytm.

Azitromycin Frågor Ofta ställda

Vilka viktigare detaljer är det meningen att jag ska veta?

Håll alla medicinska och laboratoriebesök tillsammans. För att bekräfta kroppens reaktion på azitromycin kan din läkare beställa några laboratorietester.

Låt inte medicinen användas från andra människor. Det kanske inte är praktiskt för dig att få detta läkemedel påfyllt. Kontakta läkaren om du redan har tecken på infektion efter att du har slutat använda azitromycin.

Förutom alla andra saker, som vitaminer, mineraler eller andra kosttillskott, är det viktigt att hålla en lista över alla receptbelagda läkemedel som du tar. Varje gång du träffar en läkare eller om du läggs in på sjukhus kan du ta listan med dig. Uppgifter att ta med dig i nödsituationer är också relevanta.

Vad gör jag om jag saknar en dos av detta läkemedel?

Om en dos saknas, ta den så snart du kommer ihåg den. Om det nästan är dags för nästa injektion, ignorera dock den som du hoppat över och återuppta den dagliga doseringsrutinen. För att kompensera för en missad, ta inte en dubbel dos.

Får jag dricka alkohol?

Amfetamin kan reagera med vissa typer av antibiotika. Det finns ingen detaljerad bevisning för alkoholens inverkan på azitromycin, men det rekommenderas att du inte dricker alkohol under dess användning.

Kommer jag att kunna köra?

Det påverkar inte din förmåga att köra bil. Kör dock inte och kontakta din läkare eller närmaste sjukhus för råd om du får några biverkningar som kan göra dig osäker.

Får jag ta detta läkemedel för att jag är gravid?

Vi rekommenderar att du besöker en läkare personligen om du har testat positivt för klamydia och är gravid, ammar eller planerar att bli gravid.

Hur lagrar jag den?

Under 25 ° C i ett tätt, torrt klimat.

Azitromycin Order (över disk)

Du kan beställa azitromycin från tabellen ovan. Du hittar mer kunskap om detta läkemedel där också. Vi uppmuntrar dig också att få tillgång till denna onlineläkertjänst när du är involverad i en alternativ STD-behandling. Om du föredrar, då:

Köp, utan recept, azitromycin;
Se fler läkemedel / produkter för könssjukdomar;
Läs mer information om STD.

Gå till onlineläkertjänsten online, eller tryck nedan på knappen ”Köp nu”.
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa Azitromycin”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen