Köpa Azitromycin

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Köp receptfritt Azitromycin

Azitromycin, vad Àr det?

Azitromycin anvÀnds för att förebygga mÄnga bakterieinfektioner, sÄsom bronkit, lunginflammation, sexuellt överförbara sjukdomar (STD) och öron-, lung-, sinus-, ögon-, hals- och reproduktionsorganinfektioner. Azitromycin anvÀnds ofta för att bota eller förhindra [en form av lunginfektion som ocksÄ drabbar mÀnniskor med humant immunbristvirus (HIV)] Mycobacterium avium complex (MAC) -spridad infektion. Azitromycin Àr en klass av farmaceutiska produkter som kallas antibiotiska makrolider. Det fungerar genom att förhindra att bakterier utvecklas.

Vid förkylning, mÀssling eller andra virussjukdomar kanske antibiotika som azitromycin inte fungerar. Om antibiotika inte behövs ökar chansen att utveckla en infektion som motstÄr antibiotikabehandling senare.

Medicin struktur

500 mg azitromycinin per filmdragerad tablett innehÄller: (som azitromycinmonohydrat)

HjÀlpÀmne med erkÀnd pÄverkan:

 • 0,36 mg sojalecitin finns i varje piller.
 • Tabletterna innehĂ„ller vardera 0,407 mg natrium (0,018 mmol).

Hur anvÀnds azitromycin?

Azitromycin kommer i tablettform, en suspension (vÀtska) med tidsfrisÀttning (lÄngverkande) och en suspension (vÀtska) som ska administreras genom munnen. Tabletter och suspensionslÀkemedel (Zithromax) tas vanligtvis en gÄng om dagen i 1 till 5 dagar, med eller utan mat. Azitromycintabletter administreras vanligtvis med eller utan mat en gÄng i veckan och anvÀnds för att förhindra spridd MAC-infektion.

Suspensionen med förlÀngd frisÀttning (Zmax) tas vanligtvis som en enda dos pÄ fastande mage (minst 1 timme före eller 2 timmar efter en mÄltid). Att ta det ungefÀr samma tid per dag för att fÄ dig att fortsÀtta ta azitromycin. Följ noga lÀkemedelsriktlinjerna och be lÀkaren eller apotekspersonalen att klargöra nÄgot som du inte förstÄr. Ta exakt enligt instruktionerna, ta azitromycin. Ta inte lÀkaren mer eller mindre eller oftare Àn föreskrivet.

För att balansera lÀkemedlet lika, skaka vÀtskan vÀl före varje inlÀmning. För att mÀta rÀtt mÀngd medicin, anvÀnd en sked, oral spruta eller mÄttkopp. Rengör mÀtinstrumentet med vatten efter att ha tagit hela lÀkemedelsdosen.

Zithromaxa

Om du anvÀnder en engÄngsdos (Zithromax) 1 gram förpackning med azitromycinpulver för suspension, mÄste du först blanda det med vatten innan du tar lÀkemedlet. Blanda innehÄllet i ett 1-paket i en flaska med 1/4 kopp (60 ml) vatten och drick snabbt allt innehÄll. I samma flaska, tillsÀtt ytterligare 1/4 kopp (60 ml) vatten, blanda och drick allt innehÄll sÄ att du fÄr full dos.

Om du fĂ„r azitromycin (Zmax) förlĂ€ngd frisĂ€ttning som ett torrt piller, innan du svĂ€ljer lĂ€kemedlet, mĂ„ste du först applicera vatten pĂ„ behĂ„llaren. Öppna flaskan genom att klicka och vrida pĂ„ hatten. MĂ€t 60 ml (1/4 kopp) vatten och applicera det pĂ„ flaskan. Försegla flaskan tĂ€tt och skaka vĂ€l för att blanda. Med anvĂ€ndning av en suspension av azitromycin med förlĂ€ngd frisĂ€ttning inom 12 timmar efter att den erhĂ„llits pĂ„ apoteket eller efter applicering av pulvret i badet.

Azitromycin biverkningar

Biverkningar kan uppstÄ med azitromycin. Om alla dessa symtom Àr allvarliga eller inte försvinner, berÀtta för din lÀkare:

 • IllamĂ„ende och sjukdom
 • DiarrĂ©patienter
 • KrĂ€kningar
 • SmĂ€rta i magen
 • HuvudvĂ€rk

Det Àr troligt att nÄgon av biverkningarna Àr allvarliga. Undvik att anvÀnda fentanyl och kontakta lÀkare omedelbart eller fÄ akut lÀkarvÄrd om du har nÄgot av följande symtom:

 • HjĂ€rtslag snabbt, dunkande eller oregelbunden
 • Yrsel
 • Bleknar
 • Med eller utan feber, utslag
 • BlĂ„sor eller peeling
 • SĂ„r, blĂ„sor, rodnad och svullnad i huden Ă€r feber och pusfyllda
 • Kuporna
 • KlĂ„da
 • VĂ€sande andning eller har svĂ„rt att andas eller dricka
 • Svullnad i öron, hals, tunga, mun, ögon, tassar, fötter, kalvar eller fotleder
 • Heshet
 • KrĂ€kningar vid matning eller irritabilitet (hos spĂ€dbarn under 6 veckor)
 • Extrem diarrĂ© som kan uppstĂ„ med eller utan feber och kramper (vattnig eller blodig avföring) (kan uppstĂ„ i upp till 2 mĂ„nader eller mer efter behandlingen)
 • Gulskuggade ögon eller hud
 • Trötthet till det yttersta
 • Mindre vanliga blödningar eller blĂ„mĂ€rken
 • Förlust av styrka
 • Appetitunderskott
 • Höger övre magsmĂ€rta
 • Symtom som liknar influensa
 • MörkhĂ„rig urin
 • Ovanlig muskeltrötthet eller problem med att reglera muskler
 • Svullna och rosa ögon

Andra biverkningar kan orsakas av azitromycin. Om du har nÄgra ovanliga komplikationer nÀr du tar detta lÀkemedel, kontakta din lÀkare.

Dosering Azitromycin
 • Azitromycin 500 mg: en enda dos pĂ„ 1 g för behandling med klamydia
 • 4 kapslar azitromycin 250 mg
 • 200 mg / 5 ml azitromycin. 30 ml.

Interaktioner mellan lÀkemedel

Om du tar nÄgot lÀkemedel mot oregelbunden hjÀrtslag (arytmi), sÄsom amiodaron eller sotalol, kan du ocksÄ informera lÀkaren.

Pulsen kan ocksÄ försÀmras av azitromycin, sÄ det Àr bÀst att inte ta den tillsammans med andra mediciner med samma biverkning.

Av den anledningen Àr det viktigt att du berÀttar för din lÀkare om du tar mediciner som kan ha en bieffekt pÄ ditt hjÀrtrytm.

Azitromycin FrÄgor Ofta stÀllda

Vilka viktigare detaljer Àr det meningen att jag ska veta?

HÄll alla medicinska och laboratoriebesök tillsammans. För att bekrÀfta kroppens reaktion pÄ azitromycin kan din lÀkare bestÀlla nÄgra laboratorietester.

LÄt inte medicinen anvÀndas frÄn andra mÀnniskor. Det kanske inte Àr praktiskt för dig att fÄ detta lÀkemedel pÄfyllt. Kontakta lÀkaren om du redan har tecken pÄ infektion efter att du har slutat anvÀnda azitromycin.

Förutom alla andra saker, som vitaminer, mineraler eller andra kosttillskott, Àr det viktigt att hÄlla en lista över alla receptbelagda lÀkemedel som du tar. Varje gÄng du trÀffar en lÀkare eller om du lÀggs in pÄ sjukhus kan du ta listan med dig. Uppgifter att ta med dig i nödsituationer Àr ocksÄ relevanta.

Vad gör jag om jag saknar en dos av detta lÀkemedel?

Om en dos saknas, ta den sÄ snart du kommer ihÄg den. Om det nÀstan Àr dags för nÀsta injektion, ignorera dock den som du hoppat över och Äteruppta den dagliga doseringsrutinen. För att kompensera för en missad, ta inte en dubbel dos.

FĂ„r jag dricka alkohol?

Amfetamin kan reagera med vissa typer av antibiotika. Det finns ingen detaljerad bevisning för alkoholens inverkan pÄ azitromycin, men det rekommenderas att du inte dricker alkohol under dess anvÀndning.

Kommer jag att kunna köra?

Det pÄverkar inte din förmÄga att köra bil. Kör dock inte och kontakta din lÀkare eller nÀrmaste sjukhus för rÄd om du fÄr nÄgra biverkningar som kan göra dig osÀker.

FÄr jag ta detta lÀkemedel för att jag Àr gravid?

Vi rekommenderar att du besöker en lÀkare personligen om du har testat positivt för klamydia och Àr gravid, ammar eller planerar att bli gravid.

Hur lagrar jag den?

Under 25 ° C i ett tÀtt, torrt klimat.

Azitromycin Order (över disk)

Du kan bestÀlla azitromycin frÄn tabellen ovan. Du hittar mer kunskap om detta lÀkemedel dÀr ocksÄ. Vi uppmuntrar dig ocksÄ att fÄ tillgÄng till denna onlinelÀkertjÀnst nÀr du Àr involverad i en alternativ STD-behandling. Om du föredrar, dÄ:

Köp, utan recept, azitromycin;
Se fler lÀkemedel / produkter för könssjukdomar;
LĂ€s mer information om STD.

GĂ„ till onlinelĂ€kertjĂ€nsten online, eller tryck nedan pĂ„ knappen ”Köp nu”.
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera ”Köpa Azitromycin”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Köp dina lÀkemedel online

Leverans inom 24 timmar

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen