Köpa bactroban

kr 552.00

Se apoteket 

Beskrivning

Vad rekommenderas för detta lÀkemedel?

JÀmfört med andra hudinfektioner orsakade av bakterier anvÀnds Bactroban, ett antibiotikum, för att behandla impetigo. Det Àr inte effektivt mot svamp- eller virusinfektioner.

För andra applikationer ordineras detta lÀkemedel ocksÄ. För mer information, frÄga din lÀkare eller apotekspersonal.

Hur Àr detta lÀkemedel avsett att anvÀndas?

I en salva som lÀggs till huden passar Bactroban in. Bactroban appliceras vanligtvis 1 till 2 veckor tre gÄnger om dagen. Följ noga lÀkemedelsanvisningarna och be lÀkaren eller apotekaren att beskriva nÄgot som du inte förstÄr. AnvÀnda Bactroban enligt anvisningarna specifikt. FÄr inte anvÀnda den mer eller mindre ofta eller oftare Àn vad din lÀkare rekommenderar.

TvÀtta den infekterade regionen försiktigt och tillsÀtt sedan en liten mÀngd salva (tunn film) mjukt. Med steril gasbind kan du tÀcka över platsen.

LÀgg inte dina ögon till Bactroban.

Om din lÀkare rekommenderar dig, lÀgg inte Bactroban till brÀnnskador.

Vilka specifika steg mÄste jag följa?

Tills du anvÀnder Bactroban,

  • Tala om för lĂ€kare och apotekspersonal om du Ă€r allergisk mot Bactobran eller andra lĂ€kemedel.
  • Tala om för din lĂ€kare och apotekspersonal vilka receptbelagda och receptfria lĂ€kemedel, sĂ€rskilt kloramfenikol, du tar (kloromycetin).
  • BerĂ€tta för lĂ€karen om du Ă€r gravid, försöker bli gravid eller ammar. Ring din lĂ€kare om du blir gravid med Bactroban.

Vad gör jag om jag saknar en dos av detta lÀkemedel?

SÄ snart du kommer ihÄg, lÀgg till den saknade dosen. Om det nÀstan Àr dags för nÀsta injektion, ignorera dock den som du hoppat över och Äteruppta den dagliga doseringsrutinen. För att kompensera för en missad, ta inte en dubbel dos.

Vilka biverkningar av detta lÀkemedel mÀrker jag?

Biverkningar kan uppstÄ med Bactroban. Om alla dessa symtom Àr allvarliga eller inte försvinner, berÀtta för din lÀkare:

BrÀnnande, stickande, irritation, utslag eller repor

Vad vet jag om förvaring och bortskaffande av detta lÀkemedel?

Det kommer att pÄverka hur detta lÀkemedel eller alla andra lÀkemedel fungerar nÀr detta lÀkemedel tas tillsammans med andra lÀkemedel. Förvara lÀkemedlet borta frÄn överflödig vÀrme och fukt vid rumstemperatur och (inte i badrummet).

Eftersom flera förpackningar (som de för veckopiller och de för ögondroppar, krÀmer, flÀckar och inhalatorer) inte Àr barnsÀkra och lÀtt kan öppnas av smÄ barn, Àr det nödvÀndigt att hÄlla alla lÀkemedel utom syn- och rÀckhÄll för barn . StÀng ofta skyddskÄporna och placera lÀkemedlet snabbt pÄ en sÀker plats, en som Àr upp och ner och utom synhÄll och kontroll, för att förhindra att smÄ barn förgiftas.

För att garantera att hundar, barn och andra inte Àter dem, bör oönskade droger kasseras pÄ speciella sÀtt. Du bör dock inte tvÀtta detta lÀkemedel pÄ toaletten. IstÀllet Àr det sÀkraste sÀttet att bortskaffa din medicin med ett receptbelagt returprogram. För att höra om lÀkemedelsreturprogram i ditt omrÄde, tala med din apotekspersonal eller kontakta din lokala avfalls- / Ätervinningsavdelning. För mer information, besök FDA: s webbplats för hÀlsosam avfallshantering om du inte har tillgÄng till en returtjÀnst.

Cream Bactroban 2

Vilka viktigare detaljer Àr det meningen att jag ska veta?

Ha med lÀkaren för alla besök. Bactroban Àr endast avsedd för extern anvÀndning. LÄt inte Bactroban-salvan trÀnga igenom eller svÀlja dina ögon, nÀsa eller mun. TillsÀtt inte förband, bandage, smink, lotion eller andra hudlÀkemedel till det omrÄde som undersöks tills du rekommenderas av din lÀkare.

Bör inte lÄta drogen anvÀndas av nÄgon annan. Förtydliga oro som du har nÀr det gÀller att fylla pÄ din medicin hos din apotekspersonal.

Kontakta lÀkaren om du redan har tecken pÄ infektionen efter att du slutat anvÀnda Bactroban.

Förutom alla andra lÀkemedel, sÄsom vitaminer, mineraler eller andra kosttillskott, Àr det viktigt att du har en lista över alla receptbelagda lÀkemedel som du tar. Varje gÄng du trÀffar en lÀkare eller om du lÀggs in pÄ sjukhus kan du ta listan med dig. Uppgifter att ta med dig i nödsituationer Àr ocksÄ relevanta.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera ”Köpa bactroban”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Köp dina lÀkemedel online

Leverans inom 24 timmar

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen