Köpa bactroban

kr 552.00

Se apoteket 

Beskrivning

Vad rekommenderas för detta läkemedel?

Jämfört med andra hudinfektioner orsakade av bakterier används Bactroban, ett antibiotikum, för att behandla impetigo. Det är inte effektivt mot svamp- eller virusinfektioner.

För andra applikationer ordineras detta läkemedel också. För mer information, fråga din läkare eller apotekspersonal.

Hur är detta läkemedel avsett att användas?

I en salva som läggs till huden passar Bactroban in. Bactroban appliceras vanligtvis 1 till 2 veckor tre gånger om dagen. Följ noga läkemedelsanvisningarna och be läkaren eller apotekaren att beskriva något som du inte förstår. Använda Bactroban enligt anvisningarna specifikt. Får inte använda den mer eller mindre ofta eller oftare än vad din läkare rekommenderar.

Tvätta den infekterade regionen försiktigt och tillsätt sedan en liten mängd salva (tunn film) mjukt. Med steril gasbind kan du täcka över platsen.

Lägg inte dina ögon till Bactroban.

Om din läkare rekommenderar dig, lägg inte Bactroban till brännskador.

Vilka specifika steg måste jag följa?

Tills du använder Bactroban,

  • Tala om för läkare och apotekspersonal om du är allergisk mot Bactobran eller andra läkemedel.
  • Tala om för din läkare och apotekspersonal vilka receptbelagda och receptfria läkemedel, särskilt kloramfenikol, du tar (kloromycetin).
  • Berätta för läkaren om du är gravid, försöker bli gravid eller ammar. Ring din läkare om du blir gravid med Bactroban.

Vad gör jag om jag saknar en dos av detta läkemedel?

Så snart du kommer ihåg, lägg till den saknade dosen. Om det nästan är dags för nästa injektion, ignorera dock den som du hoppat över och återuppta den dagliga doseringsrutinen. För att kompensera för en missad, ta inte en dubbel dos.

Vilka biverkningar av detta läkemedel märker jag?

Biverkningar kan uppstå med Bactroban. Om alla dessa symtom är allvarliga eller inte försvinner, berätta för din läkare:

Brännande, stickande, irritation, utslag eller repor

Vad vet jag om förvaring och bortskaffande av detta läkemedel?

Det kommer att påverka hur detta läkemedel eller alla andra läkemedel fungerar när detta läkemedel tas tillsammans med andra läkemedel. Förvara läkemedlet borta från överflödig värme och fukt vid rumstemperatur och (inte i badrummet).

Eftersom flera förpackningar (som de för veckopiller och de för ögondroppar, krämer, fläckar och inhalatorer) inte är barnsäkra och lätt kan öppnas av små barn, är det nödvändigt att hålla alla läkemedel utom syn- och räckhåll för barn . Stäng ofta skyddskåporna och placera läkemedlet snabbt på en säker plats, en som är upp och ner och utom synhåll och kontroll, för att förhindra att små barn förgiftas.

För att garantera att hundar, barn och andra inte äter dem, bör oönskade droger kasseras på speciella sätt. Du bör dock inte tvätta detta läkemedel på toaletten. Istället är det säkraste sättet att bortskaffa din medicin med ett receptbelagt returprogram. För att höra om läkemedelsreturprogram i ditt område, tala med din apotekspersonal eller kontakta din lokala avfalls- / återvinningsavdelning. För mer information, besök FDA: s webbplats för hälsosam avfallshantering om du inte har tillgång till en returtjänst.

Cream Bactroban 2

Vilka viktigare detaljer är det meningen att jag ska veta?

Ha med läkaren för alla besök. Bactroban är endast avsedd för extern användning. Låt inte Bactroban-salvan tränga igenom eller svälja dina ögon, näsa eller mun. Tillsätt inte förband, bandage, smink, lotion eller andra hudläkemedel till det område som undersöks tills du rekommenderas av din läkare.

Bör inte låta drogen användas av någon annan. Förtydliga oro som du har när det gäller att fylla på din medicin hos din apotekspersonal.

Kontakta läkaren om du redan har tecken på infektionen efter att du slutat använda Bactroban.

Förutom alla andra läkemedel, såsom vitaminer, mineraler eller andra kosttillskott, är det viktigt att du har en lista över alla receptbelagda läkemedel som du tar. Varje gång du träffar en läkare eller om du läggs in på sjukhus kan du ta listan med dig. Uppgifter att ta med dig i nödsituationer är också relevanta.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa bactroban”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen