Köpa Beclomethason

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad betyder Beclomethason?

En stark aktuell kortikosteroid kallas beklometason. Aktuella kortikosteroider kallas ocksÄ topiska steroider. För fuktighetsgivande medel (mjukgörande medel) för att behandla inflammatoriska hudsjukdomar som eksem och dermatit anvÀnds ocksÄ topiska steroider. NÀr flÀckar av eksem eller dermatit bryter ut anvÀnds en aktuell steroid. Beklometason lindrar effekterna av en uppblossning genom att minska rodnad, klÄda och inflammation. Det Àr inte ett lÀkemedel mot störningen, men det kan hjÀlpa till att lindra symtomen.

Beclometason finns som salva och krÀm. Om de infekterade omrÄdena pÄ din hud Àr vÄta eller sipprar kan du fÄ en krÀm och en salva om huden Àr torr. Det Àr vanligtvis inte acceptabelt för spÀdbarn, men en hudlÀkare kan ibland rekommendera ett barn för korta kurser pÄ upp till tvÄ veckor.

För att förhindra psoriasis kan korta kurser av beklometason ocksÄ anvÀndas pÄ smÄ hudomrÄden, sÄsom fotsulor eller handflator.

Fram till behandling med Beclometason

Innan du börjar anvÀnda beklometason Àr det viktigt för din lÀkare att veta att detta Àr rÀtt behandling för dig:

 • Oavsett om du har förorenade hudregioner.
 • Om du har akne eller rosacea.
 • NĂ€r du ammar eller Ă€r gravid.
 • Om du redan har fĂ„tt en allergisk hudberedning.
 • Hur man anvĂ€nder Beclomethason Om oss

LÀs tillverkarens skriftliga informationsbroschyr frÄn insidan av lÄdan innan du börjar anvÀnda krÀm / salva. Det ger dig mer information om aktuella steroider och ger dig en detaljerad lista över biverkningar som du kan möta genom att anvÀnda dem.

LÀgg till en liten volym till de hudomrÄden som Àr inflammerade. Det gnuggas sedan mjukt pÄ huden tills den bleknar. AnvÀnd inte beklometason pÄ nÄgon del av huden som Àr sprucken eller förorenad.

MÀngden topikala steroider som ska administreras bestÀms i allmÀnhet av fingertoppsenheterna (FTU). En FTU Àr mÀngden krÀm eller salva som trycks in i en vuxens fingertopp (det vill sÀga frÄn slutet av fingret till det första vecket pÄ fingret). En FTU, som referens, Àr tillrÀcklig för att tÀcka ett omrÄde som Àr dubbelt sÄ stort som en vuxen handflata. Din lÀkare kommer att ge dig en uppskattning av hur mÄnga FTU du behöver för att skydda regionen i din hud som Àr infekterad.

Din lÀkare kommer att ge dig rÄd om hur mycket beklometason som ska appliceras. Du kan inte ansöka mer Àn tvÄ gÄnger om dagen och det Àr normalt lÀmpligt att ansöka en gÄng om dagen.

Se till att du vet nÀr och nÀr du ska anvÀnda var och en om du tar mer Àn en aktuell kortikosteroid. Kontakta din lÀkare eller kontakta din apotekspersonal för mer information om du inte Àr positiv.

TÀnk pÄ att tvÀtta hÀnderna efter att du har applicerat beklometason (sÄvida inte dina hÀnder Àr det behandlade omrÄdet).

Se till att följa lÀkarens anvisningar noga medan du anvÀnder beklometason för psoriasis. Det ska inte anvÀndas under lÄnga tidsperioder eller för stora omrÄden av psoriasis, eftersom det kan göra att symtom kan dyka upp senare.

Hur du förvarar Beclometason

HÄller barn utom kontroll och hörsel. Förvara den frÄn stark hetta och ljus pÄ en kall, torr plats.

Vilka biverkningar av detta lÀkemedel mÀrker jag?

En nÀsspray med beklometason kan orsaka biverkningar. Om alla dessa symtom Àr allvarliga eller inte försvinner, berÀtta för din lÀkare:

 • HuvudvĂ€rk
 • Irritation, inflammation eller torrhet i nĂ€san
 • Nysning
 • BLÄDNINGSNOSA
 • Muskel- eller knĂ€smĂ€rta
 • IllamĂ„ende och sjukdom
 • Fantastiskt fantastiskt
 • En ovĂ€lkommen smak eller doft
 • Svaghet i musklerna
 • Enkel blĂ„mĂ€rken med blĂ„mĂ€rken
 • FörĂ€ndringar i menstruationscykeln
 • Av akne
 • I halsen, munnen eller nĂ€san, vita flĂ€ckar

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera ”Köpa Beclomethason”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Köp dina lÀkemedel online

Leverans inom 24 timmar

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen