Köpa Beclomethason

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad betyder Beclomethason?

En stark aktuell kortikosteroid kallas beklometason. Aktuella kortikosteroider kallas också topiska steroider. För fuktighetsgivande medel (mjukgörande medel) för att behandla inflammatoriska hudsjukdomar som eksem och dermatit används också topiska steroider. När fläckar av eksem eller dermatit bryter ut används en aktuell steroid. Beklometason lindrar effekterna av en uppblossning genom att minska rodnad, klåda och inflammation. Det är inte ett läkemedel mot störningen, men det kan hjälpa till att lindra symtomen.

Beclometason finns som salva och kräm. Om de infekterade områdena på din hud är våta eller sipprar kan du få en kräm och en salva om huden är torr. Det är vanligtvis inte acceptabelt för spädbarn, men en hudläkare kan ibland rekommendera ett barn för korta kurser på upp till två veckor.

För att förhindra psoriasis kan korta kurser av beklometason också användas på små hudområden, såsom fotsulor eller handflator.

Fram till behandling med Beclometason

Innan du börjar använda beklometason är det viktigt för din läkare att veta att detta är rätt behandling för dig:

 • Oavsett om du har förorenade hudregioner.
 • Om du har akne eller rosacea.
 • När du ammar eller är gravid.
 • Om du redan har fått en allergisk hudberedning.
 • Hur man använder Beclomethason Om oss

Läs tillverkarens skriftliga informationsbroschyr från insidan av lådan innan du börjar använda kräm / salva. Det ger dig mer information om aktuella steroider och ger dig en detaljerad lista över biverkningar som du kan möta genom att använda dem.

Lägg till en liten volym till de hudområden som är inflammerade. Det gnuggas sedan mjukt på huden tills den bleknar. Använd inte beklometason på någon del av huden som är sprucken eller förorenad.

Mängden topikala steroider som ska administreras bestäms i allmänhet av fingertoppsenheterna (FTU). En FTU är mängden kräm eller salva som trycks in i en vuxens fingertopp (det vill säga från slutet av fingret till det första vecket på fingret). En FTU, som referens, är tillräcklig för att täcka ett område som är dubbelt så stort som en vuxen handflata. Din läkare kommer att ge dig en uppskattning av hur många FTU du behöver för att skydda regionen i din hud som är infekterad.

Din läkare kommer att ge dig råd om hur mycket beklometason som ska appliceras. Du kan inte ansöka mer än två gånger om dagen och det är normalt lämpligt att ansöka en gång om dagen.

Se till att du vet när och när du ska använda var och en om du tar mer än en aktuell kortikosteroid. Kontakta din läkare eller kontakta din apotekspersonal för mer information om du inte är positiv.

Tänk på att tvätta händerna efter att du har applicerat beklometason (såvida inte dina händer är det behandlade området).

Se till att följa läkarens anvisningar noga medan du använder beklometason för psoriasis. Det ska inte användas under långa tidsperioder eller för stora områden av psoriasis, eftersom det kan göra att symtom kan dyka upp senare.

Hur du förvarar Beclometason

Håller barn utom kontroll och hörsel. Förvara den från stark hetta och ljus på en kall, torr plats.

Vilka biverkningar av detta läkemedel märker jag?

En nässpray med beklometason kan orsaka biverkningar. Om alla dessa symtom är allvarliga eller inte försvinner, berätta för din läkare:

 • Huvudvärk
 • Irritation, inflammation eller torrhet i näsan
 • Nysning
 • BLÄDNINGSNOSA
 • Muskel- eller knäsmärta
 • Illamående och sjukdom
 • Fantastiskt fantastiskt
 • En ovälkommen smak eller doft
 • Svaghet i musklerna
 • Enkel blåmärken med blåmärken
 • Förändringar i menstruationscykeln
 • Av akne
 • I halsen, munnen eller näsan, vita fläckar

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa Beclomethason”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen