Köpa bricanyl

kr 591.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Köp Bricanyl utan recept

Vad det anvÀnds för

Vid bronkialastma, bronkit och andra bronkopulmonala störningar dÀr bronkospasm Àr en komplicerande faktor finns befrielse frÄn bronkospasm. Akut profylax, t.ex. trÀningsinducerad astma vid tillstÄnd som anses orsaka bronkospasm

Hur anvÀnder jag Bricanyl för detta ÀndamÄl?

I förekommande fall Àr den normala doseringen av terbutalin för vuxna inandning. För symptomlindring Àr detta normalt tillfredsstÀllande. Det bör emellertid helst tas 5 minuter efter den första dosen om en andra dos krÀvs. Sök akut lÀkarvÄrd om en andra dos inte skulle göra det lÀttare att andas.

Det ska ta 4-7 timmar innan effekterna av detta lÀkemedel hÄller. Om den normala lindringen inte ges av en tidigare framgÄngsrik dos, eller om resultaten av dosen varar lÀngre Àn 3 timmar, kontakta genast lÀkare, eftersom detta Àr en indikation pÄ att tillstÄndet förvÀrras. RÄdfrÄga lÀkaren om du behöver anvÀnda terbutalin varje dag för att lindra symtomen. I en 24-timmars cykel behöver du inte mer Àn 6 puffar.

Följ sÀkerhetsföreskrifterna noggrant för sÀker anvÀndning av ditt inhalationssystem. MÀngden lÀkemedel som avges av inhalatorn Àr mycket liten, men efter inandning kommer du inte att kunna smaka pÄ pulvret. Men om du har följt anvisningarna pÄ rutan kan du ocksÄ vara sÀker pÄ att dosen har inandats. Sluta andas ut i inandningssystemet och byt alltid ut tÀtningen under anvÀndning.

Inhalator av Terbutaline

Det finns en dosövervakare i terbutalinhalatorn. I det lilla fönstret nedanför munstycket, nÀr ett rött mÀrke först visas, betyder det att ungefÀr 20 doser ÄterstÄr och du kan fÄ nÀsta inhalator. Rengör munstyckets utsida med en torr vÀvnad en gÄng i veckan. AnvÀnd aldrig nÄgon annan vÀtska eller vatten. Det kan inte fungera ordentligt om vÀtska kommer in i inhalatorn.

MÄnga faktorer, sÄsom kroppsvikt, andra medicinska problem och andra lÀkemedel, kan avgöra dosen medicin som en person behöver. Om en annan dos Àn den som nÀmnts ovan har ordinerats av din lÀkare, Àndra inte sÀttet du tar din medicin utan att rÄdfrÄga din lÀkare.

Det Àr viktigt för din lÀkare att anvÀnda detta lÀkemedel exakt enligt instruktionerna. Ta inte mer Àn rekommenderat utan att lÀkaren har kontaktats. Vanligtvis anvÀnds detta lÀkemedel för att lindra symtomen endast nÀr det Àr lÀmpligt.

Förvara detta lÀkemedel vid rumstemperatur, hÄll det borta frÄn spÀdbarns hÀnder och skydda det frÄn ljus och fukt.

Kasta inte lÀkemedel i avloppsvatten (till exempel i diskbÀnken eller toaletten) eller i hushÄllsavfallet. FrÄga din apotekspersonal hur du ska kasta lÀkemedel som har gÄtt ut eller inte lÀngre behövs.

Vad hÀnder om jag saknar en dos av detta lÀkemedel?

Om en dos saknas, ta den sÄ snart du kan. Om det Àr dags för nÀsta planerade injektion, hoppa över den saknade dosen. Ta inte mer medicin för att kompensera för den saknade dosen.

Vad gör jag med terbutalin nÀr jag tar detta lÀkemedel?

Stoppa förhÄllanden som kan göra andningsförhÄllandena vÀrre, sÄsom kall, torr luftövning; rökning; andning av damm och kÀnslighet för allergener sÄsom sÀllskapsdjur.

Biverkningar orsakade av Bricanyl

Om du har nÄgot av dessa allergiska reaktioner, sök medicinsk hjÀlp: nÀsselfeber; problem att andas; svullnad i kinderna, munnen, tungan eller halsen.

Om du fÄr dem, kontakta omedelbart lÀkaren:
 • Tryck i bröstet, hög hjĂ€rtfrekvens;
 • En puls eller bröstskakning som bankar;
 • En kĂ€nsla av yrsel, som om du skulle svimma;
 • Skakningarna; eller skakningar;
 • En försĂ€mring av symtomen eller liten förĂ€ndring.
PopulÀra biverkningar kan inkludera vanliga biverkningar,
 • Ångest; nervositet;
 • HuvudvĂ€rk;
 • Yrsel; matthet; sömnighet
 • Torr hals, illamĂ„ende
 • KĂ€nner sig sömnig; eller kĂ€nner dig trött
 • Sömnproblem (sömnlöshet).

Ladda ner PDF-filen av Bricanyl

BestÀll Bricanyl Bricanyl (utan recept)

Bricanyl kan bestÀllas med hjÀlp av tabellen ovan. Du hittar ocksÄ mer information om detta lÀkemedel online. Vi föreslÄr ocksÄ att du besöker den hÀr online-lÀkemedelsleverantören om du Àr intresserad av ytterligare ett astmalÀkemedel. Om du föredrar, dÄ:

Utan recept, köp Bricanyl;
Se mer LÀkemedel / lÀkemedel mot astma;
LĂ€s allt om astma.

Besök lĂ€kemedelsleverantören online eller tryck pĂ„ knappen nedan ’Köp nu’

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera ”Köpa bricanyl”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Köp dina lÀkemedel online

Leverans inom 24 timmar

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen