Köpa bricanyl

kr 591.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Köp Bricanyl utan recept

Vad det används för

Vid bronkialastma, bronkit och andra bronkopulmonala störningar där bronkospasm är en komplicerande faktor finns befrielse från bronkospasm. Akut profylax, t.ex. träningsinducerad astma vid tillstånd som anses orsaka bronkospasm

Hur använder jag Bricanyl för detta ändamål?

I förekommande fall är den normala doseringen av terbutalin för vuxna inandning. För symptomlindring är detta normalt tillfredsställande. Det bör emellertid helst tas 5 minuter efter den första dosen om en andra dos krävs. Sök akut läkarvård om en andra dos inte skulle göra det lättare att andas.

Det ska ta 4-7 timmar innan effekterna av detta läkemedel håller. Om den normala lindringen inte ges av en tidigare framgångsrik dos, eller om resultaten av dosen varar längre än 3 timmar, kontakta genast läkare, eftersom detta är en indikation på att tillståndet förvärras. Rådfråga läkaren om du behöver använda terbutalin varje dag för att lindra symtomen. I en 24-timmars cykel behöver du inte mer än 6 puffar.

Följ säkerhetsföreskrifterna noggrant för säker användning av ditt inhalationssystem. Mängden läkemedel som avges av inhalatorn är mycket liten, men efter inandning kommer du inte att kunna smaka på pulvret. Men om du har följt anvisningarna på rutan kan du också vara säker på att dosen har inandats. Sluta andas ut i inandningssystemet och byt alltid ut tätningen under användning.

Inhalator av Terbutaline

Det finns en dosövervakare i terbutalinhalatorn. I det lilla fönstret nedanför munstycket, när ett rött märke först visas, betyder det att ungefär 20 doser återstår och du kan få nästa inhalator. Rengör munstyckets utsida med en torr vävnad en gång i veckan. Använd aldrig någon annan vätska eller vatten. Det kan inte fungera ordentligt om vätska kommer in i inhalatorn.

Många faktorer, såsom kroppsvikt, andra medicinska problem och andra läkemedel, kan avgöra dosen medicin som en person behöver. Om en annan dos än den som nämnts ovan har ordinerats av din läkare, ändra inte sättet du tar din medicin utan att rådfråga din läkare.

Det är viktigt för din läkare att använda detta läkemedel exakt enligt instruktionerna. Ta inte mer än rekommenderat utan att läkaren har kontaktats. Vanligtvis används detta läkemedel för att lindra symtomen endast när det är lämpligt.

Förvara detta läkemedel vid rumstemperatur, håll det borta från spädbarns händer och skydda det från ljus och fukt.

Kasta inte läkemedel i avloppsvatten (till exempel i diskbänken eller toaletten) eller i hushållsavfallet. Fråga din apotekspersonal hur du ska kasta läkemedel som har gått ut eller inte längre behövs.

Vad händer om jag saknar en dos av detta läkemedel?

Om en dos saknas, ta den så snart du kan. Om det är dags för nästa planerade injektion, hoppa över den saknade dosen. Ta inte mer medicin för att kompensera för den saknade dosen.

Vad gör jag med terbutalin när jag tar detta läkemedel?

Stoppa förhållanden som kan göra andningsförhållandena värre, såsom kall, torr luftövning; rökning; andning av damm och känslighet för allergener såsom sällskapsdjur.

Biverkningar orsakade av Bricanyl

Om du har något av dessa allergiska reaktioner, sök medicinsk hjälp: nässelfeber; problem att andas; svullnad i kinderna, munnen, tungan eller halsen.

Om du får dem, kontakta omedelbart läkaren:
 • Tryck i bröstet, hög hjärtfrekvens;
 • En puls eller bröstskakning som bankar;
 • En känsla av yrsel, som om du skulle svimma;
 • Skakningarna; eller skakningar;
 • En försämring av symtomen eller liten förändring.
Populära biverkningar kan inkludera vanliga biverkningar,
 • Ångest; nervositet;
 • Huvudvärk;
 • Yrsel; matthet; sömnighet
 • Torr hals, illamående
 • Känner sig sömnig; eller känner dig trött
 • Sömnproblem (sömnlöshet).

Ladda ner PDF-filen av Bricanyl

Beställ Bricanyl Bricanyl (utan recept)

Bricanyl kan beställas med hjälp av tabellen ovan. Du hittar också mer information om detta läkemedel online. Vi föreslår också att du besöker den här online-läkemedelsleverantören om du är intresserad av ytterligare ett astmaläkemedel. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Bricanyl;
Se mer Läkemedel / läkemedel mot astma;
Läs allt om astma.

Besök läkemedelsleverantören online eller tryck på knappen nedan ’Köp nu’

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa bricanyl”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen