Köpa cardura

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Är du med på att köpa Cardura online? Du kommer att se att detta läkemedel kan köpas på den här webbplatsen utan recept som du tidigare fått av din egen läkare. Säker, exakt och konfidentiellt. Läkemedlen för prostata störningar tillhör detta läkemedel och många läkare tycker att det är hälsosamt att köpa online.

Utan recept, köp Cardura

Av vilken anledning används Cardura?

Cardura piller används för att behandla högt blodtryck, som, när du är i vila, är förhöjt blodtryck. Risken för hjärt-kärlsjukdomar som stroke och hjärtsvikt på grund av förhöjt blodtryck minskar genom att sänka blodtrycket. Cardura tabletter kan användas ensamma eller i kombination med andra blodtryckssänkande läkemedel, såsom diuretika eller betablockerare, särskilt om andra läkemedel inte har tillräcklig reglering av blodtrycket på egen hand eller är kontraindicerade. Hos män med förstorad prostata används Cardura-tabletter också för att behandla urinflödesobstruktion, vilket är ett funktionellt symptom på godartad prostatahyperplasi (BPH).

När prostata förstoras och trycks in i urinröret minskar Cardura-tabletter urinretentionseffekter orsakade av minskat urinflöde (röret som transporterar urin från urinblåsan). Det minskade trycket på urinröret gör det lättare för urinen att flöda, vilket undviker urinretention i urinblåsan och återställer urinblåsans funktion. Symtom som behovet av att urinera regelbundet, misslyckande med att rensa urinblåsan, spänningar och problem med urinering är lättade. Behovet av operation kan minskas genom ökat urinflöde och minskade symtom.

Hur fungerar Cardura?

Cardura-tabletter innehåller Cardura, ett derivat av kinazolin som fungerar som en alfa1-blockerare (även kallad alfa-adrenerg antagonist) som selektivt binder till den alfa-adrenerga receptorn som finns i prostatakörteln och blodkärlsväggarna i den glatta muskeln. Cardura Tabletter Cardura binder till alfa-adrenerga receptorer på väggarna i blodkärlen i den glatta muskeln och förhindrar aktiviteten hos normala adrenerga kemikalier som noradrenalin, ett läkemedel som dras samman och stramar åt glatta muskelceller.

Detta möjliggör avslappning och expansion av perifera artärer (vasodilatation), vilket minskar perifert blodflödesmotstånd och arbetsbelastning på hjärtat, vilket är den kraft som hjärtat behöver för att pumpa blod runt kroppen och därmed sänka blodtrycket.

Den onormala spridningen av glatta muskelceller inuti prostatakörteln och den ökade muskeltonen hos dessa celler tillskrevs godartad prostatahyperplasi (BPH). Cardura tabletter Cardura slappnar av dessa muskelceller, vilket lindrar trycket i urinröret (kanalen som håller urinen från penis) från den svullna prostata; det inducerar också avslappning av muskelcellerna i urinblåsans hals.

Aktiviteten hos Cardura i Cardura-tabletter avlägsnar prostatakörteln-inducerad blockering av urinflödet och gör det möjligt för urin att strömma in i urinröret mer fritt; det slappnar också av urinblåsans hals, vilket gör att urinen kan komma ur urinblåsan snabbare.

Vad innehåller det Cardura?

Den aktiva ingrediensen Cardura, en alfa1-blockerare som används för att behandla högt blodtryck och godartad prostatahyperplasi, finns i Cardura-tabletter (BPH). Mikrokristallin cellulosa, kroskarmellosnatrium, laktos och magnesiumstearat är också närvarande i dem.

Vilka är Carduras biverkningar?

Asteni (fysisk svaghet), yrsel, postural hypotoni (yrsel när du står på grund av en plötslig blodtryckssänkning), kräkningar, huvudvärk, andningsinflammation, illamående, perifert ödem, sömnighet, dimsyn, yrsel är de vanligaste biverkningarna av tar Cardura.

När kan Cardura inte användas?

Om du använder Cardura-tabletter kan du inte använda dem om du

  • Cardura eller andra kinazoliner eller något av ingredienserna i Cardura är allergiska mot
  • Du är gravid, ammar eller är gravid
  • Få lever- eller njursvikt
  • Läkemedel som stör Cardura inkluderar: hämmare av fosfodiesteras-5 (PDE-5), såsom sildenafil för erektil dysfunktion, ACE-hämmare och hypertoni-diuretika.

Hur förväntas Cardura tas?

Du bör ta de helt sväljda Cardura-tabletterna med ett glas vatten med eller utan mat en gång om dagen. Baserat på vad du bryr dig om och hur bra du reagerar kommer dosen gradvis att höjas. Din läkare skulle vanligtvis först ordinera att du tar en lägre dos och sedan höjer din dos. Under den tid som din läkare föreskriver kan du fortsätta ta dina Cardura-tabletter.

Hur lång tid tar Cardura dig?

Under den tid som din läkare föreskriver kan du fortsätta ta dina Cardura-tabletter.

Missad Cardura-dosering

När du tappar en dos Cardura-piller, ta den så snart du vet, såvida inte nästa dos är förfallen, i vilket fall du bör undvika den saknade dosen. Du ska inte ta en dubbel dos.

Hur lagrar jag Cardura?

På en kall, torr plats, skyddad från sol, ljus och fukt, kan du förvara dina Cardura-tabletter under 25 ° C.

Cardura-order (över disk)

Du kommer att använda tabellen ovan för att beställa Cardura. Du hittar mer kunskap om detta läkemedel där också. Vi föreslår också att du går in på den här medicinska leverantören om du är intresserad av kompletterande prostatamedicin. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Cardura;
Se fler läkemedel för prostata problem / produkter;
Läs mer information om prostatafrågor.

Gå till vårdgivaren online eller tryck nedan på knappen ”Köp nu”.
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa cardura”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen