Köpa caverject

kr 651.00

Se apoteket 

Beskrivning

Utan recept, köp Caverject

Vad är Caverject? Vad är det?

Alprostadil tillhör en kategori läkemedel som kallas vasodilatatorer (varumärken Caverject®, Edex®, Prostin VR®). Genom att vidga blodkärlen förbättrar dessa läkemedel blodtillförseln.

Detta läkemedel är detsamma som ett naturligt material som finns i kroppen som hjälper till att hålla blodkärlen intakta, vilket gör det lättare för blod att cirkulera. Genom att öka blodtillförseln till penis, vilket leder till erektion, hjälper Alprostadil till att lindra erektil dysfunktion (ED).

Alprostadil-injektion ska inte användas till män som inte har ED som sexuellt hjälpmedel. Det kan orsaka permanent skada på penis och brist på förmågan att få erektion om detta läkemedel inte används ordentligt.

Alprostadil finns också som ett suppositorium för intrauretral applikation. Det används dock inte vanligtvis på grund av dess användbarhet, kostnad och biverkningar.

Hur är Alprostadil tänkt att användas?

Flera varor kan injiceras med alprostadil. För dessa varor är injektionsprocessen densamma. Metoderna för beredning av blandningarna är dock olika. Se till att du vet vilket ämne du använder och förstå noggrant hur injektionen kombineras ordentligt.

Använd inte alprostadil i högre doser eller oftare än vad din läkare rekommenderar. Detta kan leda till att din penis skadas permanent.

Var noga med att tvätta händerna med tvål och vatten innan du placerar läkemedlet i sprutan och placera flaskorna på ett rent bord. Du kan också torka toppen av injektionsflaskorna med en spritservett. Torka inte av nålen med alkoholbaserad bomullstråd.

Hur framgångsrik är Alprostadil?

Hos cirka 80 procent av männen, oavsett ålder eller orsaken till erektil dysfunktion, inducerar Alprostadil en erektion som är tillräckligt fast för sex.

Hur snart kan du börja hantera alprostadil?

Alprostadil börjar vanligtvis arbeta inom 5 till 10 minuter. Sex bör prövas inom 10 till 30 minuter efter att detta läkemedel har använts. Efter utlösning kan en erektion fortsätta, men den ska inte vara fast eller vara längre än 1 timme.

Vilka är biverkningarna av behandlingen av alprostadil?

Alprostadils biverkningar är inte vanliga, men de finns. Om något av följande tecken eskalerar eller inte försvinner, kontakta din läkare:

  • Blödning vid injektionsstället
  • Smärta vid injektionsstället
  • Erektion Obehaglig
  • Blåmärken eller koagulerat blod vid injektionsstället (orsakas vanligtvis av felaktig injektion)
  • Långvarig erektion
  • På penis, ärr
  • Krökning av erektiler

Dosering Alprostadil

Följ alla anvisningar i din läkemedelsflaska och läs alla medicinhandböcker. Använd exakt läkemedlet enligt instruktionerna.

Endast där det behövs används Caverject. Inom 5 till 20 minuter kan en erektion uppstå och varar upp till 60 minuter. Det sätts in i penisens sida av Alprostadil.

Ett mycket tunt suppositorium är Alprostatil transuretral pellet som injiceras i penisöppningen (urinröret). Använd inte mer än 2 pellets på en dag. Ta inte mer än 3 doser per vecka. Vänta minst 24 timmar före varje injektion.

Vilka är de tillgängliga doserna?

  • Injektionsflaskorna med Caverject finns i doser om 10 mcg, 20 mcg och 40 mcg.
  • Caverject dubbelkammare finns med injektioner på 10 mcg och 20 mcg.

Är han frisk med Caverject?

Ja. Ja. För att säkerställa att det är säkert genomgår det omfattande kliniska tester innan något läkemedel är godkänt och tillgängligt för användning.

Liksom andra läkemedel är det dock inte perfekt för alla.

Allt du behöver göra är att beställa Caverject från ett licensierat apotek, som kommer att utföra nödvändiga tester för att se till att det är rätt för dig. Det är också helt viktigt att du ordentligt ger injektionen och följer anvisningarna från din läkare eller sjuksköterska när de lär dig hur du gör det.

Ladda ner en broschyr om Caverject

Får jag skaffa Caverject, en generik?

Å nej. För närvarande finns det ingen tillgänglig generisk form av Caverject i Spanien; patentlicensen för detta läkemedel finns fortfarande på plats i skrivande stund.

Det finns andra terapier som innehåller samma aktiva ingrediens, såsom Viridal och MUSE.

Får jag gå online för det?

Ja, Caverject är tillgänglig för en onlinebeställning. Du kommer att bli ombedd att slutföra ett kort möte med en specialist när du köper det från Treated.com, som ger ett recept om det behövs.

Beställ från Caverject (över disk)

Du kan köpa Caverject genom tabellen ovan. Du hittar mer kunskap om detta läkemedel där också. Vi rekommenderar också att du besöker denna onlineläkertjänst när du är involverad i en ytterligare impotensbehandling. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Caverject;
Se mer läkemedel / varor för impotens;
Ytterligare detaljer om impotens kan läsas.

Gå till vårdgivaren online eller tryck nedan på knappen ”Köp nu”.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa caverject”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen