Köpa cerazette

kr 571.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Inget recept köp Cerazette

Cerazette, vad är det?

Cerazette är ett preventivpiller som innehåller progesteron som endast tas för kvinnor för att undvika oavsiktliga graviditeter. Cerazette är bara en form av mini-progesterontablett. Desogestrel, som är en syntetisk form av hormonet progesteron, är den aktiva ingrediensen. Sexuellt involverade kvinnor som inte vill bli gravida ordineras Cerazette.

Ett pest (endast gestagen), eller minipiller, är Cerazette. Tre ränder med 28 tabletter finns i varje förpackning med Cerazette. Varje tablett innehåller ett syntetiskt progesteron, desogestrel, som liknar de naturliga progesteroner som kroppen släpper ut. Mini-p-piller tas utan dröjsmål varje dag (till skillnad från det kombinerade p-piller, som vanligtvis tas i 21 dagar, följt av en 7-dagars paus). För minipiller kan du inte ha en daglig varaktighet. Medan vissa kan rapportera blödning eller inga cykler alls, kommer vissa kvinnor att göra det.

Hur ska jag ta Cerazette?

För att vara säker mot befruktningen måste du ta en tablett om dagen kontinuerligt, vid samma tid varje dag. Utan dröjsmål tar du förpackningarna i följd, även om du har en period. Även om det på Cerazette kanske många kvinnor inte har sin cykel alls, är detta helt säkert.

När ska jag ta Cerazette?

Du borde ta din Cerazette-tablett varje dag samtidigt. Men om du inte tar p-piller, till skillnad från de flesta minidroger, finns det en 12-timmars intervall där du kan ta dem och fortfarande vara säker från befruktningen. Det finns en risk att du inte är säker förrän detta 12-timmars fönster har stängt.

Hur länge var Cerazette på jobbet?

Du täcks automatiskt från befruktningen om du börjar använda Cerazette dag 1 till 5 i din cykel. Du måste se till att du inte är gravid och använda extra preventivmedel i minst sju dagar innan Cerazette börjar arbeta, om du börjar ta det senare.

Vilka är Cerazettes biverkningar?

Det kommer inte att finnas några biverkningar för de flesta kvinnor, men de kan finnas hos en begränsad andel kvinnor. Kontakta din läkare om du har några frågor.

Cerazette har biverkningar nära biverkningarna av kombinationspiller. Inga biverkningar kan påträffas av de flesta kvinnor, men vissa kommer att göra det. Bland biverkningarna är:

  • Huvudvärk
  • Av akne
  • Illamående och sjukdom
  • Humörsvängningar
  • Öka i vikt
  • Bröstets känslighet
  • Kramper i menstruationen
  • Infektioner i slidan
  • Ovariecystan

Kontakta din läkare eller receptbladet om du är orolig för något av ovanstående eller vill ha mer information.

Cerazette broschyr nedladdning

Hur framgångsrik är Cerazette?

Brevinor kan vara upp till 99 procent effektivt för att stoppa befruktningen om den används på rätt sätt. Cerazette ger en 12-timmars varaktighet där den kan användas och skyddar också mot befruktning, till skillnad från de flesta progesterontabletter ensamma.

Finns det något recept jag kan ta med Cerazette?

Ja, men läkaren kommer att ge dig några råd om några få undantag. Tillsammans med andra läkemedel bör du kunna ta Cerazette. Det finns dock vissa variationer, som inkluderar läkemedel och receptfria läkemedel samt alternativa läkemedel och kosttillskott. Kontakta läkaren om du är osäker.

Några terapier

Det finns både blandade och lågdos p-piller förutom mini-p-piller. Det finns också vaginala ringar och hudplåster tillgängliga, och din läkare kommer att kunna berätta om en av dem passar dig bäst.

Cerazette beställning (utan recept)

Du kan beställa Cerazette från tabellen ovan. Du hittar också mer information om detta läkemedel online. Vi föreslår också att du besöker denna online-läkare om du är intresserad av alternativ preventivmedel. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Cerazette;
Se mer växtbaserade varor / preventivmedel;
Lär dig allt om kondomer.

Gå till onlineläkertjänsten online, eller tryck nedan på knappen ”Köp nu”.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa cerazette”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen