Köpa champix

kr 1,852.00

Se apoteket 

Beskrivning

Handla utan recept Champix

Vad Àr Champix hÀr?

Varenicline (Champix eller Chantix) Àr en molekyl som genom nikotinreceptorer hjÀlper till att sluta röka genom att arbeta pÄ hjÀrnan. Effekten av detta förfarande har bevisats, men med en rad tillvÀgagÄngssÀtt erhÄlls ocksÄ lÄngvarigt upphörande. Du kan lÀra dig hur detta lÀkemedel fungerar i den hÀr översynen, liksom dess viktigaste fördelar och nackdelar.

Hur fungerar det?

Rökare utvecklar ett beroende av en kemikalie som finns i tobak, nikotin. Nikotin fungerar pĂ„ nervsystemet, dĂ€r dess bindning till en mĂ€ngd receptorer resulterar i frisĂ€ttning av dopamin, en kemisk budbĂ€rare som Ă€r ansvarig för den roliga upplevelsen av rök. NĂ„gra av dessa receptorer kan binda vareniklin: nikotinreceptorerna och alfa4ÎČ22 acetylkolinreceptorerna (alfa4beta2). Varenicline verkar pĂ„ tvĂ„ sĂ€tt nĂ€r det binder till dessa receptorer: det fungerar som nikotin (partiell agonist), vilket hjĂ€lper till att lindra abstinenssymptom, och det verkar ocksĂ„ mot nikotin (antagonist) genom att ta sin plats, vilket hjĂ€lper det att minska effekterna av rökning pĂ„ nöje.

Hur bra Àr Varenicline?

Varenicline ökar oddsen för rökavvÀnjning. Detta Àmne har undersökts av flera rapporter. Hos personer som var ovilliga att sluta röka jÀmförde studier Varenicline med en dummy-tablett (placebo). Resultaten av studierna visade att i genomsnitt cirka 21 av 100 personer som aktivt tog vareniklin slutade röka. Detta kontrasterar docktabletterna med endast 8 av 100 som tog dem. Med andra ord var framgÄngsgraden mer Àn fördubblades nÀr vareniklin togs.

Hur Àr jag tÀnkt att ta Varenicline?

Slutar inte röka med Varenicline. För att lyckas och för att bryta rökvanan behöver du mod. Det Àr möjligt att en kombination av vareniklin och rekommendationen frÄn en sjuksköterska, psykiater, apotekspersonal eller annan vÄrdgivare kommer att förbÀttra dina odds för att sluta röka framgÄngsrikt. DÀrför kommer de flesta lÀkare bara att rekommendera vareniklin som en del av en nikotinprevention för personer som verkligen vill sluta röka.

  • För att fĂ„ vareniklin behöver du recept; du kan inte köpa den pĂ„ apotek.
  • BestĂ€m vilken dag du ska lĂ€mna: det datum dĂ„ du bestĂ€mmer dig för att sluta röka.
  • Börja ta dina piller en vecka före avresedatumet. MĂ„let Ă€r att höja dosen sĂ„ att din kropp blir van vid lĂ€kemedlet före stoppdatumet.
  • Under de första tre dagarna Ă€r den normala rekommendationen att börja med 0,5 mg per dag. DĂ€refter, pĂ„ dagarna fyra till sju, 0,5 mg tvĂ„ gĂ„nger om dagen. Sedan, 1 mg i 11 veckor tvĂ„ gĂ„nger om dagen.
  • Ta varje dos, helst efter en mĂ„ltid, med ett helt glas vatten. Sedan, efter frukost och efter middagen, helst.
  • Tala om för din lĂ€kare om du fĂ„r biverkningar. Om biverkningen inte Ă€r allvarlig kan en minskning av dosen vara ett alternativ.
Varenicline hjÀlper till att sluta röka eftersom
  • Minskar abstinenseffekter genom att arbeta istĂ€llet för nikotin pĂ„ nervsystemet
  • Minskar rökningen genom att minska nervsystemets reaktion pĂ„ nikotin
Biverkningar frÄn Champix

IllamÄende (krÀkningar), sömnlöshet (sömnproblem), onormala hallucinationer och huvudvÀrk Àr de vanligaste biverkningarna (observeras hos mer Àn 10 procent av patienterna). Se Consumer Drug Informationliens externe bleu-sur-blanc för en detaljerad förklaring av biverkningar som finns hos patienter som tar ChampixŸ. RökavhÄllsamhet kan dock tillskrivas alla dessa biverkningar.

Amning och graviditet

Det finns inte tillrÀckligt med relevant information om ChampixŸ-anvÀndning hos gravida kvinnor. De negativa effekterna pÄ fostrets tillvÀxt och förekomsten av vareniklin i bröstmjölk har belysts av djurforskning. Det Àr osÀkert om den möjliga kliniska risken. Under graviditet eller under amning ska ChampixŸ inte anvÀndas, utom i allvarliga situationer.

Kostnad för ChampixŸ

I Spanien kostar ett fullstÀndigt recept, dvs. en 12-veckors leverans av vareniklin, cirka 100,00 EUR. Detta lÀkemedel skyddas inte av grundlÀggande sjukförsÀkring i Spanien, men kan tÀckas av kompletterande sjukförsÀkring.

PÄ grund av möjligheten till förfalskning och bristen pÄ medicinsk tillsyn, varnar vi starkt att du inte köper detta Àmne pÄ marknaden. För att lÀra sig om kontraindikationer, fÄ konsumentvÀgledning och rekommendationer om hur man slutar röka och för att förebygga eller behandla potentiella biverkningar Àr en medicinsk Äsikt mycket viktig.

Champix broschyr gratis

Champix Order (utan recept)

FrÄn tabellen ovan kan du bestÀlla Champix. Du hittar mer kunskap om detta lÀkemedel dÀr ocksÄ. Vi uppmuntrar dig ocksÄ att fÄ tillgÄng till denna onlinemedicinska anlÀggning nÀr du Àr inblandad i ett alternativt lÀkemedel mot rökning. Om du föredrar, dÄ:

Utan ett lÀkemedel, köp Champix;
Se mer Undvik lÀkemedel / rökprodukter;
LÀs mer om att sluta röka för mer information.

Besök lĂ€kemedelsleverantören online eller tryck pĂ„ knappen nedan ’Köp nu’

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera ”Köpa champix”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Köp dina lÀkemedel online

Leverans inom 24 timmar

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen