Köpa champix

kr 1,852.00

Se apoteket 

Beskrivning

Handla utan recept Champix

Vad är Champix här?

Varenicline (Champix eller Chantix) är en molekyl som genom nikotinreceptorer hjälper till att sluta röka genom att arbeta på hjärnan. Effekten av detta förfarande har bevisats, men med en rad tillvägagångssätt erhålls också långvarigt upphörande. Du kan lära dig hur detta läkemedel fungerar i den här översynen, liksom dess viktigaste fördelar och nackdelar.

Hur fungerar det?

Rökare utvecklar ett beroende av en kemikalie som finns i tobak, nikotin. Nikotin fungerar på nervsystemet, där dess bindning till en mängd receptorer resulterar i frisättning av dopamin, en kemisk budbärare som är ansvarig för den roliga upplevelsen av rök. Några av dessa receptorer kan binda vareniklin: nikotinreceptorerna och alfa4β22 acetylkolinreceptorerna (alfa4beta2). Varenicline verkar på två sätt när det binder till dessa receptorer: det fungerar som nikotin (partiell agonist), vilket hjälper till att lindra abstinenssymptom, och det verkar också mot nikotin (antagonist) genom att ta sin plats, vilket hjälper det att minska effekterna av rökning på nöje.

Hur bra är Varenicline?

Varenicline ökar oddsen för rökavvänjning. Detta ämne har undersökts av flera rapporter. Hos personer som var ovilliga att sluta röka jämförde studier Varenicline med en dummy-tablett (placebo). Resultaten av studierna visade att i genomsnitt cirka 21 av 100 personer som aktivt tog vareniklin slutade röka. Detta kontrasterar docktabletterna med endast 8 av 100 som tog dem. Med andra ord var framgångsgraden mer än fördubblades när vareniklin togs.

Hur är jag tänkt att ta Varenicline?

Slutar inte röka med Varenicline. För att lyckas och för att bryta rökvanan behöver du mod. Det är möjligt att en kombination av vareniklin och rekommendationen från en sjuksköterska, psykiater, apotekspersonal eller annan vårdgivare kommer att förbättra dina odds för att sluta röka framgångsrikt. Därför kommer de flesta läkare bara att rekommendera vareniklin som en del av en nikotinprevention för personer som verkligen vill sluta röka.

  • För att få vareniklin behöver du recept; du kan inte köpa den på apotek.
  • Bestäm vilken dag du ska lämna: det datum då du bestämmer dig för att sluta röka.
  • Börja ta dina piller en vecka före avresedatumet. Målet är att höja dosen så att din kropp blir van vid läkemedlet före stoppdatumet.
  • Under de första tre dagarna är den normala rekommendationen att börja med 0,5 mg per dag. Därefter, på dagarna fyra till sju, 0,5 mg två gånger om dagen. Sedan, 1 mg i 11 veckor två gånger om dagen.
  • Ta varje dos, helst efter en måltid, med ett helt glas vatten. Sedan, efter frukost och efter middagen, helst.
  • Tala om för din läkare om du får biverkningar. Om biverkningen inte är allvarlig kan en minskning av dosen vara ett alternativ.
Varenicline hjälper till att sluta röka eftersom
  • Minskar abstinenseffekter genom att arbeta istället för nikotin på nervsystemet
  • Minskar rökningen genom att minska nervsystemets reaktion på nikotin
Biverkningar från Champix

Illamående (kräkningar), sömnlöshet (sömnproblem), onormala hallucinationer och huvudvärk är de vanligaste biverkningarna (observeras hos mer än 10 procent av patienterna). Se Consumer Drug Informationliens externe bleu-sur-blanc för en detaljerad förklaring av biverkningar som finns hos patienter som tar Champix®. Rökavhållsamhet kan dock tillskrivas alla dessa biverkningar.

Amning och graviditet

Det finns inte tillräckligt med relevant information om Champix®-användning hos gravida kvinnor. De negativa effekterna på fostrets tillväxt och förekomsten av vareniklin i bröstmjölk har belysts av djurforskning. Det är osäkert om den möjliga kliniska risken. Under graviditet eller under amning ska Champix® inte användas, utom i allvarliga situationer.

Kostnad för Champix®

I Spanien kostar ett fullständigt recept, dvs. en 12-veckors leverans av vareniklin, cirka 100,00 EUR. Detta läkemedel skyddas inte av grundläggande sjukförsäkring i Spanien, men kan täckas av kompletterande sjukförsäkring.

På grund av möjligheten till förfalskning och bristen på medicinsk tillsyn, varnar vi starkt att du inte köper detta ämne på marknaden. För att lära sig om kontraindikationer, få konsumentvägledning och rekommendationer om hur man slutar röka och för att förebygga eller behandla potentiella biverkningar är en medicinsk åsikt mycket viktig.

Champix broschyr gratis

Champix Order (utan recept)

Från tabellen ovan kan du beställa Champix. Du hittar mer kunskap om detta läkemedel där också. Vi uppmuntrar dig också att få tillgång till denna onlinemedicinska anläggning när du är inblandad i ett alternativt läkemedel mot rökning. Om du föredrar, då:

Utan ett läkemedel, köp Champix;
Se mer Undvik läkemedel / rökprodukter;
Läs mer om att sluta röka för mer information.

Besök läkemedelsleverantören online eller tryck på knappen nedan ’Köp nu’

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa champix”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen