Köpa cilest

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vill du handla Cilest online? Du kommer att se att detta läkemedel kan köpas på den här webbplatsen utan recept som du tidigare fått av din egen läkare. Säker, exakt och konfidentiellt. Detta recept är ett av preventivmedlen och anses vara säkert att beställa online av de flesta läkare.

Köp utan recept Cilest

Vad är han, Cilest?

Kombinationen av p-piller är Cilest. För att lyckas måste det tas varje dag.

Liksom andra preventivpiller finns både östrogen och progesteron i Cilest. Det är endast tillgängligt på recept. Beställ din upprepade leverans av Cilest online: vår service är diskret och snabb. Fyll i vårt korta frågeformulär för att placera din beställning. Ditt recept kommer att kontrolleras av en av våra onlinekliniker för att verifiera om du har råd att ta p-piller.

Hur kan jag hämta Cilest?

Cilest bör tas varje dag samtidigt för att förhindra graviditet (det kan vara den mest lämpliga tiden för dig, förutsatt att du håller dig till en rutin och alltid tar p-piller).

Du bör ta p-piller med ett glas vatten varje dag.

För tre veckor i rad kan kombinerad preventivmedel som Cilest tas, följt av en veckas paus medan du har tid. Under din vecka utan piller är du också säker från graviditet.

Vad händer om jag saknar en dos av detta läkemedel?

Försök att inte missa eller skjuta upp att ta p-piller på andra piller. Ta medicinen så snart du vet och ta sedan nästa piller samtidigt, om du hoppar över en tablett vid vanlig tidpunkt, även om det innebär att du tar två tabletter samma dag.

Så länge du tar p-piller inom 12 timmar efter ditt vanliga datum är du fortfarande säker.

Du måste använda ytterligare säkerhet, till exempel kondomer, i sju dagar om du har missat 12-timmarsperioden för att ta Cilest. För mer specifik vägledning om hur du hanterar en dos som saknas, läs bipacksedeln Cilest Patient.

Rökare, kan de använda Cilest?

Om du är över 35 år och röker är Cilest inte rätt för dig. En marginellt förhöjd risk för trombos och blodproppar är förknippad med att ta ett kombinationspiller som Cilest. Ett östrogenfritt minipiller som inte påverkar din trombosrisk kan ordineras av din läkare.

Innan du tar hormonella preventivmedel är det ofta nödvändigt att informera läkaren om du har förhöjt blodtryck eller höga kolesterolnivåer. Om du dricker mycket alkohol händer detsamma, vilket också kan innebära att du har hög risk för hjärt-kärlsjukdomar.

Den kan laddas ner här på engelska.

Hur fungerar Cilest?

Tre sätt Cilest arbetar för att stoppa onödiga graviditeter

 • Ägglossningen stoppar det;
 • Det gör slem tyngre vid ingången till livmodern, vilket gör det svårare för spermier att komma in i ägget.

Det gör det svårare för livmoderväggen att sätta in och producera ett befruktat ägg.

Använder Cilest antibiotika för att hantera honom?

Som andra kapslar för preventivmedel kan Cilest störa antibiotika som aktiverar enzymer. Rifampin och rifabutin innehåller båda. Fråga läkaren hur detta skulle försämra säkerheten för preventivmedel om du får ett enzyminducerande antibiotikum när du tar p-piller.

Om det är så kommer en alternativ preventivanordning, såsom kondom eller membran, att fortsätta att användas i upp till sju dagar efter att du slutat ta antibiotika. Du kommer att konsulteras av din läkare om hur du kan hålla dig frisk.

Vad är den mest aktiva ingrediensen?

35 mikrogram etinylöstradiol och 250 mikrogram norgestimat används i varje Cilest-tablett.

Etinylöstradiol, som finns i många andra preventivpiller, är ett syntetiskt östrogen. En syntetisk form av progesteron är Norgestimate.

Östrogen och progesteron är könshormoner i kroppen som utvecklas naturligt.

Möjliga biverkningar mot Cilest

Biverkningar kan uppstå med Cilest. Ibland, efter den första månaden då du tar ett preventivpiller, minskar biverkningarna. Läs patientens bipacksedel för att se till att du känner till de orala preventivrelaterade komplikationerna och biverkningarna.

 • Huvudvärk
 • Magbesvär
 • Under de första tre månaderna med oregelbunden blödning
 • Ändringar i tidsramen
 • Migrän
 • Svullna lemmar och svullna lemmar
 • Depression och humörsvängningar
 • Sömnlöshet
 • Förstoppning
 • Hudsjukdomar som akne
 • Tryck och spasmer i musklerna
 • Bröst som är smärtsamma
 • Urinvägar och menstruationssjukdomar, såsom cancersår och cystit
 • Brist på menstruation
 • Öka i vikt
 • Svaghet eller utmattning
Cilest Order (utan recept)

Från tabellen ovan kan du beställa Cilest. Du hittar mer kunskap om detta läkemedel där också. Vi rekommenderar också att du besöker denna onlineleverantör när som helst när du är involverad i ett annat preventivmedel. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Cilest;
Se fler droger / varor för preventivmedel;
Lär dig allt om kondomer.

Gå till vårdgivaren online eller tryck nedan på knappen ”Köp nu”.
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa cilest”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen