Köpa cimizt

kr 611.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Och vad Àr Cimizt?

Cimizt Àr ett kombinerat preventivpiller som tillverkas och sÀljs av lÀkemedelsföretaget Morningside Pharmaceuticals och anvÀnds i 21 raka dagar av den mÄnatliga menstruationen, följt av en sju dagars paus. Cimizt Àr extremt pÄlitlig nÀr det gÀller att undvika oavsiktliga graviditeter genom att bero pÄ dess aktiva ingredienser som framgÄngsrikt imiterar effekten av naturligt utvecklade könshormoner, progesteron och östrogen. Cimizt Àr 99 procent sÀkert som ett marknadsfört preventivmedel och rekommenderas allmÀnt av lÀkare.

Hur Àr Cimizt pÄlitlig?

Som alla andra preventivpiller som marknadsförs anses Cimizt i 99 procent av fallen erbjuda skydd mot oavsiktlig graviditet, förutsatt att det anvÀnds pÄ rÀtt sÀtt och i enlighet med anvisningarna frÄn lÀkaren och / eller i patientens officiella informationsbroschyr. Som en kombination av p-piller anses Cimizt-piller, dvs enbart minipiller eller progesteronpiller, mycket effektivare Àn alternativet. Du bör vidta extra försiktighetsÄtgÀrder för att aldrig missa ett piller för att sÀkerstÀlla att sÀkerhetsstandarden Àr sÄ hög som möjligt och ta den i rÀtt serie pÄ 21 raka dagar, följt av en 7-dagars paus.

För att sĂ€kerstĂ€lla Cimizts fulla produktivitet Ă€r en annan sak du kan göra att (om möjligt) undvika att ta mediciner och behandlingar som kan försĂ€mra dess funktion. Ämnen som du bör tĂ€nka pĂ„ inkluderar

 • Anti-epileptiska behandlingar
 • TuberkuloslĂ€kemedel
 • LĂ€kemedel mot hiv / aids
 • Antibiotika
 • Wort frĂ„n St. John’s
 • Om cyklosporin

Hur fungerar Cimizt?

Hennes kropp mĂ„ste genomgĂ„ vissa preparat och mekanismer som Ă€ger rum i mĂ„nadsintervaller för att en kvinna ska bli gravid, sĂ„ lĂ€nge kvinnan Ă€r i reproduktiv Ă„lder. Ägglossning, naturligtvis, befrielsen av Ă€gget frĂ„n Ă€ggstocken, Ă€r den viktigaste av dessa processer. NĂ€r Ă€gget slĂ€pps och tas in i Ă€ggledaren kan det befruktas med sperma.

Med andra ord kan reproduktion inte ske utan Ă€gglossning. Och detta Ă€r i centrum för det orala preventivmedlets verkningssĂ€tt. Cimizt agerar i de enklaste termerna genom att lura kroppen att ”tĂ€nka” att Ă€gglossningen redan har hĂ€nt, sĂ„ Ă€gget behöver inte slĂ€ppas.

Denna verkningsmekanism Àr helt beroende av dess aktiva ingredienser, nÀmligen desogestrel (syntetiskt progesteron) och östradioletinyl (syntetiskt östrogen). Det Àr inte förvÄnande att desogestrel Àr den komponent i Cimizt som i slutÀndan hÀmmar Àgglossningen eftersom progesteron Àr nyckelhormonet som styr och tidsbestÀmmer Àgglossningen, medan etinylöstradiol kommer att leda till förtjockning av vÀtskan i livmoderhalsen, vilket resulterar i ett större hinder för spermierna nÀr du försöker komma in i Àgget.

Omkring samma tid skulle utvecklingen och lossningen av livmodervÀggen styras av denna förening, vilket gör det omöjligt för ett befruktat Àgg att implantera. SÄledes, Àven om Àgglossningen hÀnder, kan Àgget fortfarande inte mogna och den befruktade cellen utsöndras i menstruationsblodet.

Detta fungerar emellertid som ett slags ”back-up-alternativ” eftersom syntetiskt progesteron Ă€r mycket framgĂ„ngsrikt nĂ€r det gĂ€ller att förhindra Ă€gglossning ensam. Även med andra aktiva ingredienser Ă€r samma verkningssĂ€tt populĂ€rt för alla kombinationspreparat, inklusive till exempel Elevin, som Ă€r bĂ€ttre kĂ€nt.

Ladda ner broschyren Cimizt

Kan jag köpa Cimizt online i Spanien?

Ja, Cimizt kan bestÀllas online, men du bör vara medveten om att det Àr ett receptbelagt lÀkemedel, oavsett hur du vÀljer att skaffa detta preventivpiller, och som sÄdant endast kan nÄs med ett legitimt recept som tillhandahÄlls av en licensierad lÀkare . Detta antyder dock inte att du inte kan fÄ det online! I sjÀlva verket ger de flesta onlinekliniker som arbetar i Storbritannien idag sina kunder onlinebokning med en specialist, vanligtvis via en specialiserad applikation pÄ plats eller ett anpassat medicinskt frÄgeformulÀr som kan hjÀlpa lÀkaren att fÄ en klar bild av den medicinska bakgrunden och patienten.

LÀkaren kommer att fatta ett exakt beslut om ditt tillstÄnd och din lÀmplighet att anvÀnda Cimizt med denna kunskap. Om allt gÄr bra under registreringsperioden kommer receptet att levereras frÄn det anslutna apoteket till den adress du gav.

Hur tas Cimizt?

Som sagt bör du följa den vÀgledning som din lÀkare ger till utslaget för att sÀkerstÀlla Cimizts fulla produktivitet. Du hittar ocksÄ alla dessa rekommendationer i den officiella bipacksedeln i varje Cimizt-ruta. Detaljerade instruktioner, en fullstÀndig lista över inspelade biverkningar och framför allt information om vad du ska göra om du saknar ett piller finns i denna broschyr.

Nedan kommer vi att inkludera nÄgra av de mer grundlÀggande vÀgledningarna för att anvÀnda Cimizt Ät dig. Det Àr dock mycket viktigt att komma ihÄg att det inte Àr möjligt att anvÀnda följande text som en ersÀttning för officiell information eller lÀkares rÄd. Alternativt Àr ovanstÄende tÀnkt att ha en illustrativ funktion, sÄ att du fÄr en tydligare förstÄelse för vad det kan betyda att ta Cimizt.

 • AnvĂ€nd alltid som guidad, alltid
 • Under 21 raka dagar kan du ta en tablett om dagen, följt av en 7-dagars paus.
 • Tar pillerna varje dag samtidigt,
 • AnvĂ€nd pilarna pĂ„ remsan som en guide för att kartlĂ€gga framsteg och se till att inga piller saknas.
 • Du hittar rĂ„d om var du ska Ă„teruppta vĂ„rden och vad du ska göra om du saknar en dos i bipacksedeln.
 • Ta ofta tabletterna i sin helhet, tugga eller knĂ€cka dem aldrig.
 • Överskrid aldrig dosen eller Ă€ndra den.
Möjliga biverkningar associerade med Cimizt

PÄ flera sÀtt kan lÀkemedel och deras biverkningar pÄverka enskilda patienter. NÄgra av de biverkningar som anses vara associerade med detta lÀkemedel beskrivs nedan. Se Àven varningarna ovan. Bara för att en biverkning anges hÀr betyder det inte att alla kvinnor som tar detta piller kommer att möta eller andra biverkningar.

 • Yrsel och krĂ€kningar
 • Trycket i magen.
 • MigrĂ€n huvudvĂ€rk.
 • Bröstens kĂ€nslighet och deras förstoring.
 • Viktförskjutningar.
 • Vattenretention i kroppens membran (vĂ€tskeretention).
 • Thrush Vaginal (candidiasis).
 • FörĂ€ndringar i menstruationsblödning, vanligtvis lĂ€ttare cykler eller perioder som ibland slutar.
 • Spotting menstruation eller avancerad blödning.
 • Depression
 • Ett libidounderskott.
 • Förhöjning av blodtrycket.
 • Reaktioner frĂ„n blodet.
 • Alla biverkningar som nĂ€mns av lĂ€kemedelsproducenten innehĂ„ller inte de biverkningar som beskrivs ovan. LĂ€s litteraturen som medföljer lĂ€kemedlet eller kontakta lĂ€kare eller apotekspersonal för mer information om eventuella andra faror som Ă€r förknippade med detta lĂ€kemedel.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera “Köpa cimizt”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Köp dina lÀkemedel online

Leverans inom 24 timmar

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen