Köpa cimizt

kr 611.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Och vad är Cimizt?

Cimizt är ett kombinerat preventivpiller som tillverkas och säljs av läkemedelsföretaget Morningside Pharmaceuticals och används i 21 raka dagar av den månatliga menstruationen, följt av en sju dagars paus. Cimizt är extremt pålitlig när det gäller att undvika oavsiktliga graviditeter genom att bero på dess aktiva ingredienser som framgångsrikt imiterar effekten av naturligt utvecklade könshormoner, progesteron och östrogen. Cimizt är 99 procent säkert som ett marknadsfört preventivmedel och rekommenderas allmänt av läkare.

Hur är Cimizt pålitlig?

Som alla andra preventivpiller som marknadsförs anses Cimizt i 99 procent av fallen erbjuda skydd mot oavsiktlig graviditet, förutsatt att det används på rätt sätt och i enlighet med anvisningarna från läkaren och / eller i patientens officiella informationsbroschyr. Som en kombination av p-piller anses Cimizt-piller, dvs enbart minipiller eller progesteronpiller, mycket effektivare än alternativet. Du bör vidta extra försiktighetsåtgärder för att aldrig missa ett piller för att säkerställa att säkerhetsstandarden är så hög som möjligt och ta den i rätt serie på 21 raka dagar, följt av en 7-dagars paus.

För att säkerställa Cimizts fulla produktivitet är en annan sak du kan göra att (om möjligt) undvika att ta mediciner och behandlingar som kan försämra dess funktion. Ämnen som du bör tänka på inkluderar

 • Anti-epileptiska behandlingar
 • Tuberkulosläkemedel
 • Läkemedel mot hiv / aids
 • Antibiotika
 • Wort från St. John’s
 • Om cyklosporin

Hur fungerar Cimizt?

Hennes kropp måste genomgå vissa preparat och mekanismer som äger rum i månadsintervaller för att en kvinna ska bli gravid, så länge kvinnan är i reproduktiv ålder. Ägglossning, naturligtvis, befrielsen av ägget från äggstocken, är den viktigaste av dessa processer. När ägget släpps och tas in i äggledaren kan det befruktas med sperma.

Med andra ord kan reproduktion inte ske utan ägglossning. Och detta är i centrum för det orala preventivmedlets verkningssätt. Cimizt agerar i de enklaste termerna genom att lura kroppen att ”tänka” att ägglossningen redan har hänt, så ägget behöver inte släppas.

Denna verkningsmekanism är helt beroende av dess aktiva ingredienser, nämligen desogestrel (syntetiskt progesteron) och östradioletinyl (syntetiskt östrogen). Det är inte förvånande att desogestrel är den komponent i Cimizt som i slutändan hämmar ägglossningen eftersom progesteron är nyckelhormonet som styr och tidsbestämmer ägglossningen, medan etinylöstradiol kommer att leda till förtjockning av vätskan i livmoderhalsen, vilket resulterar i ett större hinder för spermierna när du försöker komma in i ägget.

Omkring samma tid skulle utvecklingen och lossningen av livmoderväggen styras av denna förening, vilket gör det omöjligt för ett befruktat ägg att implantera. Således, även om ägglossningen händer, kan ägget fortfarande inte mogna och den befruktade cellen utsöndras i menstruationsblodet.

Detta fungerar emellertid som ett slags ”back-up-alternativ” eftersom syntetiskt progesteron är mycket framgångsrikt när det gäller att förhindra ägglossning ensam. Även med andra aktiva ingredienser är samma verkningssätt populärt för alla kombinationspreparat, inklusive till exempel Elevin, som är bättre känt.

Ladda ner broschyren Cimizt

Kan jag köpa Cimizt online i Spanien?

Ja, Cimizt kan beställas online, men du bör vara medveten om att det är ett receptbelagt läkemedel, oavsett hur du väljer att skaffa detta preventivpiller, och som sådant endast kan nås med ett legitimt recept som tillhandahålls av en licensierad läkare . Detta antyder dock inte att du inte kan få det online! I själva verket ger de flesta onlinekliniker som arbetar i Storbritannien idag sina kunder onlinebokning med en specialist, vanligtvis via en specialiserad applikation på plats eller ett anpassat medicinskt frågeformulär som kan hjälpa läkaren att få en klar bild av den medicinska bakgrunden och patienten.

Läkaren kommer att fatta ett exakt beslut om ditt tillstånd och din lämplighet att använda Cimizt med denna kunskap. Om allt går bra under registreringsperioden kommer receptet att levereras från det anslutna apoteket till den adress du gav.

Hur tas Cimizt?

Som sagt bör du följa den vägledning som din läkare ger till utslaget för att säkerställa Cimizts fulla produktivitet. Du hittar också alla dessa rekommendationer i den officiella bipacksedeln i varje Cimizt-ruta. Detaljerade instruktioner, en fullständig lista över inspelade biverkningar och framför allt information om vad du ska göra om du saknar ett piller finns i denna broschyr.

Nedan kommer vi att inkludera några av de mer grundläggande vägledningarna för att använda Cimizt åt dig. Det är dock mycket viktigt att komma ihåg att det inte är möjligt att använda följande text som en ersättning för officiell information eller läkares råd. Alternativt är ovanstående tänkt att ha en illustrativ funktion, så att du får en tydligare förståelse för vad det kan betyda att ta Cimizt.

 • Använd alltid som guidad, alltid
 • Under 21 raka dagar kan du ta en tablett om dagen, följt av en 7-dagars paus.
 • Tar pillerna varje dag samtidigt,
 • Använd pilarna på remsan som en guide för att kartlägga framsteg och se till att inga piller saknas.
 • Du hittar råd om var du ska återuppta vården och vad du ska göra om du saknar en dos i bipacksedeln.
 • Ta ofta tabletterna i sin helhet, tugga eller knäcka dem aldrig.
 • Överskrid aldrig dosen eller ändra den.
Möjliga biverkningar associerade med Cimizt

På flera sätt kan läkemedel och deras biverkningar påverka enskilda patienter. Några av de biverkningar som anses vara associerade med detta läkemedel beskrivs nedan. Se även varningarna ovan. Bara för att en biverkning anges här betyder det inte att alla kvinnor som tar detta piller kommer att möta eller andra biverkningar.

 • Yrsel och kräkningar
 • Trycket i magen.
 • Migrän huvudvärk.
 • Bröstens känslighet och deras förstoring.
 • Viktförskjutningar.
 • Vattenretention i kroppens membran (vätskeretention).
 • Thrush Vaginal (candidiasis).
 • Förändringar i menstruationsblödning, vanligtvis lättare cykler eller perioder som ibland slutar.
 • Spotting menstruation eller avancerad blödning.
 • Depression
 • Ett libidounderskott.
 • Förhöjning av blodtrycket.
 • Reaktioner från blodet.
 • Alla biverkningar som nämns av läkemedelsproducenten innehåller inte de biverkningar som beskrivs ovan. Läs litteraturen som medföljer läkemedlet eller kontakta läkare eller apotekspersonal för mer information om eventuella andra faror som är förknippade med detta läkemedel.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa cimizt”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen