Köpa Ciproxin

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Ciproxin, vad är det?

Ciproxin (ciprofloxacin) är ett antibiotikum som ingår i kinolongruppen av antibiotika. Det används för behandling av bakterieinfektioner, särskilt bröstinfektioner, maginsekter och urinvägar. Traditionellt har det också givits som ett botemedel mot gonorré, men de flesta stammar är nu resistenta, så Cefixime ges vanligtvis som en ersättning.

Hur fungerar Ciproxina?

Genom att sammanfoga bakteriecellerna och förhindra funktionen av ett enzym som kallas DNA-giras förstör ciprofloxacin bakterier. Enzymet hjälper bakterierna att replikera och fixera deras DNA-innehåll, så att bakterierna inte kan reproducera sig eller förbli friska förrän den upphör att fungera och därför dör.

Om jag fick cyproxin för att bota gonorré, vad gör jag då?

Det är viktigt att alla patienter som behandlas för gonorré testas om 6 veckor efter avslutad behandling på grund av etablerad läkemedelsresistens. Det föreslås också att du inte ska ha oskyddat sex tills du har haft det bra vid tiden för uppföljningsundersökningen.

Kan det framkalla biverkningar av cyproxin?

Illamående, diarré och hudutslag är de allvarligaste biverkningarna som orsakas av detta läkemedel. Mindre vanligt, bland annat, har individer rapporterat huvudvärk, yrsel, sömnlöshet och aptitlöshet.

Det kan bara sällan orsaka komplikationer med levern eller njurarna, utmattning eller hallucinationer.

Observera att detta inte är en fullständig lista över potentiella Ciprofloxacin-relaterade biverkningar.

Om Ciproxine

Vem ska inte ta cyproxin?

Under födseln eller vid amning ska ciprofloxacin inte användas. Om du är allergisk mot denna typ av antibiotika är det inte heller acceptabelt. Ciprofloxacin ska användas med försiktighet till patienter över 60 år eller som har genomgått en organtransplantation, njursvikt, en historia av hjärn- eller nervsystemsfunktion eller tar kortikosteroider. För att avgöra om detta läkemedel är lämpligt för dig måste du informera din läkare fullständigt.
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa Ciproxin”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen