Köpa clenil-modulite

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vill du handla Clenil Modulite online? Du kommer att se att detta lÀkemedel kan köpas pÄ den hÀr webbplatsen utan recept som du tidigare fÄtt av din egen lÀkare. SÀker, exakt och konfidentiellt. Detta recept Àr en av astmamedicinerna och det anses sÀkert att bestÀlla online av de flesta lÀkare.

BestÀll Clenil Modulite utan recept

Clenil Modulite, vad Àr det?

Clenil Modulite Àr kÀnd som en inhalator som Àr förebyggande. För att lindra andningsbesvÀr rekommenderas det vanligtvis till personer som anvÀnder en avlastningsinhalator mer Àn tvÄ gÄnger i veckan. För personer med astma vars sömn har störts mer Àn en gÄng i veckan rekommenderas det ofta. För att minimera inflammation i lungorna för att undvika andfÄddhet, vÀsande andning och astmaattacker anvÀnds Clenil Modulite rutinmÀssigt dagligen.

Tre till sju dagar efter pÄbörjad behandling ökar andningen normalt. Det Àr viktigt att du fortsÀtter att anvÀnda denna inhalator konsekvent, Àven om dina symtom pÄ astma har förÀndrats dramatiskt. Det skulle undvika att andningsproblem kommer tillbaka.

Hur fungerar Clenil Modulite?

Som en aktiv ingrediens krÀver Clenil Modulite-inhalatorn beklometason. En kortikosteroid Àr beklometason.

Kortikosteroider Àr hormoner som binjurarna tillverkar normalt. Vid reglering av inflammatoriska reaktioner Àr de viktiga. Det konstgjorda derivatet av dessa naturliga hormoner Àr beklometason. Det anvÀnds i lungorna för att minimera inflammation.

Det absorberas i cellerna i luftvÀgarna och lungorna nÀr beklometason inhaleras, vilket hindrar cellerna frÄn att frigöra kemikalier som utlöser immun- och allergiska reaktioner som bidrar till inflammation. Beklometason sÀnker inflammation i lungorna som förtrÀnger luftvÀgarna genom att förhindra utslÀpp av toxiner, vilket gör det omöjligt för luft att komma in och ut. Daglig anvÀndning av beklometason hjÀlper till att undvika vÀsande andning och astmaattacker.

Vilka fördelar har anvÀndningen av Clenil Modulite?

NÀr astmasymtom uppstÄr Àr det omöjligt att kontrollera dem och du bör vara orolig för att orsaka en astmaattack under trÀning eller under intensiva tider. Och innan de uppstÄr kan anvÀndning av beklometason varje dag undvika astmasymtom och hjÀlpa dig att leva ett normalt liv. I hÀndelse av en ovÀntad attack kan Clenil Modulite ocksÄ anvÀndas tillsammans med avslappningsterapier.

Hur Àr jag tÀnkt att anvÀnda Clenil Modulite?

Enligt instruktioner frÄn lÀkaren kan Clenil Modulite-inhalatorn anvÀndas tvÄ gÄnger om dagen dagligen. Ignorera din lÀkares vÀgledning specifikt om hur du anvÀnder din inhalator och hur mÄnga puffar du kan ta varje dag. Sluta inte anvÀnda denna inhalator ovÀntat, Àven om dina symtom har förÀndrats eller försvunnit, sÄvida inte din lÀkare har rekommenderat det. Plötsligt kan avbrytandet av din medicin orsaka att din astma kommer tillbaka.

AnvÀnd först inhalatorn för att öppna luftvÀgarna innan du tar en dos av Clenil Modulite-inhalatorn om du anvÀnder en avlastningsinhalator samtidigt som du anvÀnder Clenil Modulite.

Det Àr viktigt att du lÀr dig att anvÀnda din inhalator. Annars skulle rÀtt dosering av lÀkemedel inte andas in i lungorna. Följ anvisningarna i databladet som medföljer din inhalator. Det kan vara möjligt för din lÀkare eller sjuksköterska att lÀra dig hur du anvÀnder denna inhalator korrekt.

Clenil Modulite Àr en doseringsinhalator som, som en dimma eller aerosol, levererar lÀkemedlet. Genom denna inhalator kan du samordna det nedÄtgÄende trycket pÄ kapseln och aerosolinhalationen.

Efter varje anvÀndning av Clenil Modulite, skölj munnen med vatten eller rengör tÀnderna. Detta skulle minska tillvÀxten av muntros, en svampinfektion i munnen. Det Àr troligt att oral candidiasis Àr associerad med inhalerade kortikosteroider. Eftersom detta Àr tecken pÄ candidiasis, besök din lÀkare om du fÄr vita flÀckar i halsen eller lÀpparna.

Clenil-modulitdos

TvÄ gÄnger om dagen, dagligen eller enligt lÀkarens instruktioner, Àr den normala dosen av Clenil Modulite. Höj eller minska inte dosen av ditt lÀkemedel utan din lÀkares samtycke.

Biverkningar och försiktighetsÄtgÀrder

PÄ flera sÀtt kan lÀkemedel och deras biverkningar pÄverka enskilda patienter. Inte alla personer som anvÀnder Clenil Modulite kommer att drabbas av de troliga biverkningarna.

De mycket typiska biverkningarna av Clenil Modulite Àr följande:

Infektion i mun och hals med Canker öm. Att skölja munnen med vatten och krÀkas ut först efter att inhalatorn har anvÀnts förhindrar denna biverkning. NÀr du har en muntrust kan din lÀkare rekommendera ett svampdödande lÀkemedel.

PopulÀra biverkningar av Clenil Modulite inkluderar följande:
  • Hes röst, hes röst
  • Irritation av struphuvudet
NÀr du anvÀnder Clenil Modulite behöver följande personer extra övervakning:
  • MĂ€nniskorna med TB-bakgrund
  • De i luftvĂ€garna med bakterie- eller svampinfektioner.

Individer som Àr allergiska eller intoleranta mot nÄgon av komponenterna i detta lÀkemedel ska inte anvÀnda Clenil Modulite. Testa ingredienserna för eventuell allergi eller intolerans mot detta lÀkemedel.

Under amning Àr det nödvÀndigt att övervaka astma eftersom det kan utgöra en fara för det utvecklande barnet. För att minska lÀkemedelsvolymen som kommer in i blodomloppet och passera moderkakan för det vÀxande spÀdbarnet, bör astmalÀkemedel tas av en inhalator nÀr det Àr möjligt.

Efter anvÀndning av inhalatorn Àr volymen lÀkemedel som passerar genom bröstmjölken liten och kommer troligen inte att skada barnet.

NÀr du Àr gravid eller ammar kan du fortsÀtta anvÀnda Clenil Modulite om du berÀttar för din lÀkare.

Innan du börjar anvÀnda Clenil Modulite Àr det viktigt att du delar med din lÀkare en lista över alla lÀkemedel du tar. Innan du övervÀger att ta nÄgot annat lÀkemedel, berÀtta för lÀkaren varför du anvÀnder Clenil Modulite.

Modulit Clenil

Clenil Modulite-order (utan recept)

Du kan bestÀlla Clenil Modulite frÄn tabellen ovan. Du hittar ocksÄ mer information om detta lÀkemedel online. Vi föreslÄr ocksÄ att du besöker den hÀr online-lÀkemedelsleverantören om du Àr intresserad av ytterligare ett astmalÀkemedel. Om du föredrar, dÄ:

Köp utan recept Clenil Modulite
Se mer LÀkemedel / lÀkemedel mot astma;
LĂ€s allt om astma.

Besök lĂ€kemedelsleverantören online eller tryck pĂ„ knappen nedan ’Köp nu’
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera “Köpa clenil-modulite”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Köp dina lÀkemedel online

Leverans inom 24 timmar

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen