Köpa clindamicina

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vill du handla Clindamycin online? Du kommer att se att detta läkemedel kan köpas på den här webbplatsen utan recept som du tidigare fått av din egen läkare. Säker, exakt och konfidentiellt. Detta recept är ett av STD-läkemedlen och det anses säkert att beställa online av många läkare.

Köp receptfritt Clindamycin

Vad betyder Clindamycin?

Det vanliga namnet på det farmaceutiska läkemedlet Cleocin, som är ett antibiotikum som används för att behandla vissa akuta bakterieinfektioner, är clindamycin.

Clindamycin tillhör en grupp läkemedel som kallas linkosamid eller lincomycin-antibiotika. Det fungerar genom att hindra bakterier från att skapa det protein de behöver i kroppen för att replikera och överföra infektioner.

Av vilken anledning används Clindamycin?

För att förhindra ett brett spektrum av bakterieinfektioner används clindamycin. Clindamycin är ett antibiotikum som fungerar för att stoppa bakteriell utveckling. Det behandlar bara bakterieinfektioner med detta antibiotikum. Vid behandling av virusinfektioner är det inte framgångsrikt (t.ex. förkylning, influensa).

Clindamycin vid akne

För att bota akne kan Clindamycin tillsättas huden. Det faller under namnet Cleocin T eller Clindamycin Phosphate, i form av en lotion, kräm eller gel.

För bättre resultat, innan du applicerar Clindamycin på huden, vänta 30 minuter efter att du har tvättat ansiktet eller det infekterade området. När du använder Clindamycin kan huden bli lite irriterad, så var försiktig med att använda mjuka rengöringsmedel och fuktighetsgivare som inte irriterar huden mer.

 • Clindamycin biverkningar
 • Clindamycins typiska biverkningar

Om någon av följande typiska biverkningar av Clindamycin inte försvinner eller blir allvarliga, informera din läkare eller få akut läkarvård.

 • Mild repning eller utslag
 • Smärta i magen, illamående
 • Biverkningar och allvarliga reaktioner

Om du har något av följande tecken när du tar Clindamycin, kontakta din läkare omedelbart eller kontakta akut läkarvård:

Hudproblem, såsom nässelfeber, utslag, rodnad, hudskalning eller lossning
 • Gul närvaro av ögonen på huden, naglarna eller vita (gulsot)
 • Kräkningar, extremt obehag eller diarré i magen
 • Tecken med minskat blodtryck, allt från svimning till yrsel
 • Tryck eller sväljproblem halsbränna eller nyligen bildad sur uppstötning; smärta under bröstbenet (tecken på inflammation i matstrupen)
 • Venös frustration (om du får Clindamycin-injektioner)
 • Feber eller återhämtning från värk i kroppen
 • Clindamycin och juice av grapefrukt

När du tar Clindamycin bör du sluta konsumera grapefrukt och dricka grapefruktjuice.

Grapefruktjuice hämmar kroppens förmåga att bryta ner Clindamycin, vilket kan få läkemedlet att öka i blodet till farligt höga nivåer.

Om Clindamycin

Dosering av Clindamycin

Clindamycin finns i 150 mg (300 mg) och 300 mg kapslar. Du kan inte ta mer än 4800 mg Clindamycin om dagen, och den dosen ges vanligtvis endast till personer som injiceras med Clindamycin i låret.

Med eller utan mat, men ofta med ett helt glas vatten, bör du ta Clindamycin för att förhindra att det stör din mun.

Och om dina symtom förändras och du börjar må bättre, är det mycket viktigt att du fortsätter att ta läkemedlet enligt ordination tills det är över.

Clindamycin-ordning (över disk)

Från tabellen ovan bör du beställa Clindamycin. Du hittar mer kunskap om detta läkemedel där också. Vi föreslår också att du besöker denna onlinemedicinska leverantör när du är inblandad i ett alternativt STD-läkemedel. Om du föredrar, då:

Köp, utan recept, Clindamycin;
Se fler läkemedel för könssjukdomar / produkter;
Läs mer information om STD.

Besök läkemedelsleverantören online eller tryck på knappen nedan ’Köp nu’
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa clindamicina”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen