Köpa clobetasol

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Av vilken anledning används Clebetasol?

Clebetasol 0,0,00 05% är en aktuell hudkräm som används för att behandla olika milda till extrema hud- och hårbottensjukdomar som dermatit, eksem, måttlig till svår psoriasis (en kronisk autoimmun hudsjukdom som inducerar svullna, kliande och fjälliga fläckar på kroppens hud ), lichen planus (ett inflammatoriskt hudsjukdom) och discoid lupus erythematosus (en autoimmun sjukdom som orsakar återkommande fjällande hudutslag). 0,5 procent av Clebetasol tenderar att lindra symtom inklusive repor, rodnad, torrhet, skorpa, skalning och smärta.

Hur fungerar Clobetasol?

Den syntetiska kortikosteroidklobetasolen, som är en antiinflammatorisk med hög effekt som är mer potent än hydrokortison, finns i Clobetasol. Genom att blockera utvecklingen av inflammatoriska föreningar, såsom prostaglandiner och leukotriener, som är hormonliknande ämnen som är aktiva i den inflammatoriska processen, fungerar 0,05% av Clobetasol i Clobetasol.

I Clobetasol smalnar och samlas ofta Clobetasol, vilket inducerar utvidgning (vidgning) och läckage av blodkärl, vilket gör att det inflammatoriska svaret kan intensifiera andra inflammatoriska celler i huden. 0,05 procents verkan av Clobetasol i Clobetasol minskar symtomen på inflammatoriska hudsjukdomar, särskilt de som inte svarar på mindre aktiva steroider tillfredsställande.

Vad finns i Clobetasol?

Clobetasol innehåller 0,05 procent av den aktiva ingrediensen clobetasol propionat, som används för att behandla hudsjukdomar som är inflammatoriska. Det innehåller också klorokresol i en krämbas (0,1 procent) som konserveringsmedel.

Dermatitbehandling med Clobetasol

Clobetasol innehåller 0,05 procent klobetasol, en mycket potent antiinflammatorisk kortikosteroid, som fungerar genom att blockera utvecklingen av prostaglandin, ett hormonliknande medel som är involverat i den inflammatoriska processen. Inflammation händer med Clobetasol i många hudsjukdomar, inklusive dermatit och clobetasol. 0,05 procent tenderar att lindra symtom på dermatit, vilket minimerar klåda, rodnad, torrhet och obehag, som, om de inte behandlas, kan bli extrema.

Vad är skillnaden mellan en salva av Clobetasol-grädde och Clobetasol?

Clobetasol-kräm kan smutsas snabbt på huden utan att bli fet och är inte för torr för huden. För sprucken, fjällande hud är Clobetasol-salvan bättre eftersom den innehåller en kombination av olja och vatten som hjälper till att bibehålla fukt och undviker avdunstning.

Vilka biverkningar har Clobetasol?

Brännande, svullnad, repor, sprickor, sprickor och torrhet på applikationsstället är de vanligaste biverkningarna när du tar Clobetasol, liksom hypopigmentering (förlust av hudpigment) och hudatrofi. Långvarig användning av Clobetasol kan sluta fungera effektivt i binjurarna, som innehåller endogena (naturliga) kortikosteroider, och detta kan sakta ner tillväxthastigheten hos spädbarn.

När kan det inte finnas något behov av Clobetasol?

Om du använder Clobetasol kan du inte använda den.

  • Allergiskt mot clobetasol eller någon av Clobetasol-komponenterna
  • Du är gravid, ammar eller är gravid
  • Tuberkulos, akne rosacea (ett kroniskt hudsjukdom), perioral dermatit (ansiktssvullnad runt munnen), svampinfektioner och ulcerösa sjukdomar är bakteriella hudinfektioner.
  • Skada huden

Hur är Clobetasol tänkt att användas?

Genom att mjukt gnugga huden bör du lägga till en 0,05 procent Clobetasol tunn film till det infekterade området av huden två eller tre gånger om dagen. Efter administrering av läkemedlet kan du alltid tvätta händerna för att se till att inget kommer in i ögonen, näsan eller munnen. Clobetasol kan inte användas längre än 2 veckor och är avsett för kortvarig användning. Du kan följa din läkares råd om det inte sker någon symtomförändring efter 2 veckor.

Hur länge kan Clobetasol användas?

Clobetasol kan inte användas längre än 2 veckor och är avsett för kortvarig användning. Du kan följa läkarens råd om det inte uppstår några symtomförändringar efter 2 veckor.

Glömd dos av Clobetasol

Om du saknar en dos Clobetasol, ta den så snart du kommer ihåg det, om inte nästa dos är försenad eller skjuta upp den saknade dosen. En dubbel dos ska inte appliceras.

Hur lagrar jag Clobetasol?

Du ska förvara Clobetasol i ett mörkt, torrt läge under 25 ° C.
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa clobetasol”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen