Köpa clomid

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Av vilken anledning används Clomid?

Hos kvinnor som har svårt att bli gravid eftersom deras äggstockar inte fungerar korrekt och inte ägglossar (en sjukdom som kallas anovulation), men som inte har någon annan uppenbar källa till infertilitet och vars man är fertil, används Clomid-tabletter för att hantera infertilitet. Äggstockarnas normala funktion återställs med Clomid-tabletter, vilket gör att ett ägg mognar och frigörs (ägglossning), som sedan kan befruktas.

Clomidpiller används också hos personer med långvarig ägglossning eller amenorré som kan bero på flera orsaker, såsom att använda oral preventivmedel eller polycystiskt äggstockssyndrom, för att återfå den vanliga menstruationscykeln. Clomid-tabletter används också hos män med lågt antal spermier för att bota manlig infertilitet genom att öka spermiproduktionen (men endast vid en lägre dos på 25 mg).

Hur fungerar Clomid?

Clomid-tabletter inkluderar klomifen, som är en modulator av den selektiva östrogenreceptorn och fäster till hypotalamus (hjärnregleringscentrum) östrogenreceptor, vilket blockerar östrogenens skadliga förstärkningsaktivitet. När nivåerna av östrogen är låga stimuleras hypotalamus att utveckla gonadotrofiner, vilket i sin tur främjar frisättningen från hypofysen (hormonregleringscentret i hjärnan) av FSH (follikelstimulerande hormon) och LH (luteiniserande hormon), som krävs för ägglossning och funktion genom att stimulera utveckling och mognad av äggsäckarna i äggstockarna.

Det bryts ner tills follikeln är helt mogen och släpper ut ägget, vilket är ägglossningen. Den brista, vuxna follikeln som kallas corpus luteum frigör också progesteronhormonet, som tjänar till att förbereda endometrium (livmoderns foder) för förlossning. I Clomid-kapslar lurar klomifen kroppen att reagera som om nivåerna av östrogen är låga, vilket återställer hormonobalansen och ”startar” mekanismen som leder till ägglossningen. Klomifenaktivitet kommer att inducera frisättning av mer än ett ägg åt gången (flera ägglossningar), vilket ökar sannolikheten för tvillingar.

Vad finns i Clomid?

Clomid-tabletter innehåller klomifencitrat, som används för att återställa ägglossningen och behandla infertilitet hos kvinnor.

Vilka är biverkningarna mot Clomid?

I allmänhet absorberas Clomid-piller väl och biverkningar är i allmänhet förknippade med att höga doser tas. Rödhet i ansiktet, måttlig magont eller illamående, svullnad, förstoring av äggstockarna och nedsatt syn är de vanligaste biverkningarna av att ta Clomid-piller. Illamående eller kräkningar, ökad nervös stress, illamående, trötthet, yrsel eller yrsel, sömnlöshet, huvudvärk, bröstsmärtor, tunga menstruationer, intramenstruell spotting (blödning mellan perioder), viktökning, urinering, allergisk dermatit, ökad urinfrekvens och måttligt reversibelt hår förlust var de mindre ofta rapporterade symtomen.

När är det inte lämpligt att använda Clomid?

Om du använder Clomid-piller ska du inte göra det

  • Du är redan gravid, eftersom Clomiphene kan orsaka fosterskador.
  • Har levercancer
  • Din livmoderblödning är sällsynt.
  • Depression patienter lider av
  • Du har svullna äggstockar eller cystor på äggstockarna och orsakas inte av polycystisk ovariesjukdom.

Hur ska Clomid tas?

Från och med den femte dagen i din menstruationscykel kan du ta dina Clomid-tabletter en gång om dagen, med eller utan mat, vid samma tid varje dag, i 5 dagar. Din läkare kan ordinera ytterligare en terapiperiod om du inte har ägglossat efter 5 dagars behandling och din dos kan ökas.

Hur lång tid vill du att Clomid ska ta?

Under en fullständig behandlingsperiod på 5 dagar kan du ta Clomid-piller, som kan upprepas om ägglossningen inte har uppnåtts.

Missad Clomid-dosering

När du hoppar över en dos Clomid-piller, ta dem så snart du kommer ihåg det, såvida inte nästa dos förfaller och den saknade dosen saknas. Du ska inte ta en dubbel dos.

Hur lagrar jag Clomid?

På en mörk, torr plats under 25 ° C, skyddad från ljus och fukt, kan du förvara dina Clomid-tabletter.
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa clomid”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen