Köpa co-cyprindiol

kr 990.00

Se apoteket 

Beskrivning

Är du intresserad av att köpa Co-Cyprindiol online? Du kommer att se att detta läkemedel kan köpas på den här webbplatsen utan recept som du tidigare fått av din egen läkare. Säker, exakt och konfidentiellt. Preventivmedicinen innehåller detta läkemedel, och många läkare rekommenderar att det är säkert att köpa online.

Köp receptfri co-cyprindiol

Vad är Cyprindiol-Co?

Co-cyprindiol är ett mycket effektivt läkemedel mot akne som ordineras när de önskade effekterna inte uppnås genom antibiotikabehandling. Det kräver samma aktiva ingrediens som märkesversionen som en generisk version av den välkända Dianette. Detta läkemedel används mest för att undertrycka oönskad hårväxt och naturligtvis som ett p-piller på grund av dess hormonella egenskaper, förutom att minska effekterna av akne.

Acne: Allmänt sammanhang Acne: Allmänt sammanhang

Akne är en relativt vanlig sjukdom som kännetecknas av närvaron och ansamlingen av hudfläckar i olika storlekar. Whiteheads och så kallade blackheads tenderar att vara tunnare och inte lika vanliga. Denna form av akne hanteras inte i de flesta fall. Större fläckar eller pustler är å andra sidan ofta mer synliga och förekommer ofta i större mängder. Även om de kan förekomma nästan var som helst på huden, är det mest sannolikt att pannan, ryggen, axlarna och bröstet utvecklas. De mer extrema typerna tenderar att ta formen av mycket stora och smärtsamma cystor, vilket lämnar ärr.

Mildare former av akne är en mycket vanlig händelse, eftersom de flesta individer skulle drabbas av någon typ under sin livstid. I åldersgruppen 14-18 år är denna sjukdom mer framträdande, eftersom det första utbrottet verkar förekomma någonstans runt puberteten. Det kan minska i storlek i de flesta situationer när tiden går innan den äntligen försvinner. Men vissa ungdomar av akne fall fortsätter till vuxen ålder och manifesterar sig i en serie utbrott och remissioner.

Acne hos vuxna kvinnor

Akne kan vara en indikation på en hormonell brist eftersom det förekommer hos vuxna kvinnor. Detta behöver inte nödvändigtvis vara en varning eller ett symptom på något faktiskt medicinskt tillstånd. När de väntar på sin period eller under de tidiga stadierna av graviditeten kan många kvinnor vara sårbara för akne när hormonella förändringar uppträder spontant i kroppen.

Plåstren som beskriver akne uppträder vanligtvis på en mer biokemisk nivå när hudsäckarna blockeras av en förening som bildas av talgkörtlarna. För att skydda huden och håret släpps denna kemikalie, kallad talg, naturligt av kroppen. Emellertid kan hyperaktiviteten hos dessa körtlar orsakas av förhöjda nivåer av androgener, vilket leder till ökad talgproduktion och resulterande blockering av hudens porer.

Hur behandlar akne co-cyprindiol?

Eftersom den är baserad på två separata aktiva föreningar, anses Co-cyprindiol vara en hybridbehandling. Alla är hormoner: etinylöstradiol och cyproteron. Cyproteron, den första av de två, är en syntetisk version av progesteron som fungerar genom att sänka mängden androgener i kroppen och, som ett resultat, minska deras effekt på talgkörtlarna. Å andra sidan är etinylöstradiol en östrogenanalog som används i ett farmaceutiskt ämne för att upprätthålla en acceptabel hormonbalans.

Hur köper jag Co-Cyprindiol? Kommer det att beställas online?

Co-cyprindiol är receptbelagt läkemedel, så recept kan sökas i förväg från dem som vill skaffa det. Detta kan uppnås genom standardvägen (boka tid hos allmänläkaren) eller genom en online-praxis där en läkare kan kontaktas via ett livechattprogram eller ett anpassat frågeformulär. I det här fallet, efter att ha utvärderat symtomen, kommer läkaren att ge medicinen om han fastställer att du är berättigad till denna vård.

Du kan dock enkelt göra det med ett onlineapotek om du vill uppgradera ditt Co-Cyprindiol-recept och beställa det online. En ny mötesomgång kommer naturligtvis att krävas, men snarare än att få ett recept för första gången kommer proceduren att påskyndas kraftigt.

Hur är jag tänkt att använda co-cyprindiol?

Det är av avgörande betydelse att följa förskrivarens anvisningar exakt när du använder denna procedur. Genom att göra detta kan du säkerställa maximal effekt och samtidigt minska sannolikheten för biverkningar. Eftersom detta är ett hormonläkemedel kan dess missbruk ha potentiellt oavsiktliga effekter, så det är också nödvändigt att bekanta sig med informationen som medföljer varje förpackning med Co-Cyprindiol i den officiella bipacksedeln.

Det är möjligt att definiera mer allmänna instruktioner för användning av detta läkemedel enligt följande:

 • Ta det enligt receptet
 • Använd inte det om något annat preventivmedel fortfarande används.
 • På den första dagen av din tid, börja använda receptet.
 • Dosen är ett piller om dagen samtidigt,
 • Svälj tabletten hela med en flaska vatten.
 • Detta piller ska administreras inom de första tre veckorna av menstruationscykeln (21 dagar) och bör inte tas inom sju dagar efter menstruationscykeln.
 • Ändra aldrig den rekommenderade dosen
 • Täck aldrig för en dos som saknas genom att multiplicera nästa dos; läs bipacksedeln om du inte tar ett piller.

Sådana tecken är endast för instruktioner. Det är möjligt att hitta mer detaljer i broschyren.

 • Vilka är biverkningarna av co-cyprindiol?
 • Allergiskt svar (svullnad i läppar, mun, hals eller ansikte, nässelfeber)
 • Clot
 • Extrem bröstsmärta eller täthet
 • Hjärtstopp eller stroke
 • Migrän
 • Leverproblem (gulsot), extrem smärta i magen
 • Livmoderhalscancer
 • Vaginal urladdning och tryck från bäckenet
 • Bröstcancer
 • Förändringar i bröstvårtan
 • Depression eller svängningar i humör
Co-cyprindiol order (utan recept)

Ovanstående tabell hjälper dig att beställa Co-Cyprindiol. Du hittar mer kunskap om detta läkemedel där också. Vi uppmuntrar dig också att få tillgång till denna online-medicinska tjänst när du är involverad i ett alternativ preventivmedicin. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Co-Cyprindiol
Se mer läkemedel / preventivmedel;
Lär dig allt om kondomer.

Gå till vårdgivaren online eller tryck nedan på knappen ”Köp nu”.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa co-cyprindiol”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen