Köpa competact

kr 1,366.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad är Competact-programmet?

Competact är ett oralt läkemedelsläkemedel som används för att behandla typ 2-diabetes effektivt, särskilt för personer som är överviktiga eller inte kan förbättra sin livsstil. Detta läkemedel rekommenderas också för patienter med blodsocker som inte kan reglera metformin på den högsta tolererade nivån.

Competact finns i tablettform och fungerar genom att minska blodsockernivån. Det kan användas av både män och kvinnor över 18 år för typ 2-diabetes.

Hur fungerar Competact?

Typ 2-diabetes är en sjukdom som kräver minskad bukspottkörtelaktivitet som inte kan producera tillräckligt med insulin för att måtta blodsockernivån. Två aktiva ingredienser används i Competact: pioglitazon och metformin; var och en har ett distinkt handlingssätt.

Ingrediensen i pioglitazon (en form av antidiabetiskt läkemedel som kallas tiazolidindion eller glitazon) är avsedd att förbättra responsen från muskel-, fett- och leverceller på insulin, vilket säkerställer att naturligt insulin kan användas av kroppen. Pioglitazon minskar också mängden glukos som frigörs i levern och bibehåller funktionen hos de insulinproducerande cellerna i bukspottkörteln (betaceller).

Metformin (ett slags antidiabetiskt läkemedel som kallas biguanid) verkar genom att hämma produktionen av glukos i leverceller och minska dess absorption i blodomloppet från tarmarna efter intag. Det ökar också insulinkänsligheten hos muskelceller.

Vilka är fördelarna med att använda Competact?

När du använder Competact finns det ett antal fördelar som kan läras.

 • För patienter vars glukosnivåer inte kan kontrolleras av enbart metformin är Competact ett viktigt botemedel.
 • Competact innehåller två separata aktiva ingredienser, som innehåller vardera roll för att behandla komplikationerna i samband med typ 2-diabetes.
 • Många kliniska prövningar har bekräftat läkemedlets effektivitet, vilket bevisar att det kan reglera blodsockernivån både omedelbart efter måltiderna och mellan måltiderna.
 • För typ 2-diabetes föreslås Competact som en andra linjens behandling, särskilt för överviktiga patienter som inte kan upprätthålla lämplig glykemisk reglering.
Hur man använder Competact

Med Competact kan du ta ett piller, med eller utan mat, på morgonen och ett på kvällen. Detta kan minskas genom att ta tabletterna med eller omedelbart efter en måltid om du märker att tabletterna inducerar störd mage. Ett glas vatten bör sväljas med dem. Du kommer vanligtvis att rekommenderas att kontinuerligt lägga till pioglitazon i systemet hos patienter som övergår från Metformin ensamt till Competact, så att du enkelt kan möta den tillgängliga dosen. Anteckningarna som följer med detta läkemedel bör alltid vara säkra på att läsa.

Vilka doser av Competact finns tillgängliga

Competact tabletter kan enligt uppgift endast köpas från Online Doctor i doser på 15 mg respektive 850 mg för pioglitazon (som hydroklorid) och metforminhydroklorid. Det är underförstått att detta har optimal effektivitet och låg risk för biverkningar.

Cirka 15 mg / 850 mg

Vilka biverkningar känner du med Competact?

I ett antal medicinska prövningar som har visat sig vara framgångsrika och säkra för användning har Competact testats vetenskapligt. Med alla receptbelagda läkemedel finns det dock en möjlig risk för biverkningar. Biverkningar som är populära inkluderar:

 • Magtarmkanalen såsom diarré och kräkningar
 • Biverkningar som är extremt sällsynta kan inkludera
 • Klåda, rodnad i huden och vitamin B12-förlust.

Medan det är mycket tveksamt, ring läkaren för råd och kompletterande detaljer om du har några frågor om en viss biverkning eller om du har en allergisk reaktion när du tar detta läkemedel.

Vilka är garantierna för att använda Competact?

 • Innan du tar Competact-piller finns det en rad steg som bör övervägas.
 • När du använder denna behandling bör alkohol undvikas.
 • Du kan gå upp i vikt med pioglitazon (huvudingrediensen). Du bör övervaka din vikt dagligen och om du ökar i vikt bör du tala om det för din läkare.
 • Om du har haft njurfel / sjukdom, hjärtsjukdom / attacker eller nedsatt leverfunktion kan du inte använda Competact.
 • Competact är inte godkänt för användning under amning eller amning.
 • När du använder Competact kan du fortfarande träffa en läkare om du behöver kirurgi under narkos. Detta beror på att insulin vanligtvis reglerar blodsockernivån, så du kommer att bli ombedd att undvika att ta detta läkemedel 48 timmar före ingreppet.

Hur köper jag Competact online säkert?

För att starta ett snabbt och enkelt online-möte kan du beställa Competact-tabletter online från läkaren online genom att helt enkelt klicka på länken ovan. Ditt möte kommer att granskas av en av våra läkare, som kommer att avgöra din lämplighet med avseende på svårighetsgraden av dina kliniska symtom och den tillgängliga dosen. Om ditt samråd accepteras kan du bekvämt köpa detta läkemedel och samla det genom vår snabbdistribution nästa dag.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa competact”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen