Köpa competact

kr 1,366.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad Àr Competact-programmet?

Competact Àr ett oralt lÀkemedelslÀkemedel som anvÀnds för att behandla typ 2-diabetes effektivt, sÀrskilt för personer som Àr överviktiga eller inte kan förbÀttra sin livsstil. Detta lÀkemedel rekommenderas ocksÄ för patienter med blodsocker som inte kan reglera metformin pÄ den högsta tolererade nivÄn.

Competact finns i tablettform och fungerar genom att minska blodsockernivÄn. Det kan anvÀndas av bÄde mÀn och kvinnor över 18 Är för typ 2-diabetes.

Hur fungerar Competact?

Typ 2-diabetes Àr en sjukdom som krÀver minskad bukspottkörtelaktivitet som inte kan producera tillrÀckligt med insulin för att mÄtta blodsockernivÄn. TvÄ aktiva ingredienser anvÀnds i Competact: pioglitazon och metformin; var och en har ett distinkt handlingssÀtt.

Ingrediensen i pioglitazon (en form av antidiabetiskt lÀkemedel som kallas tiazolidindion eller glitazon) Àr avsedd att förbÀttra responsen frÄn muskel-, fett- och leverceller pÄ insulin, vilket sÀkerstÀller att naturligt insulin kan anvÀndas av kroppen. Pioglitazon minskar ocksÄ mÀngden glukos som frigörs i levern och bibehÄller funktionen hos de insulinproducerande cellerna i bukspottkörteln (betaceller).

Metformin (ett slags antidiabetiskt lÀkemedel som kallas biguanid) verkar genom att hÀmma produktionen av glukos i leverceller och minska dess absorption i blodomloppet frÄn tarmarna efter intag. Det ökar ocksÄ insulinkÀnsligheten hos muskelceller.

Vilka Àr fördelarna med att anvÀnda Competact?

NÀr du anvÀnder Competact finns det ett antal fördelar som kan lÀras.

 • För patienter vars glukosnivĂ„er inte kan kontrolleras av enbart metformin Ă€r Competact ett viktigt botemedel.
 • Competact innehĂ„ller tvĂ„ separata aktiva ingredienser, som innehĂ„ller vardera roll för att behandla komplikationerna i samband med typ 2-diabetes.
 • MĂ„nga kliniska prövningar har bekrĂ€ftat lĂ€kemedlets effektivitet, vilket bevisar att det kan reglera blodsockernivĂ„n bĂ„de omedelbart efter mĂ„ltiderna och mellan mĂ„ltiderna.
 • För typ 2-diabetes föreslĂ„s Competact som en andra linjens behandling, sĂ€rskilt för överviktiga patienter som inte kan upprĂ€tthĂ„lla lĂ€mplig glykemisk reglering.
Hur man anvÀnder Competact

Med Competact kan du ta ett piller, med eller utan mat, pÄ morgonen och ett pÄ kvÀllen. Detta kan minskas genom att ta tabletterna med eller omedelbart efter en mÄltid om du mÀrker att tabletterna inducerar störd mage. Ett glas vatten bör svÀljas med dem. Du kommer vanligtvis att rekommenderas att kontinuerligt lÀgga till pioglitazon i systemet hos patienter som övergÄr frÄn Metformin ensamt till Competact, sÄ att du enkelt kan möta den tillgÀngliga dosen. Anteckningarna som följer med detta lÀkemedel bör alltid vara sÀkra pÄ att lÀsa.

Vilka doser av Competact finns tillgÀngliga

Competact tabletter kan enligt uppgift endast köpas frÄn Online Doctor i doser pÄ 15 mg respektive 850 mg för pioglitazon (som hydroklorid) och metforminhydroklorid. Det Àr underförstÄtt att detta har optimal effektivitet och lÄg risk för biverkningar.

Cirka 15 mg / 850 mg

Vilka biverkningar kÀnner du med Competact?

I ett antal medicinska prövningar som har visat sig vara framgÄngsrika och sÀkra för anvÀndning har Competact testats vetenskapligt. Med alla receptbelagda lÀkemedel finns det dock en möjlig risk för biverkningar. Biverkningar som Àr populÀra inkluderar:

 • Magtarmkanalen sĂ„som diarrĂ© och krĂ€kningar
 • Biverkningar som Ă€r extremt sĂ€llsynta kan inkludera
 • KlĂ„da, rodnad i huden och vitamin B12-förlust.

Medan det Àr mycket tveksamt, ring lÀkaren för rÄd och kompletterande detaljer om du har nÄgra frÄgor om en viss biverkning eller om du har en allergisk reaktion nÀr du tar detta lÀkemedel.

Vilka Àr garantierna för att anvÀnda Competact?

 • Innan du tar Competact-piller finns det en rad steg som bör övervĂ€gas.
 • NĂ€r du anvĂ€nder denna behandling bör alkohol undvikas.
 • Du kan gĂ„ upp i vikt med pioglitazon (huvudingrediensen). Du bör övervaka din vikt dagligen och om du ökar i vikt bör du tala om det för din lĂ€kare.
 • Om du har haft njurfel / sjukdom, hjĂ€rtsjukdom / attacker eller nedsatt leverfunktion kan du inte anvĂ€nda Competact.
 • Competact Ă€r inte godkĂ€nt för anvĂ€ndning under amning eller amning.
 • NĂ€r du anvĂ€nder Competact kan du fortfarande trĂ€ffa en lĂ€kare om du behöver kirurgi under narkos. Detta beror pĂ„ att insulin vanligtvis reglerar blodsockernivĂ„n, sĂ„ du kommer att bli ombedd att undvika att ta detta lĂ€kemedel 48 timmar före ingreppet.

Hur köper jag Competact online sÀkert?

För att starta ett snabbt och enkelt online-möte kan du bestÀlla Competact-tabletter online frÄn lÀkaren online genom att helt enkelt klicka pÄ lÀnken ovan. Ditt möte kommer att granskas av en av vÄra lÀkare, som kommer att avgöra din lÀmplighet med avseende pÄ svÄrighetsgraden av dina kliniska symtom och den tillgÀngliga dosen. Om ditt samrÄd accepteras kan du bekvÀmt köpa detta lÀkemedel och samla det genom vÄr snabbdistribution nÀsta dag.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera ”Köpa competact”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Köp dina lÀkemedel online

Leverans inom 24 timmar

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen