Köpa condyline

kr 761.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Köp Condyline utan recept online

Condyline, vad är det?

Condyline är ett läkemedel som innehåller 0,5 procent av den aktiva ingrediensen podophyllotoxin. Det är en vätska som levereras med en leverans av plastapplikatorpinnar som finns i en 3,5 ml behållare.

Condyline, en utbredd infektion hos sexuellt aktiva män och kvinnor, var ett av de första läkemedlen som licensierats för behandling av könsvårtor. Även om det inte finns några livshotande effekter från infektionen, är symtomen obehagliga och extremt smittsamma. Som sin aktiva ingrediens använder Condyline podophyllotoxin, ett läkemedel som härrör från rötterna till Podophyllum indiska vinstockar.

Medan könsvårtsinfektion är vanligare hos unga vuxna som är sexuellt aktiva kan äldre också få sjukdomen. I sådana fall har Condyline också visat sig vara ett framgångsrikt läkemedel.

Vad använder du Condyline för?

Condyline är en aktuell hudlösning som används för att bota könsvårtor, vilket betyder ”påverkar huden” i kutan bemärkelse.

Podofyllotoxin, som förhindrar att vårtor utvecklas eller splittras, är den aktiva ingrediensen. Condyline är ett framgångsrikt och effektivt läkemedel med en hög framgångsrekord, vilket inom tre dagar också förbättrar könsvårtor. För både män och kvinnor är Condyline väl anpassad. Genom vårt onlineapotek, utan att behöva besöka en läkare personligen, kan du beställa Condyline.

Hur vet du om du lider av könsvårtor?

En infektion med HPV, humant papillomvirus, utlöser könsvårtor. Vårtor är små tillväxt runt penis, vagina eller anus som dyker upp. Under vaginalt eller analt samlag förmedlas de oftast, men de kan också vidarebefordras av icke-penetrerande kommunikation. Under det första utbrottet rekommenderas det alltid att husläkaren eller tandköttskliniken upptäcker påstådda könsvårtor.

Även om vårtorna inte är försvagande eller cancerösa, med mediciner som Condyline, föredrar många människor att ta bort dem. En av de vanligaste sexuellt överförbara sjukdomarna är HPV: statistik indikerar att någon gång skulle hälften av alla sexuellt aktiva individer drabbas av HPV. För kvinnor är könsvårtor betydligt vanligare än för män.

Hur fungerar Condyline?

En transparent lokal lösning som innehåller podofyllotoxin är Condyline 0,5 procent lösning. Podofyllotoxinet förenar kärnorna i de infekterade cellerna när de fästs på vårtorna. Cellernas förmåga att differentiera och multiplicera riktas, vilket hindrar vårtor från att utvecklas. De ersätts av friska hudceller när de ursprungliga vårtcellerna dör. Biverkningar är ovanliga, men kan innebära en känsla av brännande / stickningar vid applicering och obehag eller rodnad i det drabbade området ibland.

Vem är villig att använda Condyline?

Män och kvinnor över 18 år bör använda Condyline, men en specialist kan varna dem. Detta tillvägagångssätt bör inte användas för tonåringar och vuxna under 18 år. Kvinnor som ammar eller ammar är inte heller berättigade, liksom personer med podofyllotoxinallergier.

Hur lång tid skulle det ta innan resultaten hittades?

Dessa effekter är vanligtvis först synliga efter tre dagar, och efter cirka fyra veckor försvinner vårtorna helt. Före försvinnandet kan vårtorna bli vita. Condyline kan endast användas för extern terapi; lägg inte till det i slemhinnans mjuka vävnad som anus eller vagina. Följ de givna instruktionerna.

HPV hanteras inte helt med Condyline. Kroppen verkar dock bli av med infektionen över tid på egen hand. Cancer kan orsakas av sådana HPV-stammar, även om detta skiljer sig från den stam som orsakar könsvårtor. När du använder Condyline kan vårtor också spridas, så vidta åtgärder som att använda säkerhet och tvätta dela sexleksaker mellan applikationer.

5 mg / ml kondylin 3,5 ml

Varför välja en läkare online?

Undrar du var du kan få lösningen från Condyline? På rätt plats är du. Vi erbjuder:

  • Snabb leverans: beställ före kl. 16.00 Få din behandling så snart nästa dag och
  • Gratis konsultationsanläggning online med en av våra licensierade GMC-läkare
  • Diskret paket och diskret service: Vi har inte apotekets märke eller logotyp på vår förpackning så att du kan få din vård var som helst.
  • UK-baserade läkare och GMC-registrerade Storbritannien
  • Det finns bara bevisade receptbelagda läkemedel,
  • Auktoriserad av General Pharmacy Council och kommittén för behandlingskvalitet.

Vilka är fördelarna med att använda Condyline?

De mest smittsamma är tecknen på könsvårtor som förekommer externt. I över 60 procent av fallen, vid en enda okontrollerad sexuell beröring, överför dessa yttre utbrott sjukdomen till en annan person. Inom de första tre dagarna av ansökan är Condyline enkel att administrera till dessa yttre tecken och hanterar deras spridning. Denna lösning tar bort tecken på könsvårtor inom 4 veckor med noggrann administrering. Det gör riskabla kirurgiska ingrepp som kryoterapi och elektrokauteri onödiga och hjälper återhämtningsprocessen att hanteras av patienter.

Condyline-ersättare

Fysisk avlägsnande av vårtorna är det enda icke-medicinska alternativet till Condyline-lösningen. I mer allvarliga situationer används detta också bara efter att andra terapeutiska val har uttömts. För mer information kan du behöva träffa din husläkare.

Warticon-kräm och Aldara-kräm, ett aktuellt läkemedelsläkemedel som också finns tillgängligt från Apoteket, är de andra alternativen för behandling av könsvårtor. Aldara aktiverar immunförsvaret för att bekämpa infektionen, vilket, vanligtvis inom 2-4 månader, gör att utbrott av könsvårtor försvinner. Warticon-kräm innehåller samma portion som Condyline, men det anses vanligtvis vara enklare att administrera till kvinnor.

Beställning av condyline (över disk)

Från tabellen ovan kan du beställa Condyline. Du hittar mer kunskap om detta läkemedel där också. Vi uppmanar dig också att besöka denna onlineleverantör medan du är involverad i kompletterande STD-medicin. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Condyline;
Se fler läkemedel / produkter för könssjukdomar;
Läs mer information om STD.

Besök läkemedelsleverantören online eller tryck på knappen nedan ’Köp nu’
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa condyline”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen