Köpa crestor

kr 921.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad Àr Crestor?

En typ av ’statin’ Ă€r Crestor eller rosuvastatin, som Ă€r lipidsĂ€nkande lĂ€kemedel, Ă€ven kallat HMG-CoA. Det minskar förhöjda nivĂ„er av kolesterol i kroppen som anvĂ€nds i kombination med mat, motion och viktminskning och lindrar tillhörande tillstĂ„nd. NivĂ„n pĂ„ sĂ„ kallat hĂ€lsosamt kolesterol stiger dĂ€rför och kranskĂ€rlssjukdom undviks.

En typ av fett som finns i vÄrt blod Àr kolesterol. Det spelar en mycket viktig roll för att upprÀtta och bevara rÀtt funktion hos olika delar av kroppen, sÄsom vÄr hjÀrna och hud. Maten vi Àter, som nötkött, Àgg, smör, ost och mjölk, fyller oss med kolesterol. Levern ansvarar för kolesterolsyntesen och förser den med majoriteten av vÄr kropp. VÄr kropp krÀver inte mycket kolesterol, Àven om det Àr viktigt. ArtÀrerna som transporterar blod genom vÄr kropp blockeras nÀr blodet Àr mÀttat med för mycket.

Högt kolesterol Àr en riskfaktor för stroke och hjÀrtinfarkt. För att minska mÀngden kolesterol i blodet kan mÀnniskor bli sjuka sÄ att de behöver ta droger. En balanserad kost och livsstil rekommenderas ofta i sÄdana situationer. Crestor Àr ett receptbelagt lÀkemedel som Àr till stor hjÀlp.

Hur Àr detta lÀkemedel avsett att anvÀndas?

Rosuvastatin kommer som en tablett som tar munnen (Crestor). Rosuvastatin kan ocksÄ tas via munnen eller öppnas i kapselform (Ezallor), kombinerat med vatten och levereras via ett matningsrör. Det tas normalt med eller utan frukt, en gÄng om dagen. Ta rosuvastatin varje dag ungefÀr vid samma tidpunkt. Följ riktlinjerna pÄ ditt recept och be lÀkaren eller apotekaren att beskriva nÄgot du inte förstÄr. Ta exakt enligt instruktionerna, rosuvastatin. Ta inte lÀkaren mer eller mindre eller oftare Àn föreskrivet.

Din lÀkare kan starta dig med en lÄg dos rosuvastatin och gradvis höja din dos varannan till var fjÀrde vecka, inte mer Àn en gÄng.

Ta hela kapslarna (Ezallor); tugga inte eller krossa dem. Om kapseln inte kan Àtas, öppna den och strö försiktigt 1 tsk Àppelmos med innehÄllet. Ta omedelbart pastan med dig utan att svÀlja den. För senare anvÀndning, förvara inte Àppelmoskombinationen.

Och om du mÄr bra, försök att anvÀnda rosuvastatin. Sluta inte ta rosuvastatin utan att kontakta psykiateren.

Bieffekter

Statiner och de flesta lÀkemedel har negativa effekter. De mest framtrÀdande biverkningarna inkluderar matsmÀltningsstörningar, skador pÄ levern och inflammation i musklerna. Minnesförlust och missförstÄnd kan orsakas av statiner. Men dessa tecken försvinner inom nÄgra veckor efter att lÀkemedlet har tagits, enligt FDA. Statiner kan störa dem om individer tar andra mediciner. NÀr du tar statiner kan grapefruktjuice ocksÄ stoppas, eftersom det reagerar med medicinen, vilket minskar statins effekt. LÀkare rekommenderar att patienter rapporterar dem till en lÀkare om följande biverkningar uppstÄr, och det kan vara viktigt att undvika att ta dem.

  • Depressionen
  • Förstoppning
  • Svaghet
  • Yrseln
  • Sömnlöshet
  • Hosta

Crestor Àr rosuvastatinsalt. Det hÀmmar HMG-CoA-reduktasenzymet, vilket Àr det material som vÄr kropp behöver för kolesterolutveckling.

Hos vissa patienter med diabetes, kranskÀrlssjukdom och andra komplikationer minskar risken för stroke, hjÀrtsvikt och andra hjÀrtproblem.

Den kan anvÀndas för att behandla genetiska element med högt kolesterol, sÄvÀl som heterozygota och homozygota former.

Utlöser Crestor en viktökning?

Medan mÄnga hÀvdar att de genomgÄr viktökning, ökade bara 1,89 procent i vikt, vilket Àr lika med 1762 individer, enligt en undersökning av Online Doctor. Bland dem:

  • 69,23% var kvinnor och 30,77% var mĂ€n.
  • 12,16 procent var mellan 40 och 49 Ă„r.
  • 28,22 procent var mellan 50 och 59 Ă„r.
  • 56,3 procent var 60-69 Ă„r gamla.

SÄ Àven om det finns en risk för viktökning finns det en begrÀnsad population av individer.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera “Köpa crestor”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Köp dina lÀkemedel online

Leverans inom 24 timmar

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen