Köpa crestor

kr 921.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad är Crestor?

En typ av ’statin’ är Crestor eller rosuvastatin, som är lipidsänkande läkemedel, även kallat HMG-CoA. Det minskar förhöjda nivåer av kolesterol i kroppen som används i kombination med mat, motion och viktminskning och lindrar tillhörande tillstånd. Nivån på så kallat hälsosamt kolesterol stiger därför och kranskärlssjukdom undviks.

En typ av fett som finns i vårt blod är kolesterol. Det spelar en mycket viktig roll för att upprätta och bevara rätt funktion hos olika delar av kroppen, såsom vår hjärna och hud. Maten vi äter, som nötkött, ägg, smör, ost och mjölk, fyller oss med kolesterol. Levern ansvarar för kolesterolsyntesen och förser den med majoriteten av vår kropp. Vår kropp kräver inte mycket kolesterol, även om det är viktigt. Artärerna som transporterar blod genom vår kropp blockeras när blodet är mättat med för mycket.

Högt kolesterol är en riskfaktor för stroke och hjärtinfarkt. För att minska mängden kolesterol i blodet kan människor bli sjuka så att de behöver ta droger. En balanserad kost och livsstil rekommenderas ofta i sådana situationer. Crestor är ett receptbelagt läkemedel som är till stor hjälp.

Hur är detta läkemedel avsett att användas?

Rosuvastatin kommer som en tablett som tar munnen (Crestor). Rosuvastatin kan också tas via munnen eller öppnas i kapselform (Ezallor), kombinerat med vatten och levereras via ett matningsrör. Det tas normalt med eller utan frukt, en gång om dagen. Ta rosuvastatin varje dag ungefär vid samma tidpunkt. Följ riktlinjerna på ditt recept och be läkaren eller apotekaren att beskriva något du inte förstår. Ta exakt enligt instruktionerna, rosuvastatin. Ta inte läkaren mer eller mindre eller oftare än föreskrivet.

Din läkare kan starta dig med en låg dos rosuvastatin och gradvis höja din dos varannan till var fjärde vecka, inte mer än en gång.

Ta hela kapslarna (Ezallor); tugga inte eller krossa dem. Om kapseln inte kan ätas, öppna den och strö försiktigt 1 tsk äppelmos med innehållet. Ta omedelbart pastan med dig utan att svälja den. För senare användning, förvara inte äppelmoskombinationen.

Och om du mår bra, försök att använda rosuvastatin. Sluta inte ta rosuvastatin utan att kontakta psykiateren.

Bieffekter

Statiner och de flesta läkemedel har negativa effekter. De mest framträdande biverkningarna inkluderar matsmältningsstörningar, skador på levern och inflammation i musklerna. Minnesförlust och missförstånd kan orsakas av statiner. Men dessa tecken försvinner inom några veckor efter att läkemedlet har tagits, enligt FDA. Statiner kan störa dem om individer tar andra mediciner. När du tar statiner kan grapefruktjuice också stoppas, eftersom det reagerar med medicinen, vilket minskar statins effekt. Läkare rekommenderar att patienter rapporterar dem till en läkare om följande biverkningar uppstår, och det kan vara viktigt att undvika att ta dem.

  • Depressionen
  • Förstoppning
  • Svaghet
  • Yrseln
  • Sömnlöshet
  • Hosta

Crestor är rosuvastatinsalt. Det hämmar HMG-CoA-reduktasenzymet, vilket är det material som vår kropp behöver för kolesterolutveckling.

Hos vissa patienter med diabetes, kranskärlssjukdom och andra komplikationer minskar risken för stroke, hjärtsvikt och andra hjärtproblem.

Den kan användas för att behandla genetiska element med högt kolesterol, såväl som heterozygota och homozygota former.

Utlöser Crestor en viktökning?

Medan många hävdar att de genomgår viktökning, ökade bara 1,89 procent i vikt, vilket är lika med 1762 individer, enligt en undersökning av Online Doctor. Bland dem:

  • 69,23% var kvinnor och 30,77% var män.
  • 12,16 procent var mellan 40 och 49 år.
  • 28,22 procent var mellan 50 och 59 år.
  • 56,3 procent var 60-69 år gamla.

Så även om det finns en risk för viktökning finns det en begränsad population av individer.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa crestor”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen