Köpa daktarin

kr 621.00

Se apoteket 

Beskrivning

Vad är 2 procent gel med Daktarin?

För att förebygga hudinfektioner som ringorm, fotsvamp (hudinfektion i fötterna), jock-klåda (svampinfektion i skinkorna, inre lår och könsorgan) och andra svampinfektioner används Daktarin 2% gel i stor utsträckning . Det kan också användas för att behandla pityriasis, vilket gör att magen, huvudet, benen och nacken lättar upp huden.

Daktarin 2 procent Gel, en antifungal azol, hämmar utvecklingen av svampar på din hud och behandlar därmed infektioner. Det används som gel, pulver och flytande dimma, samt som en lotion. Det finns också en form av suppositorium som injiceras för behandling i slidan.

Dosering Daktarin 2% Gel

Doseringen och administreringslängden av Daktarin 2 procent gel beror på vilken typ av infektion den används för. Applicera den två gånger om dagen eller enligt instruktioner från din läkare. Var noga med att inte applicera den längre än föreskriven tid. Detta kommer inte att förbättra hälsan mer effektivt, så det kommer att öka biverkningarna. Läs och följ anvisningarna ordentligt medan du använder en vaginal kräm eller suppositorium.

Möjliga biverkningar

En mild inflammation på huden där den tillsätts eller en brännande och repande känsla i det drabbade området är de potentiella biverkningarna som Daktarin 2 procent Gel kan ha. Som sådan behöver dessa tecken ingen medicinsk vägledning. Om du har en allergisk reaktion som utslag, svullnad i mun, tunga och ansikte eller nässelfeber, kontakta omedelbart läkaren. Din läkare kan också få råd om förhöjd rodnad, obehag eller svullnad i det drabbade området.

Hur man använder 2 procent gel för Daktarin

Innan du använder Daktarin 2 procent gel på de drabbade sektionerna måste du torka området. Stoppa täta plagg av syntetiska tyger och gå efter lätta kläder av bomull. Till och med, garantera att du inte sprutar det på dina ögon. Tvätta ögonen snabbt med kallt vatten om något händer.

Detaljerna som ges här är fokuserade på läkemedlets salt och substans. Läkemedlets effekter och användningar kan skilja sig från person till person. Innan du tar detta läkemedel är det bäst att söka en hudläkare.

Vilka tillämpningar har 2 procent Gel Daktarin?

Candidosis oral

Daktarin 2 procent gel används för att behandla svampinfektioner i munnen orsakade av Candida albicans-svampen.

Candidiasis vaginal

Vid behandling av vaginala infektioner orsakade av Candida albicans-svamp används Daktarin 2% Gel.

Infektion av svamphud

Daktarin 2% Gel används vid behandling av svamp-orsakade hudinfektioner. Det används också för att behandla nagelsjukdomar orsakade av svampar.

Huvudsakliga Daktarin gelhöjdpunkter

Hur länge skulle effekten pågå?

I genomsnitt varar effekten av detta läkemedel i 24 timmar.

Vad är början på handling?

Du kommer att se den högsta salivkoncentrationen av detta läkemedel inom 7 timmar efter den orala dosen.

Finns det några varningar om graviditet?

Om inte strikt krävs, rekommenderas inte användning av detta läkemedel under amning. Innan du går med på att ta detta läkemedel, fråga läkaren om de potentiella fördelarna och farorna.

Kommer beroende orsaka det?

Det har inte funnits några dokumenterade beroendemönster.

Finns det några amningsvarningar?

Det finns inga goda bevis för användningen av detta läkemedel hos kvinnor som ammar. När du lägger till aktuell kräm, använd den med försiktighet. Innan du går med på att ta detta läkemedel, fråga läkaren om de potentiella fördelarna och farorna.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa daktarin”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen