Köpa dermacort

kr 711.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Och vad är Dermacort?

För att optimera frisättningen och uppdelningen av dess aktiva ingrediens, hydrokortison, i huden utvecklades Dermacort-krämformuleringen. Det används för att behandla binbett och stick med eksem, seborroiskt eksem, hudirritation som kan orsakas av allergier eller irriterande ämnen och hudreaktioner.

Det fungerar genom att arbeta inom cellerna när hydrokortison tillsätts till huden för att fördröja frisättningen av inflammatoriska föreningar som gör att blodkärlen kan expandera. Detta sänker hudinflammationen och gör det lättare att bota huden. På bara några timmar lindrar Dermacort klåda.

Eksem: En kort recension

Eksem är namnet på en kategori av sjukdomar som orsakar rodnad, klåda och inflammation i huden. Det generiska namnet för dermatit är eksem, vilket är den term som vanligtvis används för hudirritation. Båda aspekterna av eksem involverar rodnad och repor, och vissa blåsor eller skal. Det finns många former av eksem, och det är viktigt för medicinkvaliteten att du behöver bestämma vilken typ av sjukdom du har.

Medan den exakta orsaken till eksem är oklar, vet forskare att oberoende av en blandning av gener och miljöfaktorer så gör individer som upplever eksem. När immunsystemet utsätts för ett irriterande ämne eller allergen reagerar inte hudcellerna som vanligt och orsakar därmed utbrott.

Terapi

Demacort används för att behandla binbett och stick som orsakas av eksem, seboreiskt eksem, hudirritation på grund av allergier eller irriterande ämnen och hudreaktioner. Hudinflammation uppstår när olika föreningar släpps ut i huden genom en allergisk reaktion eller hudirritation som vidgar blodkärlen och får den infekterade regionen att se sår, svullen, kliande och smärtsam.

Det fungerar genom att arbeta inom cellerna när hydrokortison tillsätts till huden för att fördröja frisättningen av inflammatoriska föreningar som gör att blodkärlen kan expandera. Detta sänker hudinflammationen och gör det lättare att bota huden. På bara några timmar lindrar Dermacort klåda.

I Spanien, får jag köpa Dermacort online?

En läkare kommer i allmänhet att avgöra allvaret när man behandlar sjukdomen innan man bestämmer vilken typ av läkemedel som ska användas. Genom en säker läkemedelsleverantör som ett onlineapotek kan Dermacort köpas online. Även om du borde vara medveten om att detta är ett receptbelagt läkemedel i Spanien, vilket innebär att du måste ha ett recept för att lagligt skaffa det.

Många onlinekliniker tillhandahåller olika typer av läkarkonsultation: alla dessa verktyg finns för att hjälpa läkaren som anställts av onlinekliniken att göra en utbildad bedömning av din lämplighet för vård, baserat på din profil och din medicinska bakgrund, från livechattappar till personliga frågeformulär.

Om läkaren är tydlig kommer han att ge ett recept och använda det för att leverera lämpligt läkemedel direkt till din dörr just nu.

Hur används Dermacort?

Det är helt viktigt att korrekt följa instruktionerna från din läkare när du använder Dermacort. Dessutom, för en detaljerad sammanfattning av proceduren kan du också granska den officiella patientidentifieringsbipacksedeln som kan placeras på varje läkemedelsförpackning. Att använda det skulle betydligt leda till att minska risken för biverkningar och öka sannolikheten för framgång samtidigt.

Du kan definiera några mer allmänna rekommendationer enligt följande:

 • Dermacort hydrokortisonkräm ska tillsättas tunt till det eller de infekterade hudområdena i upp till sju dagar, en eller två gånger om dagen.
 • Använd inte grädden på trasiga eller förorenade delar av huden och lägg inte till den i ansiktet förrän läkaren har sagt till dig.
 • Var vaksam för att skydda dina pupiller, läppar, näsa eller könsregion från att ha krämen. Om oavsiktlig beröring inträffar, desinficera den med kallt vatten.
 • Tvätta händerna väl efter att krämen har applicerats, såvida inte regionen som ska rengöras är dina händer.
 • Tills det har instruerats av en läkare bör du inte täcka det behandlade området med lufttäta förband som bandage eller andra förband, eftersom de kan öka absorptionen av läkemedlet i blodomloppet och kan öka risken för biverkningar.
 • Om dina symtom inte förändras eller försämras under de första sju dagarna efter att du använt krämen, kontakta läkare.
 • Ta inte Dermacort i mer än sju dagar utan att din läkare har kontrollerats.
 • Du bör undvika att använda Dermacort och kontakta din läkare om du upptäcker att det hudområde du hanterar har förorenats.

Finns det några biverkningar?

Dermacort kommer också med ett antal potentiella biverkningar, som med andra receptbelagda läkemedel. En allergisk reaktion mot läkemedlet är förmodligen den mest extrema av alla. Om du är allergisk mot Dermacort eller någon av dess komponenter är det viktigt att du snarast ringer till räddningstjänsten och ber om råd. Tecknen på eventuella biverkningar som kan uppstå är:

 • Klåda
 • Ardor
 • Irritationer
 • Torrhet eller rodnad på applikationsstället kan förekomma.
 • Acne
 • Ovanlig hårutveckling
 • Bantning / missfärgning av huden
 • Spår
 • Informera läkare eller apotekspersonal omedelbart om något av dessa symtom kvarstår eller förvärras.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa dermacort”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen