Köpa dioralyte

kr 471.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Dioralyte, vad är det?

För att ersätta nödvändigt kroppsvatten och salter vid behandling av akut diarré rekommenderas Dioralyte Relief Blackcurrant.

Kroppen saknar vatten och salter under diarré, och Dioralyte Relief Solbær ersätter dem och gör samtidigt att de vattniga avföringarna lättare återgår till det normala. För att förhindra uttorkning är tidig användning nödvändig, särskilt hos unga och gamla individer.

Indikerad till

Vuxna och spädbarn 3 månader och äldre

Använda hur man använder

Läs motsvarande bipacksedel noggrant innan du använder den.

Bered innehållet i en dospåse på 200 ml (cirka 7 flytande uns) dricksvatten med Dioralyte Relief Solbær. För vuxna och ungdomar, använd färskt dricksvatten. Nyligen bör vatten värmas upp och kylas när dricksvatten inte är tillgängligt. Vätska bör förpackas omedelbart före användning och all vätska som inte används ska kasseras efter 1 timme (eller 24 timmar om den förvaras i kylskåp).

När den är beredd i vatten är Dioralyte Relief Solbær en mjölkfärgad vätska. I varje kuvert och i den bifogade bipacksedeln finns instruktioner om hur du förbereder pulvret.

En dos (om inte din läkare föreskriver något annat)

Vuxna (inklusive äldre) och barn: en dospåse för högst 5 dospåsar per dag i 3-4 dagar efter varje lös rörelse (vattnig avföring).

Barn från 3 månader till 1 år: Dioralyte Relief Solbär BARA under medicinsk observation måste erhållas.

Spädbarn under 3 månader ska INTE beviljas Dioralyte Relief Black vinbär.

Spädbarn under 2 år med diarré kan ses så snart som möjligt av en läkare. Du kan få läkare omedelbart om symtomen fortsätter och liten förändring observeras efter 36 timmar.

Försiktighetsåtgärder och risker

Du bör inte använda Dioralyte Relief Solbær om du har fenylketonuri. Rådfråga läkaren innan du använder Dioralyte Blackcurrant om du lider av matsmältningsstopp, njur- eller leversvikt eller en störning där salterna i kroppen förändras eller om du har en diet med brist på kalium eller natrium.

Rådfråga läkare eller apotekspersonal innan du använder detta läkemedel om du är osäker.

Dioralyte Black vinbär, men endast på medicinsk rekommendation, kan användas under amning och amning. Detta läkemedel innehåller upp till 2,5% etanol (alkohol) i mängd, dvs. upp till 191 mg per dos, lika med 4 ml öl eller 1,7 ml vin per dos. För personer med alkoholism kan det vara skadligt. Överväganden bör utvidgas till gravida eller ammande mödrar, spädbarn och högriskgrupper, såsom leversjukdom eller epilepsipatienter.

Hur lagrar Dioralyte det?

Lagra vid mindre än 25 ° C på en torr plats. Förvara alla droger utom barns syn och kontroll.

Försiktighetsåtgärd

Rådgör med en psykiater eller apotekspersonal om du har ett medicinskt tillstånd bakom det, om du tar något annat läkemedel eller alternativ behandling eller om symtomen fortsätter.

Oavsett om du ammar, ammar, planerar att bli gravid eller har allergier, sök råd innan du använder det.

Förvara alla droger ur barns händer och utom synhåll.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa dioralyte”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen