Köpa Diprosone

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Hur fungerar detta läkemedel? Vad kommer det att göra för mig?

Dipropionatbetametason är i en familj av läkemedel som kallas topiska kortikosteroider. Det används för att behandla kortikosteroidkrämer, lotioner eller salvor för att lindra inflammatoriska effekter och obehag orsakade av extrem psoriasis och hudutslag som reagerar på medicinering. Kontaktdermatit, eksem, seboreisk dermatit och senil klåda finns bland dessa utslag. Det fungerar genom att minimera hudens inflammation, svullnad och obehag.

Detta läkemedel kan finnas i många olika formuleringar och / eller under flera namn. Under alla förhållanden som nämns här kanske ett visst märke av detta läkemedel inte finns tillgängligt i alla typer eller kanske inte licensieras. Ofta, med alla fall som diskuteras här, kan vissa formuleringar av detta läkemedel inte användas.

Ge inte någon annan detta läkemedel, även om de har samma effekter som du. Att använda detta läkemedel kan vara farligt för människor om det inte har ordinerats av en läkare.

Vilken form kommer detta ämne i?

Grädden

I en vattenblandbar bas innehåller varje gräddfil betametasondipropionat USP motsvarande 0,5 mg betametason. Icke-medicinska ingredienser: keto-stearylalkohol, klorresol, mineralolja, natriumfosfat monobasisk, fosforsyra, 1000 monoetyleterpolyetylenglykol, natriumhydroxid, gelé med vit petroleum och vatten.

Lotionen

Betametasondipropionat USP är lika med 0,5 mg betametason för varje gram lotion. Icke-medicinska ingredienser: karbomer 934P, isopropylalkohol, pH-justerbar natriumhydroxid och vatten.

Salva

Varje gram salva innehåller, i en lanolinfri bas, betametasondipropionat USP lika med 0,5 mg (0,05 procent) betametason USP. Icke-medicinska ingredienser: vaselinvit.

Broschyr om Diprosone

Hur är detta läkemedel avsett att användas?

Salva eller grädde

Applicera tillräckligt med kräm eller salva i ett tunt lager för att helt täcka det infekterade området. Massera mjukt på köttet och djupt. Detta läkemedel administreras vanligtvis en gång om dagen på morgonen eller enligt läkarens anvisningar två gånger om dagen på morgonen och kvällen. När sjukdomen avlägsnas bör proceduren avbrytas. Vanligtvis tar detta minst tre dagar. Utan att kontakta psykiateren, bör inte ta drogen längre än 4 veckor.

Lotionen

Några droppar lotion räcker i allmänhet för att täcka den drabbade regionen. Massera lotionen mjukt i området tills den försvinner. I tre veckor används lotionen normalt en gång om dagen.

Skaka lotionen ordentligt innan du lägger till den i den påverkade regionen.

Ett förband som inte tillåter regionen att andas, till exempel en plastfolie eller en blöja, täcker inte grädden, salvan och lotionen. Att använda detta kan orsaka att läkemedlet har oönskade effekter.

Låt inte det tränga igenom dina ögon med detta läkemedel. Skölj med mycket vatten vid beröring och kontakta läkare.

Många faktorer, såsom kroppsvikt, andra medicinska problem och andra läkemedel, kan avgöra dosen medicin som en person behöver. Om en annan dos än den som nämnts ovan har ordinerats av din läkare, ändra inte sättet du tar din medicin utan att rådfråga din läkare.

Dosen

Det är viktigt att läkaren använder detta läkemedel exakt enligt föreskrifterna. När du saknar en dos, ta den saknade dosen så snabbt som möjligt och fortsätt med det normala doseringsschemat. Om nästa dos är nästan förfallen, ignorera den som du hoppat över och återuppta den dagliga doseringsrutinen. För att kompensera för en missad, ta inte en dubbel dos. Kontakta din läkare eller apotekspersonal om du är osäker på vad du ska göra efter att ha tappat en dos.

Förvara detta läkemedel, täck det från ljus och fukt och håll det utom räckhåll för barn vid rumstemperatur.

Kasta inte läkemedel i avloppsvatten (till exempel i diskbänken eller på toaletten) eller i hushållsavfallet. Fråga din apotekspersonal hur du ska kasta läkemedel som har gått ut eller inte längre behövs.

Bieffekter

När detta läkemedel först läggs till huden kan det framkalla brännande, repor, inflammation eller torrhet på applikationsstället. Om några dagar kan detta försvinna när kroppen reagerar på drogen. Meddela läkare eller apotekspersonal om något av dessa symtom kvarstår eller förvärras.

När du har fått detta läkemedel av din läkare, kom ihåg att han eller hon har beslutat att din fördel uppväger risken för biverkningar. Det finns inga signifikanta biverkningar för de patienter som tar detta läkemedel.

Om du har någon av dessa ovanliga men signifikanta hudbristningar, gallring / missfärgning av huden, akne, extrem / oönskad hårväxt, ”hårbultar” berätta för din läkare omedelbart (follikulit).

När du tar detta läkemedel kan hudinfektioner vara värre. Om det inte finns någon förändring i rodnad, svullnad eller smärta, meddela läkaren.

Denna medicinering kan absorberas från huden i blodomloppet i sällsynta fall. Detta kan bidra till onödiga kortikosteroid biverkningar. Dessa biverkningar förekommer mest troligt hos spädbarn och hos individer som är långtidsanvändare av detta läkemedel eller i stora delar av huden. Rapportera omedelbart till läkaren några av följande biverkningar: ovanlig trötthet / extrem viktminskning, feber, svullnad i fotleder / fötter, ökad törst / rörelse, synbesvär.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa Diprosone”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen