Köpa Domperidone

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vill du handla Domperidona online? Du kommer att se att detta läkemedel kan köpas på den här webbplatsen utan recept som du tidigare fått av din egen läkare. Säker, exakt och konfidentiellt. Detta recept är ett av migränläkemedlen och det anses säkert att beställa online av de flesta läkare.

Köp receptfritt Domperidone

Vad är det som använder Domperidone?

Domperidone 10 används för att behandla illamående och kräkningar för att lindra symtom som orsakar smärta när matsmältningskanalen är utom rytm när du har förtär för mycket, såsom uppblåsthet, fullhet, halsbränna och flatulens. Domperidone 10 kan också användas för att lindra effekterna av illamående orsakad av vissa mediciner, såsom läkemedel mot Parkinsons sjukdom och produkter mot cancer. En annan tillämpning av Domperidone, som en bieffekt av dess avsedda användning, är att förbättra intaget av bröstmjölk.

Hur fungerar Domperidone?

Domperidon 10 inkluderar Domperidon, en antagonist av dopamin som fungerar som ett antiemetikum (förhindrar kräkningar och illamående) och som ett gastrokinetiskt medel (stimulerar gastrointestinal rörlighet). Illamående och kräkningar induceras genom stimulering av hjärnans kemoreceptoraktiveringszon (ZGQ) och detta utlöser nervimpulser som överförs till hjärnans efterfödselregion eller kräkningskärna för att aktivera kräkningsreflexen. Två vägar kan aktivera ZGQ: antingen indirekt genom överföring av nervimpulser från magen till hjärnan när de irriteras, eller direkt genom kemikalier eller mediciner som cirkulerar i blodet och utlöser hjärnans receptorer.

Domperidon 10 verkar genom att blockera aktiviteten hos dopamin, den kemiska budbäraren, och detta blockerar avgivning till hjärnan av signaler från upprörd eller upprörd mage, vilket hindrar hjärnan från att aktivera kräkningsreflexen. I de övre mag-tarmkanalen hämmar Domperidone 10 också samma kemiska budbärare.

Detta lindrar rörlighet, vilket beror på att det saktar ner matproduktionen och orsakar negativa effekter. Den normala rytmen för muskelsammandragning och avslappning i magen återställs av domperidon 10, vilket hjälper till att driva mat in i matsmältningssystemet och undviker kräkningar.

Vad är det som innehåller Domperidone?

Den aktiva ingrediensen domperidon, ett antiemetikum som används för att behandla illamående och kräkningar, finns i Domperidone 10 mg kapslar.

Inaktiva ingredienser: laktos, majsstärkelse, förgelatinerad potatisstärkelse, mikrokristallin cellulosa, povidon, magnesiumstearat, hydrerad bomullsfröolja, natriumlaurylsulfat, hypromellos och destillerat vatten.

Hur hjälper det vid amning med Domperidon?

Du kan använda Domperidone för att hjälpa till med amning om du har problem med att få tillräckligt med bröstmjölk. Den aktiva ingrediensen i Domperidon, Domperidon 10 mg, höjer blodnivåerna av hormonet prolaktin, vilket främjar produktionen av mjölk i en ny mammas bröstceller.

Detta är ett indirekt resultat av att den kemiska transportören dopamin blockeras, och det är också hur illamående och kräkningar undviks av Domperidone. Domperidon reser från blodet till moderns mjölk, men det finns i begränsade mängder och det finns inga bevis för att barnet kommer att påverkas.

Domperidon har mindre biverkningar än metoklopramid, vilket är ett annat läkemedel som både ökar mjölkutvecklingen och används för gastrointestinala störningar.

Domperidon för att förbättra utvecklingen av bröstmjölk

Domperidon kan användas för att förbättra utvecklingen av bröstmjölk när blodnivåerna av hormonet prolaktin, vilket ökar produktionen av mjölk i en ny mammas bröstceller, har visat sig öka. Detta är ett indirekt resultat av att den kemiska transportören dopamin blockeras, och det är också hur illamående och kräkningar undviks av Domperidone. Domperidon 10 kommer in i modersmjölken från sperma, men det finns i begränsade doser och det finns inga bevis för att barnet kommer att påverkas. Domperidon har mindre biverkningar än metoklopramid, vilket är ett annat läkemedel som både ökar mjölkutvecklingen och används för gastrointestinala störningar.

Vilka är biverkningarna på Domperidon?

Huvudvärk, magkramper och muntorrhet är de mest rapporterade biverkningarna av att ta Domperidone 10. Tack vare det faktum att Domperidon kanske inte når blod-hjärnbarriären kan det kanske inte orsaka så kallade extrapyramidala biverkningar, såsom kramper och oavsiktliga muskelrörelser som kan korreleras med vissa mediciner som undertrycker dopamin. För samma ändamål kan dock domperidon öka utvecklingen av prolaktin, ett hormon som aktiverar bröstmjölksekretion, och detta kan bidra till bröstförstoring (gynekomasti) och övergående upphörande av cykler (amenorré). Så snart du slutar ta Domperidone kommer dessa biverkningar att upphöra.

När är det inte lämpligt att använda Domperidone?

Om du använder Domperidone 10 kan du inte använda den.

  • Du är resistent mot Domperidone eller någon annan aktiv ingrediens i Domperidone 10
  • Laktosallergi, låg laktosabsorption eller en genetisk defekt som får galaktos att samlas i blodet (galaktosemi), eftersom laktos används för att täcka tabletter.
  • Ökad tarmrörlighet, såsom gastrointestinalt läckage, mekanisk obstruktion eller perforering, kan vara farligt.
  • Du har en njure- eller leversjukdom som inducerar nedsatt njur- eller leverfunktion.
  • Du har en hypofystumör som bidrar till överproduktion av prolaktin (prolaktinom)
  • Du tar ett annat läkemedel som kan störa Domperidon och hindra ett eller alla dina läkemedel från att fungera effektivt, såsom ketokonazol-, flukonazol- eller vorikonazol-svampdödande medel; erytromycin, klaritromycin eller telitromycininnehållande antibiotika; snabb hjärtslag amiodaron.

När var Domperidone tänkt att tas?

Du kan ta 10 mg tabletter Domperidon 15 till 30 minuter före måltiden med ett glas vin. Du bör ta en tablett tre gånger om dagen och vid behov vid sänggåendet om du är över 16 år, men inte mer än fyra tabletter på 24 timmar. Under den tid som din läkare föreskriver kan du fortsätta använda Domperidone 10.

Hur lång tid ska Domperidone ta dig?

Under den tid som din psykiater föreskriver måste du fortsätta ta Domperidone 10.

Den glömda doseringen av Domperidon

När du hoppar över en dos Domperidone 10, ta den så snart du vet, tills nästa dos förväntas och den saknade dosen saknas. Du ska inte ta en dubbel dos.

Var är Domperidone tänkt att lagras?

Du bör förvara 10 mg under 30 ° C av dina Domperidon-tabletter i en mörk, torr position för att skydda dem från solen.

Domperidon-beställning (utan recept)

Du kan köpa Domperidone från tabellen ovan. Du hittar mer kunskap om detta läkemedel där också. Vi rekommenderar också att du besöker denna online medicinska tjänst om du är inblandad i ett alternativt migränläkemedel. Om du vill, då:

Utan recept, köp Domperidone;
Se fler läkemedel / produkter mot migrän;
Läs mer detaljer om migrän.

Besök läkemedelsleverantören online eller tryck på knappen nedan ’Köp nu’
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa Domperidone”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen