Köpa duac-acne-gel

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Köp utan recept Duac Acne Gel

Vad är Duac?

Duac Once Daily 30g Gel är en gel av två aktiva ingredienser, klindamycin och bensoylperoxid, som är vit till svagt gul i färg. Det används för behandling av mild hudacne. Clindamycin är ett antibiotikum som förhindrar att bakterierna som är involverade i akne reproducerar. Blackheads och whiteheads reduceras av bensoylperoxid. Det förstör också akne-involverade bakterier. Duac Once Daily 30g är produktens lågmotståndsversion. Den är idealisk för användning av vuxna och ungdomar från 12 år och uppåt.

Det är viktigt att hålla Duac Once Daily 30g utom räckhåll och syn för barn. Det bör inte hållas över 25 grader Celsius och 2 månader efter öppning ska kasseras.

Hur används Duac?

Om det finns tillgängligt hos din apotekspersonal, läs bipacksedeln innan du börjar använda clindamycin / bensoylperoxid och varje gång du fyller på ditt recept. Kontakta läkare eller apotekspersonal om du har några problem. Rengör den infekterade huden försiktigt med ett milt, icke-medicinskt rengöringsmedel, skölj med varmt vatten och torka sedan innan du tar detta läkemedel.

Enligt instruktioner från din läkare, tillsätt ett tunt lager av detta läkemedel till de infekterade områdena i huden. Var försiktig så att du undviker dina ögon, läppar, näsa och eventuella trasiga delar i ansiktet. Tvätta ansiktet för alla engångsbruk. För att få bästa möjliga fördelar, använd detta läkemedel dagligen.

För att stödja dig kommer du ihåg att ta det varje dag samtidigt. Höj inte dosen eller ta detta läkemedel oftare än föreskrivet. Din sjukdom kommer inte att förändras lättare och din risk för biverkningar kommer att fortsätta. Att se en minskning av din akne kan ta upp till 6 veckor och upp till 12 veckor för att se läkemedlets fulla effekt. Om din hälsa inte förändras, även om det blir värre, berätta för din läkare.

Negativa konsekvenser

Det kan finnas torr hud, rodnad, brännande hud, repor eller skalning. Om någon av dessa effekter fortsätter eller förstärks, meddela din läkare eller apoteksperson så snart som möjligt. Du kan använda fuktgivande hudkrämer eller lotioner för att minska många av de ovan nämnda biverkningarna. Tänk på att läkemedlet har ordinerats av läkaren och att han eller hon har bestämt att värdet är större än risken för biverkningar.

Det finns inga signifikanta biverkningar för de patienter som tar detta läkemedel. Detta läkemedel bör intas i blodomloppet och, på grund av resistenta bakterier, inducerar det mycket sällan ett svårt tarmtillstånd (Clostridium difficile-associerad diarré). Veckor efter att behandlingen har avslutats kan denna störning uppstå.

Om du har någon av ovanstående effekter, använd inte anti-diarréprodukter eller narkotiska smärtstillande medel, eftersom dessa produkter förvärrar dem. Om du har kronisk diarré, tarm- eller magont / kramper, blod / slem i avföringen, berätta omedelbart för läkaren. Det är ovanligt att få en mycket allvarlig allergisk reaktion mot detta läkemedel. Men om du upplever något av följande tecken på en signifikant allergisk reaktion, sök omedelbart läkare: utslag, klåda / svullnad (särskilt i ansiktet / tungan / halsen), extrem yrsel, andningssvårigheter. Det är inte en fullständig sammanställning av biverkningar som kan vara troliga. Kontakta din läkare eller apotekspersonal om du hittar några symtom som inte nämns ovan.

affär

Olika märken / koncentrationer av detta läkemedel kan ha olika kriterier för lager. Läs etiketten på rutan eller fråga din apotekspersonal om kriterierna för att behålla det läkemedel du använder. Täck dem från fukt och sol. Håll soptunnorna ordentligt stängda och lägg dem inte i toaletten. När du väl har fått det är detta läkemedel säkert under en kort tid. Innan utgångsdatumet som apotekaren skickar till dig ska du kasta bort läkemedel som finns kvar. Håll alla droger borta från husdjur och spädbarn. Spola inte droger ner på toaletten tills du får veta att du ska göra det eller spilla ner dem i ett rör. Kasta detta ämne ordentligt tills det upphör eller inte längre behövs. Kontakta din apotekspersonal eller lokala avfallshanteringsföretag för information om hur du bortskaffar receptet.

Interaktioner mellan läkemedel

Din läkare eller apotekspersonal kanske nu är medveten om och kan titta på dig för eventuella läkemedelsinteraktioner. Innan du kontaktar läkare eller apotekspersonal bör du inte börja, pausa eller justera dosen av något läkemedel. Tala om för läkare eller apotekspersonal innan du tar detta läkemedel angående generiska, receptfria eller naturliga läkemedel du kan använda, inklusive: vissa läkemedel mot akne i huden (t.ex. läkemedel som innehåller erytromycin) Denna guide innehåller inte alla potentiella läkemedelsinteraktioner. Påminn därför din läkare eller apotekare om alla mediciner du använder innan du köper detta läkemedel. Ta med dig en lista över alla mediciner och dela den med din läkare och apotekspersonal.

Ladda ner broschyren för Duac

Duac Acne Gel Order (utan recept)

Du kan beställa Duac Acne Gel från tabellen ovan. Du hittar också mer information om detta läkemedel online. Vi rekommenderar också att du besöker denna onlineleverantör medan du är inblandad i ett alternativt läkemedel mot akne. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Duac Acne Gel;
Se fler läkemedel / produkter för akne behandling;
Läs mer Acne Detaljer om behandling.

Gå till vårdgivaren online eller tryck nedan på knappen ”Köp nu”.
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa duac-acne-gel”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen