Köpa eklira-genuair

kr 1,333.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad Àr Genuair Eklira?

En vanlig behandling för kronisk obstruktiv lungsjukdom Àr Eklira Genuair (förkortat KOL). Levereras i en inhalator som ett torkat pulver, det Àr mycket lÀtt att anvÀnda och kan definitivt fungera snabbt och enkelt för att lindra effekterna av denna sjukdom framgÄngsrikt.

Eklira Genuair, som har utvecklats och sÀljs av lÀkemedelsföretaget AstraZeneca i Storbritannien, Àr listat som en antikolinerg bronkdilaterare. Som sÄdan fungerar den genom att frÀmja avslappning av slemhinnan i luftvÀgarna i glatt muskelvÀvnad, vilket leder till deras utvidgning och dÀrigenom frÀmjar andningen.

Vad Àr det som Eklira Genuair behandlar?

Eklira Genuair har rekommenderats för att förebygga kronisk obstruktiv lungsjukdom av lÀkare i Storbritannien (eller KOL i korthet). DÀremot gÀller inte denna term för en enda sjukdom utan för en samling nÀra anslutna tillstÄnd som finns i andningsorganen och utlöses av lÄngvarig luftvÀgsskada. KOL drabbar nÀstan tre miljoner personer enbart i Storbritannien som beskrivs pÄ detta sÀtt, och upp till tvÄ tredjedelar av denna siffra Àr feldiagnostiserade, eftersom sjukdomen ofta Àr associerad med astma.

Hur behandlas KOL?

Specialisten kommer att skapa en Ă„terhĂ€mtningsplan efter att en kronisk obstruktiv lungsjukdom har diagnostiserats. För att hindra sjukdomen frĂ„n att förvĂ€rras ytterligare Ă€r det första steget ofta att uppmuntra patienten att undvika rökning (om de inte redan har gjort det). Denna sjukdom skulle krĂ€va lĂ„ngvarig medicinering för ’underhĂ„ll’ i de flesta situationer. Det Ă€r hĂ€r Eklira Genuair sticker ut.

Den aktiva ingrediensen i detta lÀkemedel, som kallas acclidiniumbromid, verkar genom att hindra muskelreceptorerna frÄn att störa den normala kemiska acetylkolin, som, nÀr den aktiveras, kan inducera ytterligare sammandragning av den glatta muskelvÀvnaden som leder luftvÀgarna.

Genom att hindra denna mekanism frÄn att ske, genom att frigöra muskelvÀggarna som omger dem, kan Eklira Genuair leda till att luftvÀgarna utvidgas och dÀrigenom frÀmja ventilation och lÀttare flöde av luft in i lungorna. För Eklira Genuair Àr denna verkningsmekanism inte unik. Faktum Àr att mÄnga andra KOL-terapier innehÄller aktiva ingredienser frÄn samma familj av medicinska föreningar, för att bara nÀmna nÄgra, sÄsom Spiriva eller Respontin.

I Spanien, fÄr jag köpa Eklira Genuair online?

Ja, Eklira Genuair kan bestÀllas online, men eftersom det Àr ett receptbelagt lÀkemedel kan det bara köpas med ett giltigt recept som tillhandahÄlls av en licensierad lÀkare. Men att fÄ detta lÀkemedel online verkar verkligen tilltalande om du inte exakt stÄr i kö pÄ apoteket.

Du kommer att bli ombedd att fylla i nÄgot av alternativen ett anpassat medicinskt frÄgeformulÀr som kommer att anvÀndas av den lÀkare som arbetar pÄ den onlineklinik som du vÀljer för att bekrÀfta din lÀmplighet för anvÀndning av detta lÀkemedel. Receptet kommer att ges och anvÀnds dÄ för att fÄ Eklira Genuair levererat frÄn ett partnerapotek till den adress du angav under registreringsprocessen, om allt Àr i ordning.

Hur anvÀnder jag Genuair Eklira?

Det rekommenderas starkt att du bekantar dig med de detaljerade riktlinjerna innan du pĂ„börjar behandlingen för att uppnĂ„ bĂ€sta möjliga resultat genom att anvĂ€nda detta lĂ€kemedel. Även om din lĂ€kare förmodligen kan skicka dig grundliga instruktioner, kan du Ă€ndĂ„ hĂ€nvisa till den officiella bipacksedeln för varje Eklira Genuair-paket för en kort sammanfattning. Att följa dessa riktlinjer noggrant skulle inte bara förbĂ€ttra risken för framgĂ„ng utan ocksĂ„ minska risken för biverkningar samtidigt.

HÀr Àr nÄgra av de viktigaste aspekterna av dessa instruktioner. Observera dock att följande Àr ett utdrag som endast anvÀnds för illustrativa ÀndamÄl och inte kan anvÀndas som en ersÀttning för officiellt material som rör Àmnet.

AnvÀnd fortfarande exakt som föreskrivet, Eklira Genuair
 • Din lĂ€kare kan ordinera inandning av en dos tvĂ„ gĂ„nger om dagen (en gĂ„ng pĂ„ morgonen och en gĂ„ng pĂ„ kvĂ€llen)
 • I 12 timmar förblir en engĂ„ngsdos Eklira Genuair aktiv, sĂ„ det rekommenderas att du försöker ta dosen vid samma tid varje dag.
  Eklira Genuair Àr ett förebyggande lÀkemedel, men du kan fortsÀtta att ta mediciner sÄ lÀnge din lÀkare anser att det Àr lÀmpligt.
 • Den officiella broschyren för patientinformation innehĂ„ller en omfattande och illustrerad guide till hur man anvĂ€nder inhalatorsystemet.
 • ÖvertrĂ€ffa aldrig den rekommenderade nivĂ„n
 • Om du tappar en dos av misstag, vill du inte tĂ€cka genom att fördubbla nĂ€sta, fortsĂ€tt bara med det normala förfarandet.

Observera att detta inte Àr en fullstÀndig guide; se den officiella broschyren för patientkunskaper som kan ingÄ i din medicinskit för steg-för-steg-vÀgledning om hur du administrerar detta lÀkemedel.

Vad Àr Eklira Genuairs biverkningar?

Du bör ocksÄ bekanta dig med de biverkningar som vanligtvis Àr förknippade med dess anvÀndning innan du börjar ta hand om detta lÀkemedel. Den negativa effekten du bör tÀnka pÄ Àr risken för en allergisk reaktion, vilket Àr fallet för mÄnga andra lÀkemedel. DÀrför kan du kontakta lÀkare eller nÀrmaste akutmottagning omedelbart om du upplever tecken och symtom som indikerar en allergisk reaktion eller försÀmrade symtom pÄ KOL.

HuvudvÀrk, bihÄleinflammation, hosta och diarré Àr andra kÀnda biverkningar, men ocksÄ, mer sÀllan:

 • Yrseln
 • Torrhet i tungan.
 • Hes röst
 • Ökad hjĂ€rtfrekvens
 • HjĂ€rtklappning av
 • Problem med ögat
 • SvĂ„righeter med urin
 • Observera att listan över alla rapporterade biverkningar inte Ă€r fullstĂ€ndig. Se den officiella bipacksedeln för patientinformation som du hittar i ditt Eklira Genuair-kit för en mer fullstĂ€ndig förklaring.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera “Köpa eklira-genuair”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Köp dina lÀkemedel online

Leverans inom 24 timmar

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen