Köpa ellaone

kr 719.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad är morgon efter piller för EllaOne?

Upp till fem dagar efter sex stoppar EllaOnes nödpreventivmedel befruktningen. Det är mer effektivt än de flesta eftermiddagsläkemedel, men för att få det behöver du ett recept.

Hur framgångsrik är Morning After Pill från EllaOne?

Om du tar det inom 5 dagar efter oskyddat sex, minskar EllaOne risken för att bli gravid med 85 procent.

EllaOne blir inte mindre framgångsrik, till skillnad från andra läkemedel på morgonen efterhand, efter tiden. Hon är ännu effektivare än andra läkemedel efter morgonen för dem som har högre BMI.

Hur kan jag ta EllaOnes morgonpiller?

Ta Ella, efter oskyddat sex, inom 5 dagar (120 timmar). Tugga helt enkelt tabletten som alla andra piller gör. Läs instruktionerna på rutan för mer information.

Förresten, om du planerar att pumpa och tömma i 24 timmar efter att du tagit den, medan du ammar, använd inte Ella.

Eftersom oskyddat sex kan du ta det i upp till 5 dagar, och det fungerar lika bra på dag 1 som på dag 5. Så att göra det så snart som möjligt är alltid en smart idé att se till att du tar det inom 5 dagar. För att få Ella behöver du ett recept från en läkare.

När använder de EllaOne?

Ett tillägg till primära preventivmedel som kondomer eller vanliga p-piller ska inte betraktas som ett morgon-efter-piller av något av varumärkena. Istället, bara om huvudmetoderna inte var närvarande eller misslyckades på ett eller annat sätt, kunde denna form av preventivmedel användas.

Även om nödprevention är mycket effektiv för att minska risken för oavsiktlig graviditet, bör den inte användas regelbundet och helst utan bör förhindras helt genom att säkerställa att primära preventivmedel används korrekt. För att undvika oavsiktlig befruktning kan morgon-efter-pillret anses vara en sista utväg.

I detta avseende, även om det är framgångsrikt, kommer eftermiddagspiller inte att minimera risken för potentiella STI. Du kommer också att vilja ta itu med farorna med STI med din partner om ett barriärförfarande, såsom kondom, har misslyckats under samlag. I det här fallet kan en läkare ordinera att du tar ett STI-test och om möjligt ta det förskrivna STI-läkemedlet.

Har det några biverkningar på EllaOne?

EllaOne är superhälsosam och det är inte normalt att ha biverkningar. Inga register över allvarliga komplikationer från att ta EllaOne publicerades.

Det är helt naturligt att nästa cykel efter att ha tagit Ella känner sig annorlunda än vad du är van vid. Det kommer förr eller senare, och det kan vara tyngre, mindre eller fläckigt. Eller så kan det vara detsamma som det alltid är.

Detta är inte vanligt, så när du tar morgon-efter-p-piller kan du få en störd mage. Det skulle inte fungera om du kräks inom två timmar efter att du tagit det och du måste ta det igen.

EllaOne Ladda ner broschyr

Biverkningar från EllaOne

EllaOne (ulipristalacetat) är en nödprevention som används för att avskräcka befruktningen genom att blockera frisättningen av embryon eller implantationen av ägg i livmodern i nödsituationer (oskyddat kön, barriär preventivmedel). Det finns i en form som kallas ulipristalacetat, en generisk form. Som en rutinmässig preventivmedel ska den inte användas. Innan Ella administreras måste graviditet utelämnas. Ellas mest populära biverkningar är:

  • Huvudvärk, huvudvärk
  • Illamående och illamående och
  • Tryck i magen eller livmodern
  • Sjukdom, yrsel,
  • Känslan av sömn; eller känslan av trötthet
  • Kramper i menstruationen.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa ellaone”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen