Köpa elleste-solo

kr 571.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad är Solo Elleste?

En av hormonersättningsterapierna, Elleste Solo (HRT). Denna HRT kräver hemihydrat av östradiol, som är ett östrogen (ett kvinnligt hormon). Elleste Solo är för postmenopausala kvinnor med menopausala problem och används för att stoppa utvecklingen av osteoporos när andra läkemedel inte är lämpliga (benbräcklighet).

Får jag gå online med Elleste Solo?

Om det är säkert enligt din medicinska historia kan en onlineläkare ordinera Elleste Solo online. Kom igång genom att fylla i ett snabbt onlinekonsultation. Frakten är tillgänglig följande dag.

Klimakteriet komplikationer, såsom värmevallningar, humörsvängningar, oregelbundna mängder tid, nattliga svettningar och vaginala klagomål (såsom klåda och torrhet), orsakas av en minskning av äggstockssekretionen av östrogenmängder. Elleste Solo används när dessa effekter strider mot de dagliga uppgifterna för att återhämta östrogennivån. Detta feminina hormon kan också användas för att undvika att benen blir tunnare (osteoporos) och därmed spricka snabbt.

Hur man använder Elleste Solo

Elleste Solo kommer som en tablett (dos: 1 mg eller 2 mg) eller som en transdermal (dos: 40 μg eller 80 μg) hudkudde. För symtomen är den dos du ordinerats tillräcklig. När du tuggar ett piller eller genom huden när du lägger till ett plåster når östrogen kroppen genom matsmältningssystemet.

Surfplattor

Tabletterna börjar den första blödningsdagen om du har normala menstruationer. om du har oregelbundna perioder startar tabletterna när som helst. Svälj en hel tablett med ett glas vatten om dagen, helst samtidigt. Ta tabletterna i ordning som visas på folieremsan och nästa dag, starta en ny remsa när du är klar med remsan.

Plåster med

Plåstren börjar inom 5 dagar från den första dagen av blödningen om du har normala perioder. om du har intermittenta perioder, kommer korrigeringsfilerna att börja när som helst. För att rengöra, torr, oskadad hud bör fläckar fastna, vanligtvis under midjan (till exempel skinkorna eller nedre delen av ryggen) och inte i närheten av brösten. Ta bort plåstret från påsen och ta sedan bort det mindre bakstycket på den självhäftande sidan och fäst det område där huden plockats.

Ta bort det återstående bakstycket med den andra handen medan du planar plåstret med ena handen och klicka ordentligt. Använd två plåster varje vecka och justera plåstret efter 3 till 4 dagar (på samma dagar i veckan). Vik den gamla lappen, lägg den i den tomma rutan och kasta den på ett ansvarsfullt sätt. Under bad och dusch glider inte plåstret om det är djupt fäst.

Vem får Elleste Solo använda?

Elleste Solo är för kvinnor som är postmenopausala. Denna HRT är inte ett preventivmedel och är inte för gravida kvinnor (försiktighetsåtgärder krävs). Vissa komplikationer, inklusive allergier mot någon del av detta läkemedel, bröstcancer, hormonresponsiv cancer, oförklarlig vaginal blödning, kronisk förtjockning av livmoderns slemhinna, trombos (blodpropp i venen) eller andra problem i samband med blodpropp eller lever fel, kommer att förbjuda användningen av Elleste Solo.

Försiktighet bör iakttas om du har / har haft oregelbunden eller endometriosutveckling utanför livmodern, fibroider, förhöjd risk för blodproppar eller östrogenkänslig cancer, överdrivet blodtryck eller vätskeansamling, högt blodfett (triglycerider), migrän, epilepsi, diabetes, gallsten, artrit, öroninflammation (otoskleros) och systemisk lupus. Försiktighet bör iakttas eftersom Elleste Solo kan förvärra dessa symtom eller förbättra chansen att få dem. undvik att ta drogen och kontakta omedelbart läkaren om du tror att dessa störningar kan ha försämrats eller utvecklats.

Kit Elleste Solo-bipacksedel 1 mg

Elleste Solos biverkningar

Kvinnor känner sig vanligtvis sjuka och får magkramper; de har huvudvärk, blödning från genombrottet, uterus fibroidbildning, smärta i svullna bröst och ben; och förändringar i humör, libido och vikt. Mer allmänt finns det problem med matsmältningsbesvär, sjukdom och gas, gallsten eller gallblåsan, cancersår, yrsel, förhöjt blodtryck, migrän och kramper i benen. Kvinnor upplever sällan håravfall i hårbotten, hårväxt i kroppen / ansiktet, repor och utslag.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa elleste-solo”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen