Köpa elocon

kr 751.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Av vilken anledning används Elocon?

För milda till extrema hårbotten så som dermatit, eksem, psoriasis och seborroeisk dermatit, är Elocon en aktuell hudbehandling (ett fjälligt utslag som vanligtvis drabbar hudområden eller hårbotten som är oljiga eller feta). Elocon lindrar symtom som repor, rodnad, torrhet, skorpa, skalning och smärta som är förknippade med dessa hud- och hårbottenförhållanden.

Hur fungerar Elocon?

Elocon inkluderar den syntetiska kortikosteroidmometason, som är en stark antiinflammatorisk som är mer potent än hydrokortison. I Elocon verkar 0,1% Mometason genom att blockera det enzym som är involverat i utvecklingen av prostaglandin, ett hormonliknande medel som inducerar inflammation. Detta minskar symtomen på inflammatoriska hudsjukdomar, särskilt de som inte svarar på mindre aktiva steroider på ett tillfredsställande sätt.

Vad innehåller det Elocon?

Elocon 0,1% innehåller 1 mg per 1 g kräm av den aktiva ingrediensen mometasonfuroat, en syntetisk kortikosteroid som används för att behandla inflammatoriska hudsjukdomar. Den innehåller också: isopropylalkohol, propylenglykol, monobasiskt natriumfosfatdihydrat, hydroxipropylcellulosa, fosforsyra, destillerat vatten.

Vad är skillnaden mellan olja, lotion och salva för Elocon?

Elocon 0,1 procent och Elocon Salva 0,1 procent innehåller samma aktiva ingrediens, men eftersom den absorberas snabbt och lätt och har en mjukgörande krämbas är krämformeln mer lämplig för känslig hud. Elocon är idealisk för fuktiga lesioner; torkade, fjällande och spruckna skador kan behandlas med en salva.

Vilka är tillgängliga Elocon-produkter?

Elocon är tillgängligt online från din läkare som:

  • 0,1 procent Elocon Cream
  • 0,1 procent Elocon-salva

Vilka är Elocons biverkningar?

Elocons mest rapporterade biverkningar inkluderar: brännande, repor, inflammation och torrhet på applikationsstället samt akne. Långvarig användning av Elocon kan sluta fungera effektivt i binjurarna, som innehåller endogena (naturliga) kortikosteroider, och detta kan sakta ner tillväxthastigheten hos barn.

När ska vi inte använda Elocon?

Om du använder Elocon kan du inte använda det om du

  • Allergiskt mot mometason eller någon Elocon-ingrediens
  • Tuberkulos, akne rosacea (ett kroniskt hudsjukdom), perioral dermatit (ansiktssvullnad runt munnen), svampinfektioner och ulcerösa sjukdomar är bakteriella hudinfektioner.
  • Skada huden
  • Du är gravid eller ammar utan läkarens samråd.

Hur lång tid ska Elocon ta?

Elocon är avsett för kortvarig användning och bör inte användas i mer än 5 dagar om det används på barn eller öron. Under den tid som din läkare föreskriver kan du använda Elocon och beroende på situationen bör konstant långvarig användning stoppas eftersom detta kan orsaka komplikationer.

Missade en begäran från Elocon

Om du glömmer en Elocon-ansökan, använd den så snart du vet och fortsätt att skicka den en gång om dagen.

Hur lagrar de Elocon?

Elocon ska förvaras under 25 ° C och hållas utom direkt solljus.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa elocon”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen