Köpa eloine

kr 801.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Är du med pĂ„ att köpa Eloine online? Du kommer att se att detta lĂ€kemedel kan köpas pĂ„ den hĂ€r webbplatsen utan recept som du tidigare fĂ„tt av din egen lĂ€kare. SĂ€ker, exakt och konfidentiellt. Preventivmedicinen innehĂ„ller detta lĂ€kemedel, och mĂ„nga lĂ€kare rekommenderar att det Ă€r sĂ€kert att köpa online.

BestÀll Eloine utan recept online

Handla online Eloine

Eloine Àr en av flera former av preventivmedel för oral administrering. Det krÀver tvÄ hormoner som fungerar tillsammans för att förhindra att du blir gravid, ett östrogenhormon och ett gestagenhormon. Eloine Àr en mycket kraftfull preventivmedel nÀr den tas ordentligt. Eloine Àr en form av 28-dagars lÀkemedel, vilket innebÀr att du i 28 dagar tar ett piller om dagen och sedan startar nÀsta förpackning. 4 av pillerna Àr inerta i lÄdan.

Behöver du ett Eloine-recept?

Ja, för att köpa Eloine online behöver du ett recept frĂ„n en GMC / EU-ackrediterad lĂ€kare. Du kan fĂ„ ett recept pĂ„ Eloine enkelt och direkt med den enkla online-lĂ€karbesökningen. VĂ€lj det föremĂ„l du vill bestĂ€lla, klicka pĂ„ ”Starta konsultation” och fyll i det korta frĂ„geformulĂ€r som ges. Det kommer normalt att skickas till dig inom 24 timmar om det anses nödvĂ€ndigt för ditt recept. Annars skulle du fĂ„ en total Ă„terbetalning.

Hur fungerar Eloine?

TvÄ aktiva ingredienser anvÀnds i Eloine. Etinylöstradiol, en syntetisk form av det naturliga hormonet östrogen, Àr den första och drospirenon, en typ av gestagenhormon, Àr den andra. Dessa fungerar tillsammans för att förhindra att ett Àgg slÀpps ut i Àggstockarna och sedan befruktas.

Eftersom Eloine inte hjÀlper till att skydda mot sexuellt överförbara infektioner (STI) bör du ocksÄ anvÀnda kondom för att sÀkerstÀlla sÀkrare sex.

Vilka ingredienser anvÀnds i Eloine?

Eloine bestÄr av tvÄ könshormoner, sÄ det Àr ett kombinationsp-piller. Ett naturligt östrogen som kallas etinylöstradiol Àr det första hormonet och ett syntetiskt progesteron som kallas drospirenon Àr det andra.

Under en kvinnas regelbundna menstruation fungerar dessa hormoner precis som de normalt kommer. Tillsammans förhindrar de bÄda ÀggfrisÀttning och förbjuder spermier att trÀffa livmodern.

Hur lÄng tid behöver jag ta Eloine?

I tre veckor kunde Eloine tas varje dag och stannade bara i en vecka. Du kommer att genomgÄ en regelbunden cykel av blödningar och symtom under veckan. Du kommer att Äteruppta kursen igen efter sju dagar.

Eloine Àr ett p-piller som i lÄga doser Àr mycket kraftfullt. Det innehÄller mindre östrogen Àn det vanliga kombinationslÀkemedlet, vilket minskar risken för eventuella hormonbiverkningar, sÄsom uppblÄsthet, trötthet och huvudvÀrk. Det finns 24 ljusrosa östrogen- och progesterontabletter i varje lÄda samt fyra falska vita tabletter utan aktiva ingredienser.

Eloine Àr en typ av p-piller och innehÄller tvÄ aktiva ingredienser för din kropp:

  • Östradioletinyl (ett östrogenhormon)
  • Om drospirenon (ett gestagenhormon)

Genom att stoppa Àgglossningen frÄn att intrÀffa varje mÄnad fungerar Eloine. MÀngden slem som tÀcker livmodern höjs ocksÄ, vilket gör det tyngre och dÀrmed svÄrare för spermier att slutföra sin resa och befrukta Àgget.

Eloine kan vara sÀkrare att anvÀnda Àn de flesta preventivpiller eftersom det anvÀnds utan dröjsmÄl i fyra veckor om dagen.

Det Ă€r viktigt att komma ihĂ„g att, i förhĂ„llande till det traditionella kombinationslĂ€kemedlet, piller med lĂ€gre doser, sĂ„som Eloine, ökar risken för oregelbunden blödning. Äldre kvinnor föredrar vanligtvis lĂ„gdospiller; det Ă€r dock okej att kvinnor i alla Ă„ldrar anvĂ€nder dem.

Bayer producerar Eloine, som bestÄr av tvÄ syntetiska hormoner: östrogen som progesteron, och Àr endast tillgÀngligt pÄ recept.

Eloine Flyer gratis

Hur Eloine presterar

Eloine verkar genom att hÀmma livmodern inre funktioner, stoppa din kropps beredskap för graviditet. Detta kallas Àgglossning, vilket Àr tiden dÄ en manlig sperma slÀpper ut ett Àgg som Àr klart att befruktas av Àggstockarna, och det orsakas av en minskning av vissa hormonnivÄer. Det kommer att börja utvecklas till ett foster nÀr Àgget befruktats. Om Àgget inte befruktas bryts det ner och lÀmnar kroppen under menstruationen.

Eloine verkar genom att ”fylla pĂ„” hormonnivĂ„erna som minskar under denna period och lura kroppen att tro att det redan har Ă€gglossning. Detta innebĂ€r att ett Ă€gg inte slĂ€pps ut frĂ„n Ă€ggstockarna.

Det pÄverkar ocksÄ konsistensen av livmodervÀggen, vilket gör det omöjligt för ett Àgg att implantera dÀr. LivmoderhalsvÀtskan blir tyngre samtidigt, vilket gör det Ànnu svÄrare för spermier att passera in i slidan och befrukta Àgget.

Alternativ för icke-medicinsk abort

Kondomer för kvinnor: inte bara för att avskrÀcka befruktningen utan ocksÄ för att undvika sexuellt överförbara sjukdomar. I Storbritannien finns för nÀrvarande endast ett varumÀrke tillgÀngligt, kallat Femidom. Det har visat sig vara produktivt vid 95%.

Manliga kondomer: undviker graviditet och förhindrar könssjukdomar Det har visat sig vara 98% effektivt.

Receptbelagda lÀkemedel ges efter bedömning av en lÀkare, med förbehÄll för medicinsk konsultation.

Varje Eloine-kurs bestÄr av tvÄ typer av piller: 24 rosa och 4 vita. De vita, kÀnda som placebo, Àr inerta och innehÄller inget som pÄverkar din kropp. De rosa tabletterna innehÄller de aktiva ingredienserna som nÀmns ovan, var och en ska tas 24 dagar om dagen. DÀrefter kan du ta ett vitt placebopiller i 4 dagar varje dag.

Dina testosteronnivĂ„er kommer att sjunka under de fyra ’inaktiva’ dagarna och orsaka blödning. Varje nytt paket bör pĂ„börjas dagen efter avslutat föregĂ„ende paket, Ă€ven om du redan har blödning.

Varje dag Àr det viktigt att ta Eloine-tabletter samtidigt. Varje dag pÄ kursen har varje piller en klistermÀrke, sÄ du vet exakt nÀr du ska ta var och en.

Det finns en risk att p-piller inte har konsumerats helt av kroppen om du krÀks strax efter att du har svalt p-piller eller lider av extrem diarré, vilket sÀnker dess effektivitet. LÀs materialet i den bifogade rutan för fullstÀndig vÀgledning om vad du ska göra i det hÀr fallet.

Eloines biverkningar

Av 100 kommer biverkningarna av Eloine-effekten att pÄverka mellan 1 och 10 individer. Om de stöter pÄ dig kan de inkludera

  • IllamĂ„ende, illamĂ„ende
  • SvĂ€nger i humör
  • HuvudvĂ€rk
  • SmĂ€rta i bröstet
  • Perioder oregelbundna
  • Bristen pĂ„ intervaller
  • Du kan kontakta din lĂ€kare eller apotekspersonal om du har nĂ„gra frĂ„gor om detaljerna ovan.
Eloine Command (över disk)

FrÄn tabellen ovan kan du bestÀlla Eloine. Du hittar mer kunskap om detta lÀkemedel dÀr ocksÄ. Vi föreslÄr ocksÄ att du besöker denna online-lÀkare om du Àr intresserad av alternativ preventivmedel. Om du föredrar, dÄ:

Utan recept, köp Eloine;
Se mer lÀkemedel / preventivmedel;
LĂ€r dig allt om kondomer.

GĂ„ till vĂ„rdgivaren online eller tryck nedan pĂ„ knappen ”Köp nu”.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera ”Köpa eloine”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Andra medicinska tjÀnster

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen