Köpa eloine

kr 801.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Är du med på att köpa Eloine online? Du kommer att se att detta läkemedel kan köpas på den här webbplatsen utan recept som du tidigare fått av din egen läkare. Säker, exakt och konfidentiellt. Preventivmedicinen innehåller detta läkemedel, och många läkare rekommenderar att det är säkert att köpa online.

Beställ Eloine utan recept online

Handla online Eloine

Eloine är en av flera former av preventivmedel för oral administrering. Det kräver två hormoner som fungerar tillsammans för att förhindra att du blir gravid, ett östrogenhormon och ett gestagenhormon. Eloine är en mycket kraftfull preventivmedel när den tas ordentligt. Eloine är en form av 28-dagars läkemedel, vilket innebär att du i 28 dagar tar ett piller om dagen och sedan startar nästa förpackning. 4 av pillerna är inerta i lådan.

Behöver du ett Eloine-recept?

Ja, för att köpa Eloine online behöver du ett recept från en GMC / EU-ackrediterad läkare. Du kan få ett recept på Eloine enkelt och direkt med den enkla online-läkarbesökningen. Välj det föremål du vill beställa, klicka på ”Starta konsultation” och fyll i det korta frågeformulär som ges. Det kommer normalt att skickas till dig inom 24 timmar om det anses nödvändigt för ditt recept. Annars skulle du få en total återbetalning.

Hur fungerar Eloine?

Två aktiva ingredienser används i Eloine. Etinylöstradiol, en syntetisk form av det naturliga hormonet östrogen, är den första och drospirenon, en typ av gestagenhormon, är den andra. Dessa fungerar tillsammans för att förhindra att ett ägg släpps ut i äggstockarna och sedan befruktas.

Eftersom Eloine inte hjälper till att skydda mot sexuellt överförbara infektioner (STI) bör du också använda kondom för att säkerställa säkrare sex.

Vilka ingredienser används i Eloine?

Eloine består av två könshormoner, så det är ett kombinationsp-piller. Ett naturligt östrogen som kallas etinylöstradiol är det första hormonet och ett syntetiskt progesteron som kallas drospirenon är det andra.

Under en kvinnas regelbundna menstruation fungerar dessa hormoner precis som de normalt kommer. Tillsammans förhindrar de båda äggfrisättning och förbjuder spermier att träffa livmodern.

Hur lång tid behöver jag ta Eloine?

I tre veckor kunde Eloine tas varje dag och stannade bara i en vecka. Du kommer att genomgå en regelbunden cykel av blödningar och symtom under veckan. Du kommer att återuppta kursen igen efter sju dagar.

Eloine är ett p-piller som i låga doser är mycket kraftfullt. Det innehåller mindre östrogen än det vanliga kombinationsläkemedlet, vilket minskar risken för eventuella hormonbiverkningar, såsom uppblåsthet, trötthet och huvudvärk. Det finns 24 ljusrosa östrogen- och progesterontabletter i varje låda samt fyra falska vita tabletter utan aktiva ingredienser.

Eloine är en typ av p-piller och innehåller två aktiva ingredienser för din kropp:

  • Östradioletinyl (ett östrogenhormon)
  • Om drospirenon (ett gestagenhormon)

Genom att stoppa ägglossningen från att inträffa varje månad fungerar Eloine. Mängden slem som täcker livmodern höjs också, vilket gör det tyngre och därmed svårare för spermier att slutföra sin resa och befrukta ägget.

Eloine kan vara säkrare att använda än de flesta preventivpiller eftersom det används utan dröjsmål i fyra veckor om dagen.

Det är viktigt att komma ihåg att, i förhållande till det traditionella kombinationsläkemedlet, piller med lägre doser, såsom Eloine, ökar risken för oregelbunden blödning. Äldre kvinnor föredrar vanligtvis lågdospiller; det är dock okej att kvinnor i alla åldrar använder dem.

Bayer producerar Eloine, som består av två syntetiska hormoner: östrogen som progesteron, och är endast tillgängligt på recept.

Eloine Flyer gratis

Hur Eloine presterar

Eloine verkar genom att hämma livmodern inre funktioner, stoppa din kropps beredskap för graviditet. Detta kallas ägglossning, vilket är tiden då en manlig sperma släpper ut ett ägg som är klart att befruktas av äggstockarna, och det orsakas av en minskning av vissa hormonnivåer. Det kommer att börja utvecklas till ett foster när ägget befruktats. Om ägget inte befruktas bryts det ner och lämnar kroppen under menstruationen.

Eloine verkar genom att ”fylla på” hormonnivåerna som minskar under denna period och lura kroppen att tro att det redan har ägglossning. Detta innebär att ett ägg inte släpps ut från äggstockarna.

Det påverkar också konsistensen av livmoderväggen, vilket gör det omöjligt för ett ägg att implantera där. Livmoderhalsvätskan blir tyngre samtidigt, vilket gör det ännu svårare för spermier att passera in i slidan och befrukta ägget.

Alternativ för icke-medicinsk abort

Kondomer för kvinnor: inte bara för att avskräcka befruktningen utan också för att undvika sexuellt överförbara sjukdomar. I Storbritannien finns för närvarande endast ett varumärke tillgängligt, kallat Femidom. Det har visat sig vara produktivt vid 95%.

Manliga kondomer: undviker graviditet och förhindrar könssjukdomar Det har visat sig vara 98% effektivt.

Receptbelagda läkemedel ges efter bedömning av en läkare, med förbehåll för medicinsk konsultation.

Varje Eloine-kurs består av två typer av piller: 24 rosa och 4 vita. De vita, kända som placebo, är inerta och innehåller inget som påverkar din kropp. De rosa tabletterna innehåller de aktiva ingredienserna som nämns ovan, var och en ska tas 24 dagar om dagen. Därefter kan du ta ett vitt placebopiller i 4 dagar varje dag.

Dina testosteronnivåer kommer att sjunka under de fyra ’inaktiva’ dagarna och orsaka blödning. Varje nytt paket bör påbörjas dagen efter avslutat föregående paket, även om du redan har blödning.

Varje dag är det viktigt att ta Eloine-tabletter samtidigt. Varje dag på kursen har varje piller en klistermärke, så du vet exakt när du ska ta var och en.

Det finns en risk att p-piller inte har konsumerats helt av kroppen om du kräks strax efter att du har svalt p-piller eller lider av extrem diarré, vilket sänker dess effektivitet. Läs materialet i den bifogade rutan för fullständig vägledning om vad du ska göra i det här fallet.

Eloines biverkningar

Av 100 kommer biverkningarna av Eloine-effekten att påverka mellan 1 och 10 individer. Om de stöter på dig kan de inkludera

  • Illamående, illamående
  • Svänger i humör
  • Huvudvärk
  • Smärta i bröstet
  • Perioder oregelbundna
  • Bristen på intervaller
  • Du kan kontakta din läkare eller apotekspersonal om du har några frågor om detaljerna ovan.
Eloine Command (över disk)

Från tabellen ovan kan du beställa Eloine. Du hittar mer kunskap om detta läkemedel där också. Vi föreslår också att du besöker denna online-läkare om du är intresserad av alternativ preventivmedel. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Eloine;
Se mer läkemedel / preventivmedel;
Lär dig allt om kondomer.

Gå till vårdgivaren online eller tryck nedan på knappen ”Köp nu”.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa eloine”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen