Köpa eltroxin

kr 630.00

Se apoteket 

Beskrivning

Av vilken anledning används Eltroxin?

Eltroxin 50 mcg tabletter används för att behandla hypotyreos eller underaktiv sköldkörtel, en sjukdom där inte tillräckligt med sköldkörtelhormon (tyroxin) utvecklas av sköldkörteln för att hantera kroppens utveckling och metabolism. Hypotyreoidism, som i fallet med Hashimotos tyreoidit, en smittsam sjukdom, kan vara idiopatisk (orsak okänd) eller medfödd, där sköldkörteln skadas av immunsystemet.

Eltroxin 50 mcg piller är ett hormonsubstitut för att behandla hypotyreosymtom inklusive illamående, muskelmattning, kramper, kall känsla, trög hjärtfrekvens, torr och fjällig hud, brist på hår, djup hes röst och viktökning.

Eltroxin 50 mcg tabletter används också för att behandla juvenil myxödem, en patologisk störning som utvecklas hos barn med sköldkörtelhormonbrist som leder till svullnad under huden och förtjockning av huden, vanligtvis för att deras mor har näringsmässigt brist på jod i livmodern och biologiskt och mentalt underutvecklad.

Hur fungerar Eltroxin?

Tabletter med 50 mikrogram Eltroxin inkluderar levotyroxin, ett syntetiskt sköldkörtelhormon som utvecklats av sköldkörteln och som liknar det normala sköldkörtelhormonet tyroxin eller T4. Levotyroxin är den mest aktiva typen av sköldkörtelhormon (T3), som kommunicerar inuti celler med en viss receptor för att aktivera de proteiner som krävs för att reglera och övervaka en rad processer, inklusive hur kroppen reglerar temperaturen, metaboliserar näringsämnen och påverkar utveckling och tillväxt.

Tyroxin reglerar utvecklingen av ett annat hormon för sköldkörtelstimulerande hormon (TSH), som bestämmer mängden tyroxin som frigörs i utbyte. De 50 mikrogram eltroxintabletterna reglerar utvecklingen av TSH på samma sätt och ersätter därför frånvaron av endogent tyroxin (producerad av sköldkörteln).

Vad finns i Eltroxin?

Den aktiva ingrediensen i Eltroxin 50 mcg tabletter är levotyroxin, som ersätter brist på endogen tyroxin (producerad av sköldkörteln) för att kontrollera naturlig tillväxt och metabolism.

Vilka biverkningar har Eltroxin?

Många av biverkningarna av att ta Eltroxin 50 mcg tabletter tyder på att dosen är för hög och kan behöva modifieras. Dessa inkluderar: huvudvärk, sömnstörningar (sömnlöshet), svettningar, rodnad, aptitförändringar, viktminskning, muskelsvaghet / kramper, skakningar, oro eller irritation.

Vems läkemedelsvaror associerar med Eltroxin?

Flera läkemedel stör Eltroxin och kan inte tas när du tar Eltroxin eller tills läkaren har lyssnat på dig och gett instruktioner:

Läkemedel som påverkar Eltroxin: antikonvulsiva medel, fenytoin och karbamazepin, kolestyraminhaltiga kolesterolsänkande läkemedel,
Eltroxin-drabbade läkemedel: antikoagulantia, fenytoin anti-anfall, hjärtglykosider såsom digoxin i hjärtinfarkt, tricykliska antidepressiva medel.

Hur var det meningen att Eltroxin skulle tas?

Dina Eltroxin 50 mcg tabletter ska tas en gång om dagen på fastande mage med dryck, helst 30 minuter före frukost. Beroende på ditt tillstånd och din reaktion kan din läkare höja din dos av Eltroxin-tabletter med 50 mikrogram. Eltroxin 50mcg tabletter är ett långvarigt läkemedel och du kan fortsätta att ta Eltroxin 50mcg tabletter dagligen under den period som din läkare föreskriver, vilket kan vara under resten av ditt liv.

Hur lång är det tänkt att Eltroxin tar?

Eltroxin 50 mcg piller är ett långvarigt läkemedel och du kan fortsätta att ta Eltroxin 50 mcg tabletter dagligen så länge som läkaren har ordinerat, och kan hålla resten av ditt liv.

Eltroxin frånvarande

Om du saknar en dos Eltroxin 50 mg piller, ta den så snart du vet, såvida inte nästa dos beror, i vilket fall du bör undvika den missade dosen. Du ska inte ta en dubbel dos.

Hur ska Eltroxin lagras?

N√§r det √§r dags att ta en kan du h√•lla dina Eltroxin 50 mcg tabletter i r√∂ret. F√∂rvara i ett kallt, torrt l√§ge d√§r temperaturen ligger under 25 ¬į C, borta fr√•n solen.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli f√∂rst med att recensera “K√∂pa eltroxin”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Köp dina läkemedel online

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek.

Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen