Köpa emla-crema

kr 651.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Köp utan recept Emla Cream

Vad används för Emla Cream?

För vissa milda kirurgiska operationer används Emla Cream 5 procent som lokal lokalbedövning för att ge smärtlindring (smärtlindring) till en lokal hudregion. Detta inkluderar nålinjektion, såsom insamling av blodprover eller insättning av intravenösa katetrar; rengöring av bensår ytliga kirurgiska operationer, såsom trasig hudtransplantation; och ytlig könsorganskirurgi. Emla Cream 5 procent, när den tillsätts till huden före behandlingen, ger effektiv smärtlindring under hela proceduren, som varar en tid efteråt.

Hur fungerar Emla Cream?

5% Emla Cream innehåller en blandning av två bedövningsmedel, lignokain och prilokain, i liknande proportioner. Detta bedövningsmedel är aminosyror som arbetar direkt på nervens ändar för att hämma alstring och förökning i det angivna området av speciella nervimpulser, vilket resulterar i en reversibel brist på känslighet i receptorerna för ytsmärta.

Genom att stabilisera nervcellsmembranen genom att blockera inträde av natriumjoner med spänningsberoende natriumkanaler i cellmembranen, fungerar lignokain och prilokain i Emla 5% Cream genom att stabilisera nervcellsmembranen genom att blockera inträde av natriumjoner i cellen. membran och detta förhindrar produktionen av en nervimpuls och dess överföring till hjärnan, vilket säkerställer att smärtreceptorer inte får någon smärtupplevelse, medan andra känslor såsom pr 5 procent av Emla Cream absorberas i hudskikten som möter nervändar och smärtreceptorer, där de fungerar tillsammans tills en potentiellt smärtsam behandling såsom en injektion för att bedöva hudområdet.

Vad finns i Emla Cream?

Två aktiva ingredienser inkluderar Emla Cream 5 procent; lignokain 25 mg / g (2,5 procent) och prilokain 25 mg / g (2,5 procent), som används för milda topiska kirurgiska operationer som lokalbedövningsmedel. Ofta finns: karboxipolymetylen, ricinhydrerat polyoxylfett, natriumhydroxid och filtrerat vatten.

För lokalbedövning, Emla Cream

Emla Cream 5% innehåller en blandning av två bedövningsmedel, lignokain och prilokain, som införlivas i nervändarna och smärtreceptorerna via hudlagren, där de fungerar tillsammans för att bedöva hudområdet innan en potentiellt smärtsam behandling.

I Emla arbetar 5 procent grädde, lignokain och prilokain direkt på hudens nervändar för att blockera alstring och förökning av vissa nervimpulser i ett visst område, vilket ger en reversibel brist på känslighet för receptorerna för ytsmärta. Detta innebär att ingen smärtstimulans kan tas emot av smärtreceptorerna, men andra stimuli kommer också att kännas, såsom tryck.

I en lokal hudregion ger Emla Cream 5 procent analgesi (smärtlindring) för behandlingar som kräver applicering av nålar för att ta blodprover eller intravenösa katetrar; tvättning av bensår; ytliga kirurgiska ingrepp som trasig hudtransplantation och vaginal hudoperation.

Vilka biverkningar har Emla Cream?

Lokal reaktion på applikationsstället, såsom blekhet eller rodnad (erytem) i huden, mild svullnad (ödem), klåda och sveda, är de vanligaste biverkningarna när du tar Emla Cream 5 procent. Lokal parestesi kan ibland förekomma, såsom stickningar.

När kan det inte finnas något behov av Emla Cream?

Om du använder Emla Cream behöver du inte använda det,

  • Allergiskt mot lignokain eller prilokain eller för alla ingredienser från Emla Cream
  • Metemoglobinemi, en sjukdom i blodet,
  • Sulfonamidantibiotika, andra lokalbedövningsmedel, antiarytmika som amiodaron är läkemedel som interagerar med Emla Cream, inklusive:

Hur ska Emla Cream användas?

Applicera 5% av din Emla Cream direkt på lämpligt hudområde, till exempel ett tjockt lager under ett lufttätt förband minst 1 timme innan operationen påbörjas, eller 30 minuter innan bensåren rengörs. För andra öppna sår än bensår, på hudområden med inflammation eller utslag, nära ögonen eller i nacken, ska du inte tillsätta 5 procent Emla Cream. Under minst 2 timmar och högst 5 timmar erbjuder Emla Cream 5% lokalbedövning och kan inte användas för bensår under mer än 1-2 månader utan att kontakta läkare.

Broschyr Emla nedladdning

Hur är Emla Cream avsedd att lagras?

På en kall, torr plats kan du förvara din Emla-kräm under 30 ° C och inte frysa den.

Emla Crema beställning (inget recept)

Du kan beställa Emla-kräm från tabellen ovan. Du hittar också mer information om detta läkemedel online. Vi uppmanar dig också att besöka denna online medicinska anläggning om du är inblandad i ett alternativt EJ-läkemedel. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Emla-kräm;
Se fler läkemedel för tidig utlösning / produkter;
Läs mer om detaljerad tidig utlösning

Besök läkemedelsleverantören online eller tryck på knappen nedan ’Köp nu’
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa emla-crema”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen