Köpa epipen

kr 1,052.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad används av EpiPen?

EpiPen-autoinjektorn är ett akutförfarande som kallas anafylaxi eller anafylaktisk chock för en plötslig och allvarlig akut allergisk reaktion, som kan vara dödlig om den inte behandlas. Anafylaxi är en allergeninducerad extrem allergisk reaktion som är ett material mot vilket immunsystemet reagerar som en möjlig fara.

Vissa läkemedel, såsom aspirin och penicillin, är de vanligaste källorna till anafylaxi. vissa livsmedel, såsom jordnötter, skaldjur och ägg; bi eller getingsting; och latex. Hela kroppen påverkas av anafylaxi och tecken på framsteg inom 5-30 minuter efter exponering.

Hur fungerar det med EpiPen?

Det finns adrenalin (adrenalin) i EpiPen Auto-injektor, som är ett naturligt hormon som produceras av binjurarna och vissa nervceller och frigörs som svar på stress. Adrenalin används som ett direktverkande sympatomimetiskt läkemedel i EpiPen Auto-injektorn, som fungerar som ett adrenergt stimulerande medel, vilket betyder att det binder till adrenerga receptorer och inducerar ett särskilt svar; det är också en vasopressor, vilket betyder att den kontraherar blodkärlen. Adrenalin har många fysiologiska reaktioner, inklusive blodkärlsförträngning och krympning, förhöjd hjärtfrekvens och expansion av luftpassager, som alla leder till beredskap för ”kampen eller flykt” -svaret under normala omständigheter.

Vad används i EpiPen?

Det aktiva läkemedlet adrenalin (adrenalin) (300 mcg / 0,3 ml), ett adrenergiskt medel som används i akutmedicin för anafylaxi, finns i EpiPen Auto-injektor. Den innehåller också natriumklorid, saltsyra och natriummetabisulfit.

Vilka är EpiPen-biverkningarna?

Även om EpiPen Auto-injektor används när livshotande anafylaxiska tecken är närvarande, är biverkningarna relativa. De inkluderar emellertid takykardi (snabb hjärtslag), andfåddhet, andnöd (andningssvårigheter), yrsel, lätt hudton, panik, agitation, rastlöshet, tremor, trötthet, huvudvärk, illamående, kräkningar, sömnlöshet, lemförkylning, svettning, hallucinationer, hjärtklappning, ansikts- och hudangst och rodnad eller rodnad.

När kan den inte användas för EpiPen?

Obs! Användningen av EpiPen Auto-injektor bör inte i sig förbjudas att användas som en livräddande nödprocedur.

Vem som helst bör administrera EpiPen Auto-injektor med försiktighet:

  • Har förhöjt blodtryck eller hjärtsjukdom.
  • Har diabetes, sköldkörtel eller trångvinkelglaukom (högt tryck i ögat)
  • Du får anestesi.
  • Du tar EpiPen-läkemedel med autoinjektor som interagerar med dopamin och vissa antidepressiva medel, inklusive monoaminoxidashämmare och tricykliska antidepressiva medel, sköldkörtelhormon, vissa antihistaminer såsom difenhydramin, ett annat sympatomimetiskt medel, ergot migränalkaloider, lokal fentolaminbedövning, betablockerare. som hjärtinfarkt propanol,
  • Någon ingrediens i EpiPen Auto-injektorn du är allergisk mot
  • Adrenalin, som bildar polymerer av natriumbikarbonat, är kemiskt oförenligt med alkalier, metaller, oxidationsmedel, natriumwarfarin, hyaluronidas och många andra mediciner.

Hur använder jag EpiPen?

Alla som riskerar anafylaxi ska hålla i EpiPen-autoinjektorn och använda den endast om en anafylaktisk reaktion inträffar. Om du har några tecken på anafylaxi, inklusive andningssvårigheter, svullnad i ansiktet eller nacken, snabb hjärtslag, urtikaria, extrema magproblem som magbesvär, kräkningar och diarré, ska det användas omedelbart.

Du bör veta hur EpiPen Auto-injektor ska användas och följ instruktionerna för intramuskulär injektion. Rätt dosering är en enstaka injektion av 300 mcg som administreras i huden, normalt det övre yttre låret, för vuxna över 30 kg. Att undvika en injektion i ett blodkärl är avgörande. Eftersom du använder en EpiPen Auto-injektor kan du få medicinsk hjälp.

Hur lagrar de EpiPen?

På en kall, torr plats kan du förvara din EpiPen mellan 15 och 25 ° C. Kyl inte och håll det åtskilt från öppet ljus.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa epipen”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen