Köpa estraderm-mx

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad är MX från Estraderm?

Hormonersättningsterapi (HRT) Estraderm MX faller i form av en självhäftande mask. Plåstret innehåller östrogenhormonet och säljs i fyra vikter. Estraderm MX används för att lindra symtomen på klimakteriet som läggs till huden och kan också användas för osteoporos, vilket försvagar benen.

Postmenopausala kvinnor använder detta läkemedel när minst 12 månader har gått efter sin sista naturliga fas. Hon behöver inte medicinsk vård när en kvinna går i klimakteriet, men för andra kan symtomen vara allvarliga nog för att störa hennes normala liv. Kvinnor som är mer utsatta för osteoporos har en större risk under klimakteriet för att skada benen. En av de många HRT-kurser som finns att köpa som diskuterar dessa symtom är Estraderm MX.

För kvinnor som har fått bort livmodern är användning av Estraderm MX indikerad. Om livmodern inte har bytts ut kommer progestogenbehandling med Estraderm MX att ordineras under ungefär hälften av varje månadsperiod. Denna blandning kallas HRT-kombinationen. Din läkare skulle definitivt skicka dig gestagen i tablettform medan du får kombination HRT och kommer att klargöra hur du administrerar dessa piller.

Hur fungerar Estraderm MX?

En tillförsel av hormonet östrogen finns i varje Estraderm MX-pad. Östrogen frigörs och absorberas av huden innan man får tillgång till användarens blodomlopp när ett plåster läggs till huden. Ett plåster bärs vid alla tillfällen med Estraderm MX tills det är dags att byta ut det med nästa. Plåstren håller sig under midjan till ett hårlöst hudområde. Plåstren appliceras oftast av patienterna på skinkans område, men nedre delen av ryggen, höfterna eller buken kan också försökas.

Det finns fyra styrkor med Estraderm MX-patchar och det är viktigt att du väljer den lägsta effektiva dosen. Om det ges, kan läkaren eller apotekspersonalen klargöra exakt hur detta läkemedel kan användas. Om du fortfarande är förvirrad över hur du använder Estraderm MX ordentligt kan du rådgöra med din läkare eller apotekspersonal.

Hur länge ska jag ha Estraderm MX?

Estraderm MX kan endast användas så länge som möjligt, vilket varierar beroende på patientens och symtoms svårighetsgrad.

Ett nytt plåster kan läggas till var tredje till fjärde dag, två gånger i veckan. Du bör då och då prata med läkaren om du fortfarande behöver rådgivning.

MX de Estraderm

Vilka är biverkningarna av Estraderm MX?

Vissa biverkningar registreras i stor utsträckning av användare av Estraderm MX-patchar. De mest troliga händelserna inkluderar följande:

  • Om plåstret, obehag, rodnad och repor
  • Bröst som är ömma, ömma eller uppblåsta
  • Blödande intermenstruell
  • Huvudvärk
  • Känsla av uppsvälld eller sjuk

Mer extrema, men fortfarande mycket sällsynta, är andra möjliga tecken. Men om du har symtom som är särskilt skadliga eller föreslår ett allvarligt hälsoproblem, kan du ringa din läkare så snart som möjligt för att diskutera dem.

Får jag använda MX från Estraderm?

Användningen av Estraderm MX eller någon annan typ av HRT medför risker som bör beaktas innan behandlingen påbörjas. Din läkare kommer att informera dig om den medicinska bakgrunden för dig och din familj innan du fortsätter och kommer att genomföra en fysisk undersökning. Du kan besöka en läkare för dagliga kontroller om du börjar använda Estraderm MX (minst en gång om året). Dagliga samtal med dina läkare om din användning av Estraderm MX och om det är värt att fortsätta använda det bör också övervägas.

Vad händer när en Estraderm MX-patch lossnar?

Om en Estraderm MX-plåster kommer av huden innan du tänker ta bort den, så kommer den inte att fästa vid huden igen. Använd ett annat plåster på en viss del av huden istället för att försöka få tillbaka en. Var noga med att välja ett hudområde som är rent, torrt, lotionfritt, helst under midjan.

Under de följande dagarna, återställ lapparna under samma initiala rutin, oavsett vilken dag en lapp föll av.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa estraderm-mx”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen