Köpa eumovate

kr 771.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad betyder Eumovate?

Vid 0,05 procent, vilket är en antiinflammatorisk steroid, innehåller Eumovate-formuleringar den aktiva ingrediensen klobetasonbutyrat. Det är känt som en ”måttligt potent” steroid och används för behandling av eksem, dermatit och psoriasis, såsom hudsjukdomar. Det är inte lika starkt som ”potenta” steroida krämer och salvor, som Betnovate eller Diprosone, och om de tyngre preparaten inte längre behövs kan den användas för att ”tona ner” medicinen.

Hur kan jag använda Eumovate-programmet?

Innan du använder något av Eumovate-preparaten är det viktigt att du läser den bifogade bipacksedeln noggrant.

En kräm eller en salva ska tillsättas en eller två gånger om dagen till de infekterade områdena i huden. En tunn film kan endast användas. Efter applicering av kräm, tvätta händerna tills dina händer har tecken. En mjukgörande (fuktgivande) kräm som Diprobase eller Cetraben kan tillsättas i samma region efter att krämen har absorberats, om det behövs.

Eftersom Eumovate är en relativt potent beredning kan du, när symtomen tenderar att förbättras, börja använda den mindre ofta och fortsätta använda en mjukgörande kräm för att bevara de långsiktiga fördelarna. Helst kan du inte använda den längre än 4 veckor regelbundet. Tala med läkaren om förhållandena fortfarande inte svarar efter denna tid. Om du omedelbart slutar använda det kommer ditt hudtillstånd att återfalla utan att så småningom minska.

Valet av Eumovate-kräm eller salva är personligt; grädden är mer acceptabel kosmetiskt, lättare att gnugga och absorbera än den oljiga salvan och lättare att applicera över ett större område. Salvan håller dock längre på huden och kan också vara något mer fördelaktig för smalare delar av huden.

Räcker Eumovate för mig?

Det finns vissa fall där Eumovate-preparat, såsom andra farmaceutiska läkemedel, ska användas med försiktighet eller inte rekommenderas, till exempel om du har en hudinfektion, redan har svarat på andra steroidpreparat, har problem med din lever eller njurar, eller om platsen som ska behandlas ligger i ditt ansikte eller runt anus eller könsorgan; och om du är allergisk mot någon av de aktiva eller inaktiva jag

Det är viktigt att du berättar för oss under din tid om du tar andra mediciner eller andra eksemkrämer eller terapier du tar, antingen från din läkare eller från ett receptfritt apotek.

Om du är gravid eller tror att du kan vara gravid, eller om du ammar eller planerar att amma, kan du inte använda Eumovate-preparat förrän din läkare uttryckligen har sagt att du ska göra det.

Tala om för läkaren om det inte passar dig att han eller hon bör rekommendera en alternativ behandling.

För att säkerställa att läkaren har alla detaljer som behövs för att fastställa Eumovates lämplighet för dig, är det mycket viktigt att ge en fullständig bild av din allmänna hälsa vid mötet.

Broschyr Eumovate

Vilken typ av biverkningar har Eumovate?

Som andra läkemedel kan Eumovate orsaka biverkningar, men de kommer inte att märkas av alla.

Biverkningar är vanligtvis ovanliga, men kan inkludera utslag på det drabbade området eller andra delar av kroppen, svullnad, hårväxt, försämring av de initiala symtomen eller överdriven tunnare hud. Du bör undvika att använda Eumovate och chatta med läkaren om du märker några ihållande eller besvärliga biverkningar.

Läs patientbroschyren som ingår i satsen innan du påbörjar proceduren för en fullständig lista över potentiella biverkningar och andra relevanta detaljer. Läkemedlet kan beställas i följande paket online:

  • Cream Eumovate
  • Salva Eumovato

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa eumovate”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen