Köpa eurax-crema

kr 649.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Av vilken anledning anvÀnds Eurax Cream?

Eurax Cream Àr en aktuell krÀm som anvÀnds för att behandla ett antal orsaker orsakade av klÄda och obehag i huden. SolbrÀnna och vÀrmeutslag ingÄr; torrt eksem, Àven kÀnt som atopisk dermatit och prÀglas av torra kliande flÀckar; förtjockad hud kliande dermatit som kan vara irriterande eller allergisk reaktion; allergiska reaktioner sÄsom utslag och urtikaria; utslag ÄderbrÄck; insektsbett. Eurax Cream 10% anvÀnds ocksÄ för behandling av skabb orsakad av Sarcoptes scabiei, en parasitisk kvalster som kommer in i huden och sprids genom direkt hudkontakt.

Det orsakar extrem repor nÀr kvalster grÀver sig och kan ocksÄ orsaka en allergisk reaktion med symtom som hudutslag, sett som smÄ röda stötar pÄ extremiteterna och stammen, vanligtvis mycket kliande. knölar i ljumskan eller armhÄlan ocksÄ. Vid platsen för inflammation, vanligtvis mellan fingertopparna, pÄ huden pÄ handflatorna, fötterna, handlederna, fotlederna, skinkorna och slidan, kan ocksÄ hÄravfall ses. Eurax Cream ger symptomatisk klÄdelÀttnad och förhindrar till och med angrepp av skabb.

Hur fungerar Eurax Cream?

10% av Eurax Cream innehÄller crotamitone, ett antipruritic (antipruritic) som anvÀnds för att lindra klÄda, och en akaricid som anvÀnds för att bota angrepp av skabb. KlÄda Àr ett symptom som induceras av aktivering av hudens nervfibrer genom flera vÀgar, inklusive histamin kemisk stimulering. Vanilloid 4 Transitory Potential (TRPV4) Àr en kalciumjonkanal belÀgen i huden och sensoriska nerver i det perifera nervsystemet och spelar en roll i att framkalla klÄda. Man misstÀnker att den antipruritiska effekten av Crotamiton i Eurax Cream verkar genom att hÀmma TRPV4, vilket minskar klÄda1,2.

I Eurax Cream orsakar crotamiton ocksÄ att huden svalnar nÀr den avdunstar, vilket bidrar till motarrest, vilket antas bidra till dess antipruritiska effekt. Crotamiton i Eurax Cream antas fungera som en akaricid genom att undertrycka kvalsterns motormekanism, vilket oÄterkalleligt förhindrar de regelbundna slumpmÀssiga rörelserna som förstör kvalster av skabb. Crotamiton i Eurax Cream trÀnger snabbt in i huden och Àr effektivt för att lindra klÄda i 6-10 timmar och bota skabb i 3-5 dagar.

Vad Àr det som innehÄller Eurax Cream?

Den aktiva ingrediensen krotamiton (10 procent vikt / vikt), ett antipruriticum som anvÀnds för att ge symptomatisk klÄda och en akaricid som anvÀnds för att bota angrepp av skabb ingÄr i Eurax Cream. 940 karbomerer, glycerol, metylhydroxibensoat, propylhydroxibensoat, GP 200 polawax, trietanolamin och destillerat vatten ingÄr alla.

KlÄda behandling med Eurax Cream

Eurax Cream innehÄller en antipruritic (antipruritic) crotamitone som anvÀnds som ett aktuellt botemedel för att ge symptomatisk lindring frÄn ett antal faktorer som orsakas av klÄda och hudirritation. SolbrÀnna och vÀrmeutslag ingÄr; torrt eksem, Àven kÀnt som atopisk dermatit och prÀglas av torra kliande flÀckar; förtjockad hud kliande dermatit, som kan vara en irriterande eller allergisk reaktion; allergiska reaktioner sÄsom utslag och urtikaria; utslag ÄderbrÄck; och insektsbett.

Man misstÀnker att den antipruritiska aktiviteten hos Crotamiton i Eurax Cream verkar genom att undertrycka aktiveringen av sensoriska nervceller i det perifera nervsystemet som spelar en roll för att förbÀttra hudens klÄda. ocksÄ genom att kyla huden nÀr den avdunstar, vilket antas öka sin antipruritiska effekt och skapa en motverkan. Crotamiton i Eurax Cream trÀnger lÀtt in i huden och Àr effektivt för att lindra klÄda i 6-10 timmar.

Vilka biverkningar har Eurax Cream?

NÀr du anvÀnder Eurax Cream inkluderar de vanligaste biverkningarna kontaktkÀnslighet eller allergi pÄ applikationsstÀllet.

NÀr ska du inte anvÀnda Eurax Cream?

Om du anvÀnder Eurax Cream behöver du inte

  • Du Ă€r resistent mot crotamiton eller nĂ„gon av Eurax Cream-produkterna.
  • Du Ă€r gravid, ammar eller Ă€r gravid
  • Du har sprucken hud, ett utströmmande tillstĂ„nd i huden, ett utstrĂ„lande sĂ„r, allvarligt eksem eller mycket svullen hud.

Hur anvÀnder vi Eurax Cream?

Du bör anvÀnda din Eurax Cream för att minska klÄda genom att lÀgga den 2-3 gÄnger om dagen till det drabbade omrÄdet. Du bör anvÀnda Eurax Cream för behandling av skabb genom att applicera den en gÄng om dagen, vanligtvis pÄ natten, i det drabbade omrÄdet i 3-5 dagar.

TvÀtta varmt, torka huden vÀl och gnugga sedan Eurax Cream över hela kroppen (exklusive ansiktet och hÄrbotten) innan du applicerar Eurax Cream tills den Àr helt absorberad. Stoppa kontakt med lÀppar, ögon och ögonlock eftersom inflammation kan orsakas av detta. Du bör fortsÀtta att anvÀnda Eurax Cream under den tid som din vÄrdgivare har föreslagit.

Hur lÀnge förvÀntas Eurax Cream anvÀndas?

Under den tid som din vÄrdgivare föreskriver kan du fortsÀtta anvÀnda Eurax Cream.

Glömd Eurax krÀmdosering

NÀr du tappar en dos Eurax Cream, ta den sÄ snart du vet, och skjuta upp den saknade dosen om det inte Àr dags för nÀsta dos. En dubbel dos ska inte appliceras.

Hur Àr Eurax Cream avsedd att lagras?

Du bör förvara din Eurax-krÀm pÄ en kall, torr plats under 25 ° C.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera ”Köpa eurax-crema”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Köp dina lÀkemedel online

Leverans inom 24 timmar

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen