Köpa eurax-crema

kr 649.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Av vilken anledning används Eurax Cream?

Eurax Cream är en aktuell kräm som används för att behandla ett antal orsaker orsakade av klåda och obehag i huden. Solbränna och värmeutslag ingår; torrt eksem, även känt som atopisk dermatit och präglas av torra kliande fläckar; förtjockad hud kliande dermatit som kan vara irriterande eller allergisk reaktion; allergiska reaktioner såsom utslag och urtikaria; utslag åderbråck; insektsbett. Eurax Cream 10% används också för behandling av skabb orsakad av Sarcoptes scabiei, en parasitisk kvalster som kommer in i huden och sprids genom direkt hudkontakt.

Det orsakar extrem repor när kvalster gräver sig och kan också orsaka en allergisk reaktion med symtom som hudutslag, sett som små röda stötar på extremiteterna och stammen, vanligtvis mycket kliande. knölar i ljumskan eller armhålan också. Vid platsen för inflammation, vanligtvis mellan fingertopparna, på huden på handflatorna, fötterna, handlederna, fotlederna, skinkorna och slidan, kan också håravfall ses. Eurax Cream ger symptomatisk klådelättnad och förhindrar till och med angrepp av skabb.

Hur fungerar Eurax Cream?

10% av Eurax Cream innehåller crotamitone, ett antipruritic (antipruritic) som används för att lindra klåda, och en akaricid som används för att bota angrepp av skabb. Klåda är ett symptom som induceras av aktivering av hudens nervfibrer genom flera vägar, inklusive histamin kemisk stimulering. Vanilloid 4 Transitory Potential (TRPV4) är en kalciumjonkanal belägen i huden och sensoriska nerver i det perifera nervsystemet och spelar en roll i att framkalla klåda. Man misstänker att den antipruritiska effekten av Crotamiton i Eurax Cream verkar genom att hämma TRPV4, vilket minskar klåda1,2.

I Eurax Cream orsakar crotamiton också att huden svalnar när den avdunstar, vilket bidrar till motarrest, vilket antas bidra till dess antipruritiska effekt. Crotamiton i Eurax Cream antas fungera som en akaricid genom att undertrycka kvalsterns motormekanism, vilket oåterkalleligt förhindrar de regelbundna slumpmässiga rörelserna som förstör kvalster av skabb. Crotamiton i Eurax Cream tränger snabbt in i huden och är effektivt för att lindra klåda i 6-10 timmar och bota skabb i 3-5 dagar.

Vad är det som innehåller Eurax Cream?

Den aktiva ingrediensen krotamiton (10 procent vikt / vikt), ett antipruriticum som används för att ge symptomatisk klåda och en akaricid som används för att bota angrepp av skabb ingår i Eurax Cream. 940 karbomerer, glycerol, metylhydroxibensoat, propylhydroxibensoat, GP 200 polawax, trietanolamin och destillerat vatten ingår alla.

Klåda behandling med Eurax Cream

Eurax Cream innehåller en antipruritic (antipruritic) crotamitone som används som ett aktuellt botemedel för att ge symptomatisk lindring från ett antal faktorer som orsakas av klåda och hudirritation. Solbränna och värmeutslag ingår; torrt eksem, även känt som atopisk dermatit och präglas av torra kliande fläckar; förtjockad hud kliande dermatit, som kan vara en irriterande eller allergisk reaktion; allergiska reaktioner såsom utslag och urtikaria; utslag åderbråck; och insektsbett.

Man misstänker att den antipruritiska aktiviteten hos Crotamiton i Eurax Cream verkar genom att undertrycka aktiveringen av sensoriska nervceller i det perifera nervsystemet som spelar en roll för att förbättra hudens klåda. också genom att kyla huden när den avdunstar, vilket antas öka sin antipruritiska effekt och skapa en motverkan. Crotamiton i Eurax Cream tränger lätt in i huden och är effektivt för att lindra klåda i 6-10 timmar.

Vilka biverkningar har Eurax Cream?

När du använder Eurax Cream inkluderar de vanligaste biverkningarna kontaktkänslighet eller allergi på applikationsstället.

När ska du inte använda Eurax Cream?

Om du använder Eurax Cream behöver du inte

  • Du är resistent mot crotamiton eller någon av Eurax Cream-produkterna.
  • Du är gravid, ammar eller är gravid
  • Du har sprucken hud, ett utströmmande tillstånd i huden, ett utstrålande sår, allvarligt eksem eller mycket svullen hud.

Hur använder vi Eurax Cream?

Du bör använda din Eurax Cream för att minska klåda genom att lägga den 2-3 gånger om dagen till det drabbade området. Du bör använda Eurax Cream för behandling av skabb genom att applicera den en gång om dagen, vanligtvis på natten, i det drabbade området i 3-5 dagar.

Tvätta varmt, torka huden väl och gnugga sedan Eurax Cream över hela kroppen (exklusive ansiktet och hårbotten) innan du applicerar Eurax Cream tills den är helt absorberad. Stoppa kontakt med läppar, ögon och ögonlock eftersom inflammation kan orsakas av detta. Du bör fortsätta att använda Eurax Cream under den tid som din vårdgivare har föreslagit.

Hur länge förväntas Eurax Cream användas?

Under den tid som din vårdgivare föreskriver kan du fortsätta använda Eurax Cream.

Glömd Eurax krämdosering

När du tappar en dos Eurax Cream, ta den så snart du vet, och skjuta upp den saknade dosen om det inte är dags för nästa dos. En dubbel dos ska inte appliceras.

Hur är Eurax Cream avsedd att lagras?

Du bör förvara din Eurax-kräm på en kall, torr plats under 25 ° C.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa eurax-crema”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen